• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovulasyon testim

Ay desene kız beni heyecanlandırıyorsun 😂 balım o zaman henüz pik değil ama çok takın t henüz c ye göre silik
Ben yine değerlendireyim ne olur olmaz 😅 geçen ay gonal-f tedavisi oldum. doktor ilacın etkisi devam edecek bu ay kendin dene demişti. Her ihtimali değerlendirmek gerek😅

Ben yine değerlendireyim ne olur olmaz 😅 geçen ay gonal-f tedavisi oldum. doktor ilacın etkisi devam edecek bu ay kendin dene demişti. Her ihtimali değerlendirmek gerek😅
Tabiki değerlendir ben de klomen + ovitrelle olmuştum olmadı tutmadı bu ay kendim denedim 3 gün var adete heralde yine olmadı 😂

Tabiki değerlendir ben de klomen + ovitrelle olmuştum olmadı tutmadı bu ay kendim denedim 3 gün var adete heralde yine olmadı 😂
Yaaa inşallah tutmuştur sizin 🤲 ben 31 yaşındayım pcosluyum 3 yıllık evliyim. 2 sebepsiz düştüğüm oldu. Şimdi de hamile kalamıyorum. Bu ay da olmazsa tüp bebeğe geçiş yapacağız. Rabbim daha fazla yormadan, kolayca sağlıkla kavuştursun bizleri evlatlarımıza 🤍

Yaaa inşallah tutmuştur sizin 🤲 ben 31 yaşındayım pcosluyum 3 yıllık evliyim. 2 sebepsiz düştüğüm oldu. Şimdi de hamile kalamıyorum. Bu ay da olmazsa tüp bebeğe geçiş yapacağız. Rabbim daha fazla yormadan, kolayca sağlıkla kavuştursun bizleri evlatlarımıza 🤍
Ben de 27 yaşındayım 11 aydır bu sürecin içindeyim hiç gebe kalmadım bende de PCO görünümü var Allahım tez zamanda sağlıklı evlatlar versim

O zaman pik olmak üzere.Hatta müsaitseniz şimdi
Yine yapın.Yapmaya fırsatınız yoksa bugünü de yarını da değerlendirin.Yarın gün içinde yine testinize devam edin
Sanırım bu pik?

Eklentiler

• 1000045046.webp
    1000045046.webp
    16,9 KB · Görüntüleme: 8
Back
X