- 2 Mayıs 2025
- 2.062
- 1.147
- 48
- 27
Ayyyyy pozitif tabii bebiş el sallıyor resmennryyy A acemiqueen bugun çok az kasık ağrım oldu. Sanırım test pozitif sizce pozitif mi ? Eki Görüntüle 3602681

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayyyyy pozitif tabii bebiş el sallıyor resmennryyy A acemiqueen bugun çok az kasık ağrım oldu. Sanırım test pozitif sizce pozitif mi ? Eki Görüntüle 3602681
Ay yok bu ovulasyon testiAyyyyy pozitif tabii bebiş el sallıyor resmen![]()
Ay desene kız beni heyecanlandırıyorsunAy yok bu ovulasyon testi![]()
Ben yine değerlendireyim ne olur olmazAy desene kız beni heyecanlandırıyorsunbalım o zaman henüz pik değil ama çok takın t henüz c ye göre silik
Tabiki değerlendir ben de klomen + ovitrelle olmuştum olmadı tutmadı bu ay kendim denedim 3 gün var adete heralde yine olmadıBen yine değerlendireyim ne olur olmazgeçen ay gonal-f tedavisi oldum. doktor ilacın etkisi devam edecek bu ay kendin dene demişti. Her ihtimali değerlendirmek gerek
![]()
Yaaa inşallah tutmuştur sizinTabiki değerlendir ben de klomen + ovitrelle olmuştum olmadı tutmadı bu ay kendim denedim 3 gün var adete heralde yine olmadı![]()
Ben de 27 yaşındayım 11 aydır bu sürecin içindeyim hiç gebe kalmadım bende de PCO görünümü var Allahım tez zamanda sağlıklı evlatlar versimYaaa inşallah tutmuştur sizinben 31 yaşındayım pcosluyum 3 yıllık evliyim. 2 sebepsiz düştüğüm oldu. Şimdi de hamile kalamıyorum. Bu ay da olmazsa tüp bebeğe geçiş yapacağız. Rabbim daha fazla yormadan, kolayca sağlıkla kavuştursun bizleri evlatlarımıza
![]()
bu testi Hamilelik için mi denediniz yoksa ovulasyon gününizü bulmak için mi ?nryyy A acemiqueen bugun çok az kasık ağrım oldu. Sanırım test pozitif sizce pozitif mi ? Eki Görüntüle 3602681
Ovulasyon gününü bulmak için. Fotoğraftaki Bir gebenin günlüğü Ovulasyon testi. Şuan Hamile olmadığımdam eminimbu testi Hamilelik için mi denediniz yoksa ovulasyon gününizü bulmak için mi ?
O zaman pik olmak üzere.Hatta müsaitseniz şimdiOvulasyon gününü bulmak için. Fotoğraftaki Bir gebenin günlüğü Ovulasyon testi. Şuan Hamile olmadığımdam eminim![]()
Sanırım bu pik?O zaman pik olmak üzere.Hatta müsaitseniz şimdi
Yine yapın.Yapmaya fırsatınız yoksa bugünü de yarını da değerlendirin.Yarın gün içinde yine testinize devam edin
Evet evet kesin bugünü ve yarın akşamı değerlendirin.İlişkiden sonra hemen kalkmayınSanırım bu pik?
ben elendim 1.20 betaÇizgi net bir şekilde görünüyor inşallah vardır