Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Pcos mu var regle kaç gün varEki Görüntüle 3629319 4 gündür üst üste yaptım saatleri bazısı denk bazısı değil neden bu şekilde çıkıyor olabilir sizce bir sorun var mıdır?
Adetim düzensiz doktor hormonlara baktı pcosdan şüphelenmişti ama baktıktan sonra yok dedi bir de geçen haftalarda silikti Ovulasyon son 4 gündür böyle düzensiz olduğum adetime göre bakarsa adetime 12 gün var geçen ay14 19u arası oldum ama eski normal döngümde bugün adetimin üçüncü günü oluyor ben düzensiz gittiği için döngümü uzun kabul ediyordum son birkaç aydır.Pcos mu var regle kaç gün var
bu hormon testi sonuçları 3 ay önceninPcos mu var regle kaç gün var
Canim pcos hastalarinin bu sekilde oluyo cunku hepsi pik yapmis ya hamilesin ki 14 gun fln var diyosun yada pcosEki Görüntüle 3629319 4 gündür üst üste yaptım saatleri bazısı denk bazısı değil neden bu şekilde çıkıyor olabilir sizce bir sorun var mıdır?
Peki yukarıda attığım hormon sonuçları PCos a uygun mu dr neden yok dedi ki o zaman başka de ye mi gitsemCanim pcos hastalarinin bu sekilde oluyo cunku hepsi pik yapmis ya hamilesin ki 14 gun fln var diyosun yada pcos
cnm o kadar bilemme ama testlerin hepsi bozuk degilse ve hamile degilsen pcos olabilirsinPeki yukarıda attığım hormon sonuçları PCos a uygun mu dr neden yok dedi ki o zaman başka de ye mi gitsem
Hamilemiyim bilmiyorum tabi ben yumurtlama dönemim diye düşünmüştümcnm o kadar bilemme ama testlerin hepsi bozuk degilse ve hamile degilsen pcos olabilirsin
Canim 14 gun var diyosun biraz imkansiz gibiHamilemiyim bilmiyorum tabi ben yumurtlama dönemim diye düşünmüştüm
Şöyle 28 günlük döngüm olurdu normalde hep o hesabıma göre bugün adetin 3.günü oluyor çünkü geçen ay 14-19 arası oldum ama iki üç aydır döngüyü uzun yürüttüm yumurtlama hesaplamak için (45) günü baz aldım adetim 4 5 ay dır gecikmeli oluyordu o sebeple yaptım uzun günü baz alırsam 12 gün kalıyor yani belirgin döngü günüm karıştı birazCanim 14 gun var diyosun biraz imkansiz gibi
Yani normal erken gebelik yap istersen canim eger gectiyseŞöyle 28 günlük döngüm olurdu normalde hep o hesabıma göre bugün adetin 3.günü oluyor çünkü geçen ay 14-19 arası oldum ama iki üç aydır döngüyü uzun yürüttüm yumurtlama hesaplamak için (45) günü baz aldım adetim 4 5 ay dır gecikmeli oluyordu o sebeple yaptım uzun günü baz alırsam 12 gün kalıyor yani belirgin döngü günüm karıştı biraz
Hamilelerde böyle mi oluyormuş sonuçYani normal erken gebelik yap istersen canim eger gectiyse
Evet surekli pik cikar sonuc denersen buraya da at cnmHamilelerde böyle mi oluyormuş sonuç
Tamam cnm insallah vardirTamam inşallah test aldığımda sonucu paylaşırım
Canım duzensiz diyorsun gebe kalmis olabilir misin düzenli ilişki oldu mu yarın da yap lh testi pik çıkarsa bi gebelik testi yap ama nolur normal gene de degerlendirAdetim düzensiz doktor hormonlara baktı pcosdan şüphelenmişti ama baktıktan sonra yok dedi bir de geçen haftalarda silikti Ovulasyon son 4 gündür böyle düzensiz olduğum adetime göre bakarsa adetime 12 gün var geçen ay14 19u arası oldum ama eski normal döngümde bugün adetimin üçüncü günü oluyor ben düzensiz gittiği için döngümü uzun kabul ediyordum son birkaç aydır.
Bu attıklarından önce iki günde üç günde bir düzenli ilişkim oldu adetten iki sonra başladı sadece bir kere 4 günde bir olduCanım duzensiz diyorsun gebe kalmis olabilir misin düzenli ilişki oldu mu yarın da yap lh testi pik çıkarsa bi gebelik testi yap ama nolur normal gene de degerlendir