Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon Testim Pik Yapmıyor

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben iğneden sonra adete yakın kaşık ağrısı ve göğüs ağrısı başladı da adet diye düşündüm çünkü hep öyle oluyordu hatta sivilce falan çıktı eşime adet olucam bu ay olmadı falan dedim umudu kesmiştim göğüs ucunda kararma büyüme falan hiçbiri yoktu iğnenin 14. Günü adete 3 gün varken test yaptım normal kaset test pozitif gördüm

Bende de ne kararma var uç büyümesi. Sadece ağrıyor. Başka da hiç bir belirtim yok. Akşamları sadece şeker hastası gibi uyku basıyor gözümü açamıyorum ama o uzun zaman sonra erken kalktığım için de olabilir

Hayırlısı olsun bakalım biraz daha bekle inşallah sende hamissindir

11de pik olmus gbi sonrada. Koyulasmadiysa tabi

Merhaba birşey soracağım yumurtlama kadından kadına değişiyor ama yumurtladıktan sonra adet görme süresi fix bilimsel olarak kadından kadına değişmeksizin 14 gün olduğunu söylüyor doktorların hepsi , battan 2 gün önce yumurtlayan biri nasıl 2 gün sonra adet olabiliyor ? 14 gün geç adet olması lazım değil mi o zaman ? Yada o yum ile hamile kalan mı bahsettiğini? Ben de birkaç aydır yum göremiyorum canım sıkkın biraz o yüzden sormak istedim

Bilemem o kadarını internette okuduklarıma göre söyledim onu yumurtlama akıntısı görüp test yapıp yumurtladigini görenler olmuştu internette de bakınca bı kaç doktorun düşük de olsa ihtimal vardır yazdığını gördüm şimdi tekrar bakayım dedim yanlış bilgi vermemek için ama adetliyken bile yumurtlama olabilir falan diye okudum artık ötesini bilmiyorum bende yumurtladigimi bilmiyordum belirti gormedim , belki belirti yasamiyorsundur ama yumurtlama oluyordur ovulasyon testi de kullanıyor musun

Selam Aslıcım bıkma usanma bende pcoluyum kiloluyum düzensizdir reglim hep ilaçla regl olurum. Kendiliğinden hamile kaldım gelişmedi covid sebebiyle kürtaj oldum.Şimdi takip ediyorum günü yakalayayım diye. Bak bugün 43. Günüm dün pik oldu bugünde hala devam ediyor. Yarına çatlar muhtemelen 43 gün bilfiil test yaptım

Teşekkür ederim Kullanıyorum evet iki aydır göremiyorum ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…