- 30 Ağustos 2024
- 415
- 77
- 13
Bugün ki sonuç nedirBu attıklarından önce iki günde üç günde bir düzenli ilişkim oldu adetten iki sonra başladı sadece bir kere 4 günde bir oldu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bugün ki sonuç nedirBu attıklarından önce iki günde üç günde bir düzenli ilişkim oldu adetten iki sonra başladı sadece bir kere 4 günde bir oldu
Umarım pozitiftir canimBugün yine aynı şekilde pozitifti erken gebelik testi sipariş ettim gelince bakacağım inşallah sebebini anlamak için kendimi boş yere umutlandırmak da istemiyorum
Hayırlı cumalar Sonucu paylaştım,şuna hala şaşkınımEvet surekli pik cikar sonuc denersen buraya da at cnm
Regle kac gun var cnm bide o marka yalanci pozitiflik verebiliyor baska test var mi elindeHayırlı cumalar Sonucu paylaştım,şuna hala şaşkınım
Maalesef yokRegle kac gun var cnm bide o marka yalanci pozitiflik verebiliyor baska test var mi elinde
Regle 9 gün var ama düzensiz olduğu için belli de değil normal düzende iki gün gecikmiştiRegle kac gun var cnm bide o marka yalanci pozitiflik verebiliyor baska test var mi elinde
Baska testle dene cnm senin ovulasyon testlerinde boyle cok belirgin awox laboquik miratech yada predictor alRegle 9 gün var ama düzensiz olduğu için belli de değil normal düzende iki gün gecikmişti
Kan ver canımRegle 9 gün var ama düzensiz olduğu için belli de değil normal düzende iki gün gecikmişti
Canım teste göre var ovulasyon da koyu bir kan ver netlestir hamile olabilirsin pcosda dalgalanma olur ama bu kadar koyuluk olmaz pcosda tam pik değil koyulugu baz alırsın kan ver sen o markada yalancı pozitiflik alanlar var ben almadım mesela netten söyledim o yüzden kan ver acildeRegle 9 gün var ama düzensiz olduğu için belli de değil normal düzende iki gün gecikmişti
Canım var gibi duruyor birak testi falan koş acile kan verİki gündür tekrar tekrarladım tam dokuz gündür ovülasyon testlerinde iki çizgi de kokuyu çıkıyordu zaten belirli bir örneğini de başlıkta paylaşmıştım sizinle tavsiyeniz üzere iki gün önce test siparişi verdin mi bugün geldi gelir gelmez kahvaltıdan sonra ölçüm yapayım dedim ilk idrarla yapmadım hem ovülasyon testi hem de iki tane gebelik testi yaptım sonucu da görselleri ekledim bu kadar koyu çıkması normal mi hem heyecanlı hissediyorum hem korkuyorum elim ayağım birbirine dolandı (test prodoctor)
Tebrik ederimmKan verdim 4050 çıktı çok yüksek değil mi ay çok acemiyim ben ne yapacağım elim ayağıma dolandı resmen şoktayım