10 yumurtlama olmuş akşamkinde çatlamışBugun 10. Günüm ve sabah ilişki olmuştu testi daha yapmamıştım saat 2 gibi yaptım bu ayda adetim 30. Günde geldi bu kadar erken yumurtlamayı beklemiyodum saat 5 te de yaptığımda silik çıktı kafam karıştı beni aydınlatın
Şansa sabahta ilişki olmuştu, yorumun için teşekkür ederim , yumurta 24 saat yaşıyor ya o kafamı karıştırdı biraz bu kadar erken beklemiyordum çatlamasını10 yumurtlama olmuş akşamkinde çatlamış
Bugun 10. Günüm ve sabah ilişki olmuştu testi daha yapmamıştım saat 2 gibi yaptım bu ayda adetim 30. Günde geldi bu kadar erken yumurtlamayı beklemiyodum saat 5 te de yaptığımda silik çıktı kafam karıştı beni aydınlatın
9 da zaten pik olmaya yaklaşmış canım akşam da yapsaydın muhtemelen yumurtlama olmuş sabah fark etmişsin değerlendirmen güzel olmuş denk gelmiş inşallah tutar güzel haberlerini bekliyorumŞansa sabahta ilişki olmuştu, yorumun için teşekkür ederim , yumurta 24 saat yaşıyor ya o kafamı karıştırdı biraz bu kadar erken beklemiyordum çatlamasını
Ya 9. Gün bana bozuk gibi geldi o yüzden bidaha yapmayıda unuttum ne yalan söyliyim , bu kadar erken beklemiyodum yumurtlamayı çünkü dediğiniz gibi akşam 9. Günün akşamı pik olmuş , valla şans eseri ilişki yumurtlamayı düşünmeden oldu bide inşalllah tutar ilk ilişkide , ilk defa çocuk düşünmeden ilişki oldu , siz takip ediyomusunuz acaba9 da zaten pik olmaya yaklaşmış canım akşam da yapsaydın muhtemelen yumurtlama olmuş sabah fark etmişsin değerlendirmen güzel olmuş denk gelmiş inşallah tutar güzel haberlerini bekliyorum
Bende geçen ay yapmadım bu ay yapıcam geçen ay çok erken yumurtladım ben ama eşimin yanında değildim sizin gibi 9. Gün inşallah tutar bebişlerYa 9. Gün bana bozuk gibi geldi o yüzden bidaha yapmayıda unuttum ne yalan söyliyim , bu kadar erken beklemiyodum yumurtlamayı çünkü dediğiniz gibi akşam 9. Günün akşamı pik olmuş , valla şans eseri ilişki yumurtlamayı düşünmeden oldu bide inşalllah tutar ilk ilişkide , ilk defa çocuk düşünmeden ilişki oldu , siz takip ediyomusunuz acaba
Ay inşalllah , benimde geçen ay yumurtam çatlamadı sürekli pik gitti bu ay ilk defa pikten sonra silik gördüm , hangi marka kullanıyosunuz pekiBende geçen ay yapmadım bu ay yapıcam geçen ay çok erken yumurtladım ben ama eşimin yanında değildim sizin gibi 9. Gün inşallah tutar bebişler
Kızzz yapsanaa uğraşma bununla çok stres olursun , inşalllaaah vardır ovülasyon hakkında bi bilgim yok ya keşke olsada faydam olsa sana, ama günün geçmiş güzel haber buKızlar merhaba günüm geçti ama test yapmaya cesaret edemiyorum, bu şekilde gebelik var mıdır
Her ay geçiyo güzelim yaKızzz yapsanaa uğraşma bununla çok stres olursun , inşalllaaah vardır ovülasyon hakkında bi bilgim yok ya keşke olsada faydam olsa sana, ama günün geçmiş güzel haber bu
Aa düzensiz mi adetin ama baya koyu çıkmış bilemedim valla , sen benim ovülasyon testlerine baksana şans eseri sabah ilişki oldu ve öğlen şansa yumurtlama gördüm ve çatladı hayattaki şansım buHer ay geçiyo güzelim yagebelik testinde daha çok stres oluyorum kendimi burada buluyorum ahshdhsh
HahahAa düzensiz mi adetin ama baya koyu çıkmış bilemedim valla , sen benim ovülasyon testlerine baksana şans eseri sabah ilişki oldu ve öğlen şansa yumurtlama gördüm ve çatladı hayattaki şansım bu
İnşalllaah yavrum inşallah cumartesi ilişki oldu yani 7. Gün bide bugun yani ilk ilişkide tutarsa şok olurumHahahinşallah bi mucize olur ya güzel haberlerle geliriz çiçeğim
İnşAllah tutar kız gönlünden geçen olur inşAllahİnşalllaah yavrum inşallah cumartesi ilişki oldu yani 7. Gün bide bugun yani ilk ilişkide tutarsa şok olurum
Ay daha çok var test günüme ya çokta erken yumurtladım , ama ben 15. Güne kadar ovülasyona devam edicem ne olur ne olmaz , bencede sen başka konularada bırak elbet bilen vardırİnşAllah tutar kız gönlünden geçen olur inşAllahtest yaparsan haber ver mutlaka bi de başka konulara yazayım ne cevap gelecek
Hayırlısı olsun canım benim test negatif çıktıAy daha çok var test günüme ya çokta erken yumurtladım , ama ben 15. Güne kadar ovülasyona devam edicem ne olur ne olmaz , bencede sen başka konularada bırak elbet bilen vardır
Ay tabi atarım , umutsuz olma sakın aşılama oldum ben o bile tutmamıştı saldım artık düşünmüyorum sadece ovülasyon takibi yapıyorum o kadar sende devam et yapmaya ben yalancı pozitif görüp sonra negatif görüp çok üzüldüğüm günler olduHayırlısı olsun canım benim test negatif çıktısen test yaparsan at buraya
Her defasında negatifi görmekten sıkıldım artık sanki dünya durmuş gibime geliyorAy tabi atarım , umutsuz olma sakın aşılama oldum ben o bile tutmamıştı saldım artık düşünmüyorum sadece ovülasyon takibi yapıyorum o kadar sende devam et yapmaya ben yalancı pozitif görüp sonra negatif görüp çok üzüldüğüm günler oldu
Ben daha yeni başladım ovülasyona başladığım gibi piki gördüm , ama devam edicem yapmaya yanıltabilir bunlar bellide olmaz 15. Güne kadar yapıcam , bugun ilişki oldu gerçi aklımda kalmıcak en azından kaçırmadımHer defasında negatifi görmekten sıkıldım artık sanki dünya durmuş gibime geliyor
İnşallah sende vardır tüm dualarım seninle
Hadi bakalım inşAllah olur da güzel haberle gelirsin burayaBen daha yeni başladım ovülasyona başladığım gibi piki gördüm , ama devam edicem yapmaya yanıltabilir bunlar bellide olmaz 15. Güne kadar yapıcam , bugun ilişki oldu gerçi aklımda kalmıcak en azından kaçırmadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?