Ovulasyon testime bakar mısınız, yönlendirme için yardıma ihtiyacım var (resimli)

asuuwoman

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Aralık 2024
78
8
1
25
IMG_2419.webp
4 gündür üst üste yaptım saatleri bazısı denk bazısı değil neden bu şekilde çıkıyor olabilir sizce bir sorun var mıdır?

Pcos mu var regle kaç gün var
Adetim düzensiz doktor hormonlara baktı pcosdan şüphelenmişti ama baktıktan sonra yok dedi bir de geçen haftalarda silikti Ovulasyon son 4 gündür böyle düzensiz olduğum adetime göre bakarsa adetime 12 gün var geçen ay14 19u arası oldum ama eski normal döngümde bugün adetimin üçüncü günü oluyor ben düzensiz gittiği için döngümü uzun kabul ediyordum son birkaç aydır.

Canim 14 gun var diyosun biraz imkansiz gibi
Şöyle 28 günlük döngüm olurdu normalde hep o hesabıma göre bugün adetin 3.günü oluyor çünkü geçen ay 14-19 arası oldum ama iki üç aydır döngüyü uzun yürüttüm yumurtlama hesaplamak için (45) günü baz aldım adetim 4 5 ay dır gecikmeli oluyordu o sebeple yaptım uzun günü baz alırsam 12 gün kalıyor yani belirgin döngü günüm karıştı biraz

Şöyle 28 günlük döngüm olurdu normalde hep o hesabıma göre bugün adetin 3.günü oluyor çünkü geçen ay 14-19 arası oldum ama iki üç aydır döngüyü uzun yürüttüm yumurtlama hesaplamak için (45) günü baz aldım adetim 4 5 ay dır gecikmeli oluyordu o sebeple yaptım uzun günü baz alırsam 12 gün kalıyor yani belirgin döngü günüm karıştı biraz
Yani normal erken gebelik yap istersen canim eger gectiyse

ben ovulasyon aralığımda bu kadar net çizgiler göremedim. baya belirgin. ovulasyon sonrası regle yakın zamanda bu şekilde koyu çizgileri görüp hamile olduğunu öğrenenler var bence bi test yapın.

Testi aldığım firmaya sordum bana şöyle yazdı lh harmanı yüksekte kalınca yumurta kiste döner fazla kilonuz varsa vermeye çalışın dedi?

Adetim düzensiz doktor hormonlara baktı pcosdan şüphelenmişti ama baktıktan sonra yok dedi bir de geçen haftalarda silikti Ovulasyon son 4 gündür böyle düzensiz olduğum adetime göre bakarsa adetime 12 gün var geçen ay14 19u arası oldum ama eski normal döngümde bugün adetimin üçüncü günü oluyor ben düzensiz gittiği için döngümü uzun kabul ediyordum son birkaç aydır.
Canım duzensiz diyorsun gebe kalmis olabilir misin düzenli ilişki oldu mu yarın da yap lh testi pik çıkarsa bi gebelik testi yap ama nolur normal gene de degerlendir

Canım duzensiz diyorsun gebe kalmis olabilir misin düzenli ilişki oldu mu yarın da yap lh testi pik çıkarsa bi gebelik testi yap ama nolur normal gene de degerlendir
Bu attıklarından önce iki günde üç günde bir düzenli ilişkim oldu adetten iki sonra başladı sadece bir kere 4 günde bir oldu

Back
X