Ovulasyon testime bakar mısınız 😞

Bluegreenworld

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Mayıs 2022
1.656
472
73
Normalde önceden hep yaptığımda pik görürdüm sonra çatlama olurdu geçen ay yaptım pik göremedim iki gün silik çizgi kaldı sonra çatlama oldu baya siliklesti. Bu ay da deniyorum işte çok tuhaf dün koyulasmaya başlayan silik çizgi bugün coook silik... Ağlamak istiyorum 2 düşüğüm var bu arada kürtajdan 3 ay geçti 😓😓😓

Eklentiler

• IMG-20240222-WA0001.webp
    IMG-20240222-WA0001.webp
    5,5 KB · Görüntüleme: 31
Normalde önceden hep yaptığımda pik görürdüm sonra çatlama olurdu geçen ay yaptım pik göremedim iki gün silik çizgi kaldı sonra çatlama oldu baya siliklesti. Bu ay da deniyorum işte çok tuhaf dün koyulasmaya başlayan silik çizgi bugün coook silik... Ağlamak istiyorum 2 düşüğüm var bu arada kürtajdan 3 ay geçti 😓😓😓
morelini bozma pik e yakın çizgilerde pozitif olarak değerlendiriliyor başka marka kullan bidaki aya hamile olmazsan

Benim de aynısı oluyor. Stres yapıyorum çok. Tam anlamıyla pik gibi olmuyor. Ben de bir kürtaj geçirdim. Bu ay da olmazsa doktora gidip hormonlarima baktirmayi düşünüyorum.
Siz de gidin bence en azından fikir verir.😊

Bu arada kaç günde bir adet oluyorsunuz o da önemli

Benim de aynısı oluyor. Stres yapıyorum çok. Tam anlamıyla pik gibi olmuyor. Ben de bir kürtaj geçirdim. Bu ay da olmazsa doktora gidip hormonlarima baktirmayi düşünüyorum.
Siz de gidin bence en azından fikir verir.😊

Bu arada kaç günde bir adet oluyorsunuz o da önemli
Döngün 28 gün falan ama tabi bazen 1-2 gün değişiyor.

Back
X