- 31 Mayıs 2020
- 750
- 967
- 53
- Konu Sahibi Lamariposa
-
Teşekkürler bunu nasıl anladınız peki ömrü uzun olduğunu ben cidden anlamıyorum bu işleriSperm omru uzun bugunu degerlendirin bence
Teşekkürler çok sağolunPozitif gibi ama t çizgisi bir tık biraz silik yumurtlama olabilir teste devam edin değerlendirmede yapın
Pozitif gibi ama t çizgisi bir tık biraz silik yumurtlama olabilir teste devam edin değerlendirmede yapın
Denemeye devam canım havuç ye çstlamaha destek amaçlıEki Görüntüle 3100301
Dünü değerlendirdim ama sizce bugün daha net görünüyor diye yeniden mi denemek lazım yoksa ara mi vermeli? Bir de dün sonrasında fitil yaptım doktorun iltihap için verdiği acaba sıkıntı çıkarır mı bu durum?
Havuç maalesef bulamam su an ama başka ne yapabilirim acabaDenemeye devam canım havuç ye çstlamaha destek amaçlı
Yani garanti olsun sen devam et bende iki gün pik gördüm değerlendirdim bir gün ara verdim tekrar devam ettimHavuç maalesef bulamam su an ama başka ne yapabilirim acababir de gün aşırı diyorlar ya acaba yine de denemek sorun olmaz heralde dmi kusura bakmayın çok sordum
Teşekkürler canım benimYani garanti olsun sen devam et bende iki gün pik gördüm değerlendirdim bir gün ara verdim tekrar devam ettim
Ne demek canım güzel haberlerini alırız inşallahTeşekkürler canım benim
Amin inşallah Allah tüm bekleyenlere nasip etsinNe demek canım güzel haberlerini alırız inşallah
Vicutta 48 saat yaşar sperm kalitesi yuksekse 72 saate bile uzarTeşekkürler bunu nasıl anladınız peki ömrü uzun olduğunu ben cidden anlamıyorum bu işleri
Ben Bugn Arti medn markasndan Ovulasyon testi Yaptım bozuk olma İhtimalini Düşünüp bi tanede eşime Yaptırdm onun kide pozitif çıktı yani Test mi bozuk erkklerde Pozitf mi çıkar Da Kafam Karıştı bi bilginiz var mıVicutta 48 saat yaşar sperm kalitesi yuksekse 72 saate bile uzar
Fitil kullanırken ilişki yasak oluyor normalde fitil spermi öldürüyormuş söylemesi lazımdı normalde doktorun yasak ilişki diye bana 2 doktor da söyledi hatta 1 haftalıktı benim fitilim bittikten 2 gün sonra diyorlarBir de bana doktor birkaç gün önce fitil yazdı vajinal. İltihap var engel olabilir gebeliğe diye. Şimdi hem ilişki hem fitil oldu bugün doktor da bebek denemesi yaptığımızı bile bile yazdığına göre sorun olmaz heralde dmi içime kurt düştü
Pardon komigime gittiBen Bugn Arti medn markasndan Ovulasyon testi Yaptım bozuk olma İhtimalini Düşünüp bi tanede eşime Yaptırdm onun kide pozitif çıktı yani Test mi bozuk erkklerde Pozitf mi çıkar Da Kafam Karıştı bi bilginiz var mı
ya çok güldüm acaba neden böyle olmuşBen Bugn Arti medn markasndan Ovulasyon testi Yaptım bozuk olma İhtimalini Düşünüp bi tanede eşime Yaptırdm onun kide pozitif çıktı yani Test mi bozuk erkklerde Pozitf mi çıkar Da Kafam Karıştı bi bilginiz var mı
Ya gülmeyin şehrin yabancısym eczaneler fazlaca Uzağmda Napimm Onda Negatf çıksaydı Anlicaktım ki test doğruya çok güldüm acaba neden böyle olmuş
Hayatta ciddi anlamda gülcek şeyler bulamıyorsunuz sanırımPardon komigime gittioyle bir durum hç başıma gelmedi farkli bir marka test ile deneseydiniz keşke
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?