Değişiyor,30-32-28 arasında stresden gecikebiliyormuş, buara ondan böyle
Peki 16sında tekrar koyulaşıyor dimi?? O da üçüncümü sence yoksa hamilelik olabilirmiki acaba ovulasyon testinde de oluyormuş ya bazıları görmüş?
Teşekkür ederimm işallah vardır yaa , cuma günü giderim doktora diye düşünüyorumTestler ilginç.. Çünkü yumurta daha çatlamadan önce, testte 2 koyu çizgi yakalayınca anlıyoruz ki 24 saat sonra çatlama olucak. Ve çatlama olduktan sonra test artık koyu çıkmaz.. Genelde testlere de güven olmuyo ama bence bi ultrason yapılsa iyi olur.. Benim de adetim 1-2 gün oynar ama adet bitiminden 2-3 gün sonra teste başlayıp günü yakalıyorum.. İnşallah gönlüne göre versin Allah..
Eki Görüntüle 1926349 benimde boyle cikti bata 8 gun var dun daha silikti
Her ay her ay hastaneye gidip kan vermek de istemiyom, onun sonrası daha çok hayal kırıklığı, evde pozitifi görüp kana gitmek istiyom, her ay bi adetten önce bi adet zamanı gibi iki kere falan kan veriyodum zatenHamilelik için en erken ve net çözüm kan testi canım. Eğer kana geçmişse zaten anında öğrenirsin. Yoksa test baya kafa karıştırıcı
Teşekkür ederimm işallah vardır yaa , cuma günü giderim doktora diye düşünüyorum
Yok cnm ben yumurtlamayi ayin 10nunda yakaladim değerlendirdim zaten simdi beklemedeyim ve ovu testiyle hamile ligi ogrenenler varmis benimde adetime 8 gun var yumurtlamam bitti tekrar niye koyu cikio o kafama takıldı
Acaba yarın nasıl çıkar? Benim de ilginçtir ayın 11'i, ovulasyonuma yakın 14'ünden daha koyu çıkmıştı.. en iyi sonuç galiba ikisinide kopkoyu yakalamak ve sonraki 3 günü değerlendirmek
İşallahhh, senin de pisiciğin var galiba:)Bence yarın bi hamişlik testi de yapcanım ya inşallah hamilesindir..
İşallahhh, senin de pisiciğin var galiba:)
Benim deee, oğluşuma kardeş olsun istiyorummEvetKedi annesiyim bende. Bi oğluşum var
Arkadaslar ilk kez ovulasyon testi kullanıyorum .. çift koyu çizgiyi yakaladığımız gün mü yoksa ertesi gün mü ilişkiye girilmeli onu bilemedim cevaplarsanız cok sevinirimbebeğim olsun cok istiyorum .. Allah isteyen herkese versin
Can'ım tekrardan merhaba 14. Gün çift çizgiyi yakaladım ilişki oldu ama su an bata 9 gün var halen daha silik cikiyor yumurtlama dönemim daha bitmedi mi ne oldu anlamadım Cocuk sahibi olmak istiyorum inşallah sefer tutmuşturÇizgiyi yakaladığın gün mutlaka beraberlik olsun.
Çünkü ne zaman catlayacagini bilemezsin catlayinca sperm bulunması daha iyi olur
Can'ım tekrardan merhaba 14. Gün çift çizgiyi yakaladım ilişki oldu ama su an bata 9 gün var halen daha silik cikiyor yumurtlama dönemim daha bitmedi mi ne oldu anlamadım Cocuk sahibi olmak istiyorum inşallah sefer tutmuştur
Arkadaslar ilk kez ovulasyon testi kullanıyorum .. çift koyu çizgiyi yakaladığımız gün mü yoksa ertesi gün mü ilişkiye girilmeli onu bilemedim cevaplarsanız cok sevinirimbebeğim olsun cok istiyorum .. Allah isteyen herkese versin
testin markası nedir canım ?İkisi de aynı koyulukta olucak canım. Benim bu ay yaptığım test bunlar. 15'i ovulasyon günüm ve tam koyu olduğu gündü. Yani 24 saat sonra yumurtlama olucak haberini veriyo. Yumurtlama olduktan sonra test koyu çıkmıyo artık. O günü yakalamak gerek bebek için. Dilerim Allah gönlüne göre verir. Sevgiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?