- 19 Şubat 2021
- 608
- 231
- 33
- Konu Sahibi portakalkek
-
Tam pik değil canim yarın olur ama sen değerlendir gününüKızlar merhaba , bugun adetimden sonraki 10.gün ovulasyon testim bu şekilde çıktı. Yapmaya devam edecekmiyim yoksa yumurtladım mı acaba. Bu ay hayıt macunu kullanıyorum. Normalde bu şekilde 13.gün cıkardı. Bu ay acaba erkenmi yumurtluyorum
Dün değerlendirdim. Eşim vardiyalı çalışıyor bugun değerlendirememTam pik değil canim yarın olur ama sen değerlendir gününü
Yok canım olmaz zaten pik olacak ondan sonra siliklesecek daha sen önümüzdeki günler yapmaya devam et pikden sonra siliklesinceye kadarDün değerlendirdim. Eşim vardiyalı çalışıyor bugun değerlendirememyarın değerlendirsem acaba sorun olur mu
Cok teşekkür ederim test yapmaya devam edeceğimYok canım olmaz zaten pik olacak ondan sonra siliklesecek daha sen önümüzdeki günler yapmaya devam et pikden sonra siliklesinceye kadar
rica ederim canım bize de haber et inşallah güzel haberler alırız bu ayCok teşekkür ederim test yapmaya devam edeceğim
İnşallahh inşallahrica ederim canım bize de haber et inşallah güzel haberler alırız bu ay
C kadar koyu olması gerekiyor diye biliyorum. Yapmaya devam et bence bakalım nasıl olacak benimkine bak bugun yumurtlama oldu.Kızlar merhabalar, ovulasyon testime bi bakar mısınız. İki gündür epey koyu çıkıyor ama pik mi bilemedim. Bir de eğer yumurtlama ise 2 gün sürer miEki Görüntüle 2992956
Yapılıyor canım. Aç tok farketmez. Sadece sabah ilk idrarla yapılmaz ve testi yapmadan 2 saat önce sıvı alımını bırakman lazım.Merhaba konu açtım ama hazır burda da değerli üyeler var bişey sorabilir miyim? Bu ovulasyon testi aç karnına yapılır mı
Bugün de daha da silikleşti benimki. Birkaç gün daha yapmaya devam edeceğim dediğiniz gibi. Çok teşekkür ederimC kadar koyu olması gerekiyor diye biliyorum. Yapmaya devam et bence bakalım nasıl olacak benimkine bak bugun yumurtlama oldu.
Bugunu değerlendirin bence belkide yumurtlamışsınızdır çatlıyordur kaçırmamak adına değerlendirin derim. Hayırlı haberler alırız umarımBugün de daha da silikleşti benimki. Birkaç gün daha yapmaya devam edeceğim dediğiniz gibi. Çok teşekkür ederim
İnşallah, çok teşekkür ederimBugunu değerlendirin bence belkide yumurtlamışsınızdır çatlıyordur kaçırmamak adına değerlendirin derim. Hayırlı haberler alırız umarım
Canım merhaba bende bir şey danışmak istiyorm adetim duzensiz ilişkiden 48 gün sonra kan testi yaptım ve negtaif çıktı yanılma payı var mı geç döllenme olabilir mi acabaYok canım olmaz zaten pik olacak ondan sonra siliklesecek daha sen önümüzdeki günler yapmaya devam et pikden sonra siliklesinceye kadar
.Canım merhaba bende bir şey danışmak istiyorm adetim duzensiz ilişkiden 48 gün sonra kan testi yaptım ve negtaif çıktı yanılma payı var mı geç döllenme olabilir mi acaba
En alttan 2. De sanki olmuş gibi ya. Ama tam bir C çizgisi gibi koyuluk göremiyorum. Strip testlerde bu şekildemi oluyor onuda bilemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?