- 28 Temmuz 2023
- 180
- 12
- 18
- 21
- Konu Sahibi Zelal09990
-
Henüz pik değil ama akşam 2 saat sıvı almadan tekrar test yapın koyulaşma olucak mı bakın , yukarda gördüğüm daha başlangıç seviyesinde aşağıda ki resimde orta seviye de bir test garanti olması için akşam tekrar yapıp atın Buraya 10dk yı geçirmeyinDünle bugün arasındaki fark bugün pik günüm mü yoksa yarın mı olur ne zaman ilişkiye giriyimEki Görüntüle 3288287
Pik günü iki çizgide koyu oluyor diye biliyorum bence bekleyip gene deneyin bebek istiyorsanız ilişki deneyin ne kaybedersiniz ki :)Dünle bugün arasındaki fark bugün pik günüm mü yoksa yarın mı olur ne zaman ilişkiye giriyimEki Görüntüle 3288287
Merhaba 8 inde oldum 5 gün sürdüİlk adet tarihinden itibaren kaçıncı gününüz? Ovülasyon umarım geçmemiştir.
Merhaba canım sadece eşimin sperm sayısını bosuna azaltmak istemiyorum biz zaten sevişmek dışında sadece bebek için bekliyoruz ovülasyon dönemindePik günü iki çizgide koyu oluyor diye biliyorum bence bekleyip gene deneyin bebek istiyorsanız ilişki deneyin ne kaybedersiniz ki :)
Normalde 28 günde adet oluyorsanız, 14. gün ovülasyon olması lazım yani 14. gün ikinci çizgi silikleşmeli. Buna göre 11-12-13. günler iki çizgi de belirgin olmaya başlar. Yarından itibaren görebilirsiniz diye düşünüyorum.Merhaba 8 inde oldum 5 gün sürdü
Merhaba canım sadece eşimin sperm sayısını bosuna azaltmak istemiyorum biz zaten sevişmek dışında sadece bebek için bekliyoruz ovülasyon dönemindePik günü iki çizgide koyu oluyor diye biliyorum bence bekleyip gene deneyin bebek istiyorsanız ilişki deneyin ne kaybedersiniz ki :)
peki evde aşılama yöntemini hiç duydunuz mu eşimin geç boşalma problemi var da ben kadınlar kulübünde okudum bu şekilde hamile kalanlar varmışNormalde 28 günde adet oluyorsanız, 14. gün ovülasyon olması lazım yani 14. gün ikinci çizgi silikleşmeli. Buna göre 11-12-13. günler iki çizgi de belirgin olmaya başlar. Yarından itibaren görebilirsiniz diye düşünüyorum.
Görünce de iki güne bir ilişki olacak. Pik yaptıktan itibaren silikleşmeden 2-3 gün geçene kadar bu şekilde ilişki. Hadi sağlıkla gelsin bebişler :)
Yok canım duymadım, şu şekilde olabilir ama eşin ilişkiden önce o aşamaya yaklaşıp sonra birlikte olsanız? Tükürük kullanmayın ama spermleri öldürüyormuş.Merhaba canım sadece eşimin sperm sayısını bosuna azaltmak istemiyorum biz zaten sevişmek dışında sadece bebek için bekliyoruz ovülasyon döneminde
peki evde aşılama yöntemini hiç duydunuz mu eşimin geç boşalma problemi var da ben kadınlar kulübünde okudum bu şekilde hamile kalanlar varmış
Evde aşılama da eşim bir kaba boşalıyor bende şırıngayla onu çekip kendi vajinamın içine enjekte ediyorum ama hiç denemedim korkuyorumYok canım duymadım, şu şekilde olabilir ama eşin ilişkiden önce o aşamaya yaklaşıp sonra birlikte olsanız? Tükürük kullanmayın ama spermleri öldürüyormuş.
İlk adet tarihinden itibaren kaçıncı gününüz? Ovülasyon umarım geçmemiştir.
Merhaba canım çok yakın iki günde bir ilişkiye girmeye başla aynı koyulukta olması lazım sonra da silikleşmeye başlaması lazım çatladıgını öyle anlarsın benimkide aynı gibi seninkiyleSizce benimki çatlamış mı
Peki sizinki tuttumu yani bu testler işe yarıyor mu merak ediyorum açıkçasıMerhaba canım çok yakın iki günde bir ilişkiye girmeye başla aynı koyulukta olması lazım sonra da silikleşmeye başlaması lazım çatladıgını öyle anlarsın benimkide aynı gibi seninkiyle
Adet başlangıcının kaçıncı günü son test? Henüz çatlamasına var ama az kalmışSizce benimki çatlamış mı
Dediğim gibi deneyin derim o şekilde ne kadar hijyenik ve sağlıklı olur emin olamadım çünkü.Evde aşılama da eşim bir kaba boşalıyor bende şırıngayla onu çekip kendi vajinamın içine enjekte ediyorum ama hiç denemedim korkuyorum
Bende deneme aşamasındayımPeki sizinki tuttumu yani bu testler işe yarıyor mu merak ediyorum açıkçası
Hiç pik olamamış ki canım daha yeni koyulaşıyorSizce benimki çatlamış mı
13. Günü idi son testimAdet başlangıcının kaçıncı günü son test? Henüz çatlamasına var ama az kalmış
Teşekkür ederim ilk defa yapıyorum yabancısıyımHiç pik olamamış ki canım daha yeni koyulaşıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?