İlk fotoda en altta olan 24 temmuz sabah ortadaki 24 temmuz akşam en üstteki de 25 temmuz sabah. Pik olduğunu düşünüp değerlendirdim iki günü de. Bu sabah yaptığım da ikinci fotodaki gibi çatlamış mı kızlar bugünü de değerlendirmeli miyim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayır canım hala pık 24 temmuzda pık yapmış akşam yada yarın çatlar muhtamelenİlk fotoda en altta olan 24 temmuz sabah ortadaki 24 temmuz akşam en üstteki de 25 temmuz sabah. Pik olduğunu düşünüp değerlendirdim iki günü de. Bu sabah yaptığım da ikinci fotodaki gibi çatlamış mı kızlar bugünü de değerlendirmeli miyim
Bak mesela benım 23 pik yaptı 24 dun yanı tamamen çatlamış tıKızlar yorum yapacak olan yok mu
Teşekkür ederim akşam bi daha yapayım o haldeBak mesela benım 23 pik yaptı 24 dun yanı tamamen çatlamış tı
Evet ama hergun aynı saatlerde yapmaya dıkkat edın ve çatlama gununu ve ertesi gunude değerlendirin mutlaka bat tarıhlerımız bırbırıne yakın guzel haberler alırız inşallahTeşekkür ederim akşam bi daha yapayım o halde
İnşallah çok istiyoruzEvet ama hergun aynı saatlerde yapmaya dıkkat edın ve çatlama gununu ve ertesi gunude değerlendirin mutlaka bat tarıhlerımız bırbırıne yakın guzel haberler alırız inşallah![]()
Hiç kaçırmadan ovulasyon yapmışmıydın peki ovulasyon gebelıgede gosterıyo dıyolarİnşallah çok istiyoruzaslında benim sat 20 haziran adet olmadım ovülasyona tekrar başladım. Bat 20 temmuzdu. adet gecikmesinin 5. Günü pik gördüm ilk defa başıma geliyor normalde çok düzenliydi. Çok üzülmüştüm bu ay da olmadı diye rabbim bir şans daha verdi
![]()
Nasıl anlıyorsunuz ve pik ne demek acabaHayır canım hala pık 24 temmuzda pık yapmış akşam yada yarın çatlar muhtamelen
Dün sabah t daha koyuydu bugün sabah biraz silikleşti bugün çatlamış mı oluyocanım bugunu ve yarını değerlendirmen lazım. T çizgisi daha belirginse çatlayacak demek oluyo 24-36 saat arasında Çatladıgı anı yakalaman lazım. Bugun ve yarın kesin değerlendir.
Valla biraz geç başladım ovülasyona ama yakalayamadım gebelik testi yaptım çıkmadı maalesefHiç kaçırmadan ovulasyon yapmışmıydın peki ovulasyon gebelıgede gosterıyo dıyolar![]()
Testın ıkıncı cızgısının koyulugundan anlıyoruz canım yumurtalamada lh hormonu yukselır testte bunu gosterıyo çatladıgındada düşmeye başladıgı için lh da düşüyo ve silik gösteriyoNasıl anlıyorsunuz ve pik ne demek acaba
Degerlendır ozaman bazen geç yumurtalayabiliyoruzValla biraz geç başladım ovülasyona ama yakalayamadım gebelik testi yaptım çıkmadı maalesefen son 7 temmuzda ilişki olmuştu çıkardı diye düşünüyorum