Pco var mı sizdeÜstteki testi bugün yaptım. Alttaki de dün ki ovulasyon testim. 12 gün önce zaten yumurtlama ve çatlamam olmuştu zaten. Şimdi ise adetime 6 gün var. Test koyulaşiyor gibi nedeni nedir bunun?
Pco var mı sizdeo ne f
O ne demek bilmiyorum ne olduğunuPco var mı sizde
Polikistik over yani kist oluyor mu sizde hiç doktora göründünüz müO ne demek bilmiyorum ne olduğunu
iki aylik evliyim daha. Hiç baktirmadim. Adetim düzenli. 28 günde bir oluyorum. Bazen bir iki gün önce oluyorum. Kilo olarak ta kilolu değilim.Polikistik over yani kist oluyor mu sizde hiç doktora göründünüz mü
Testler PCO gibi mi duruyor. canım nereden tahmin ettin PCO yuPco var mı sizde
Pco olanlarda böyle çıkıyor canım genellikle ama test böyle çıktı diye illa pco olmak zorunda değilsin. Adete yakın lh dalgalanması oluyor oda olabilir. Gebelik dicem ama gebelik olursa aşırı koyu çıkıyor bu çok koyu değil yaniTestler PCO gibi mi duruyor. canım nereden tahmin ettin PCO yu
Zaten yumurtlama oldu gecenlerde. Ardından çatlama da oldu. Yine belki yumurtlama dir. Ve adetime şuan 6 gün var.Pco olanlarda böyle çıkıyor canım genellikle ama test böyle çıktı diye illa pco olmak zorunda değilsin. Adete yakın lh dalgalanması oluyor oda olabilir. Gebelik dicem ama gebelik olursa aşırı koyu çıkıyor bu çok koyu değil yani
Sizin kaç gün adete kaç gün kala benim ki gibi çıktıHenuz yeni evlisin buyuzden donemlerinde degisiklik olabilir ve 2 kez yumurtlama olabilir sen cocuk ostiyorsan tekrar degerlendir.Ben hamile oldugumu ogrendigimde ovulasyon yapmistm sirf evdeki testleri kullanmak icinbenimki de boyle koyu cikmaya baslamisti ama dedigim gbi yumurtlama da olabilir tekrar
2 kere yumurtlayanlar var canım sen ne olur be olmaz değerlendir ve test yapmaya devam et gebelik varsa daha da koyulaşırZaten yumurtlama oldu gecenlerde. Ardından çatlama da oldu. Yine belki yumurtlama dir. Ve adetime şuan 6 gün var.
Bir günde iki kere test yapsam olur mu. Bir de iki test arasında kaç saat olsun. Kaç saat sonra yapayım ikinciyi2 kere yumurtlayanlar var canım sen ne olur be olmaz değerlendir ve test yapmaya devam et gebelik varsa daha da koyulaşır
Genelde önermiyorlar kafanı karıştırma bence ama illa yapacaksan en az 4 saat geçmesi lazım aradan test yapmadan 2 saat önce sıvı alımıda kesilmesi lazımBir günde iki kere test yapsam olur mu. Bir de iki test arasında kaç saat olsun. Kaç saat sonra yapayım ikinciyi
Ben bugün akşam 9 da yaptım. Bir de az sonra ileriki saatlerde 12 veya 1 gibi yapsam olur muGenelde önermiyorlar kafanı karıştırma bence ama illa yapacaksan en az 4 saat geçmesi lazım aradan test yapmadan 2 saat önce sıvı alımıda kesilmesi lazım
Yok ikiz olan. Uzak akrabalar da var ikiz ama. Neden sordun canım merak ettimGunde bir tane yapsanız daha iyi ..
Yarinda testi yapin. Ailede ikiz var mi.
Ya uzerinden baya zamn gecti ama sanirim 2 veya 3 gun vardi hic emin degilim suan adet olacagm gunde yapmis olabilirim dedigim gbi test var die merak dan yapmistm gebelik goateriyormu acaba diyeSizin kaç gün adete kaç gün kala benim ki gibi çıktı
Adete yakın ovulasyon testi Kopkoyu muydu sizin yoksa benimki gibi miYa uzerinden baya zamn gecti ama sanirim 2 veya 3 gun vardi hic emin degilim suan adet olacagm gunde yapmis olabilirim dedigim gbi test var die merak dan yapmistm gebelik goateriyormu acaba diye
Gunu degerlendir .. iki kez yumurtlama olabilir t çizgisinde daha koyuluk yakalarsan test yap..Yok ikiz olan. Uzak akrabalar da var ikiz ama. Neden sordun canım merak ettim
Canim ümitlendirmis gibi olmayayim ama hamilelik de olabilir. Bir erken gebelik testi yapmani öneririmÜstteki testi bugün yaptım. Alttaki de dün ki ovulasyon testim. 12 gün önce zaten yumurtlama ve çatlamam olmuştu zaten. Şimdi ise adetime 6 gün var. Test koyulaşiyor gibi nedeni nedir bunun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?