canım ilk idrarınla yapmaman gerek 1,5 saat öncesinde sıvıyı kesmen yeterli zaten yavaş yavaş koyulaşır yani sorun yokMerhaba kızlar
Üç aydır eşimle çocuk istiyoruz bu ay ovulasyon testleri ne başladım çok acemiyimmerak ettiğim ikinci çizginin bu kadar silik çıkması normal mi? Biliyorum yumurtlama için erken olabilir Sadece ikinci çizginin neredeyse görünmemesi kafamı karıştırdı Acaba testler bozuk olabilir mi
Testleri öğlen 12'de yapıyorum Onun öncesinde hiç sıvı tüketmiyorum.
Cevabın için teşekkür ederim canım,12'ye kadar rahat 3-4 defa idrarımı yapmış oluyorum yani ilk idrarım olmuyor... o zaman koyulaşmasını bekleyeyim teşekkür ederimcanım ilk idrarınla yapmaman gerek 1,5 saat öncesinde sıvıyı kesmen yeterli zaten yavaş yavaş koyulaşır yani sorun yok
adetin düzensizse biraz daha erken başla teste adet biter bitmezCevabın için teşekkür ederim canım,12'ye kadar rahat 3-4 defa idrarımı yapmış oluyorum yani ilk idrarım olmuyor... o zaman koyulaşmasını bekleyeyim teşekkür ederim
Evet malesef baya düzensiz...adetin düzensizse biraz daha erken başla teste adet biter bitmez
Cevabın için teşekkür ederim canım döngüm 30 ila 35 gün arası oluyor adetim bittikten 3 gün sonra başladımEğer adetin yeni bitmişse siklusun düzenliyse normal canım ilk günler böyle oluyor.
15. Günden sonra çatlama ara o zaman canım yapmaya devamCevabın için teşekkür ederim canım döngüm 30 ila 35 gün arası oluyor adetim bittikten 3 gün sonra başladım
Tamam canım ozaman devam15. Günden sonra çatlama ara o zaman canım yapmaya devam
Tekrar merhaba Canım bir bakarmısın bügün yaptım testi bana baya koyu geldi sence daha varmı? 5 dk içinde boyle koyu oldu...Eğer adetin yeni bitmişse siklusun düzenliyse normal canım ilk günler böyle oluyor.
Merhaba kızlar
Üç aydır eşimle çocuk istiyoruz bu ay ovulasyon testleri ne başladım çok acemiyimmerak ettiğim ikinci çizginin bu kadar silik çıkması normal mi? Biliyorum yumurtlama için erken olabilir Sadece ikinci çizginin neredeyse görünmemesi kafamı karıştırdı Acaba testler bozuk olabilir mi
Testleri öğlen 12'de yapıyorum Onun öncesinde hiç sıvı tüketmiyorum.
Fotografı ekleyemiyorum yaTekrar merhaba Canım bir bakarmısın bügün yaptım testi bana baya koyu geldi sence daha varmı? 5 dk içinde boyle koyu oldu...
Fotoğrafı göremedim canım mesajını da yeni gördüm. C çizgisinden koyuysa çatlamak üzeredir. Değerlendirmişsiniz inşallahTekrar merhaba Canım bir bakarmısın bügün yaptım testi bana baya koyu geldi sence daha varmı? 5 dk içinde boyle koyu oldu...
Canım ben uygulamadan yüklemeye çalıştım fotoğrafı olmuyormuş Şimdi yükledim bakar mısın ? dün koyu iken Bugün silikleşmeye başladı.Fotoğrafı göremedim canım mesajını da yeni gördüm. C çizgisinden koyuysa çatlamak üzeredir. Değerlendirmişsiniz inşallah
Sanmam çatladığını ama değerlendirdiysen için rahat eder yine de. Eğer yeterli testin varsa canım her gün aynı saatlerde yapmaya özen göster ve sıvı tüketimini en az 1 saat önce bitirmiş olCanım ben uygulamadan yüklemeye çalıştım fotoğrafı olmuyormuş Şimdi yükledim bakar mısın ? dün koyu iken Bugün silikleşmeye başladı.
Benim bildiğim iki çizgi eşit koyulukta olması gerekiyor fakat bugunki dünkinden açık renk oldu.. çatlamış olamaz değil mi Çünkü dünkü yeterince koyu değildi bence?
Bak ben de catladi sandim sonra birden pik oldu sağdaki gibi olursa pik olurCanım ben uygulamadan yüklemeye çalıştım fotoğrafı olmuyormuş Şimdi yükledim bakar mısın ? dün koyu iken Bugün silikleşmeye başladı.
Benim bildiğim iki çizgi eşit koyulukta olması gerekiyor fakat bugunki dünkinden açık renk oldu.. çatlamış olamaz değil mi Çünkü dünkü yeterince koyu değildi bence?
Aa evet şuan görünce bunu mutlu oldum teşekür ederim canım ozaman devam testlereBak ben de catladi sandim sonra birden pik oldu sağdaki gibi olursa pik olur
Teşekür ederim canım evet test var elimde ozaman ben yapmaya devam edeyimSanmam çatladığını ama değerlendirdiysen için rahat eder yine de. Eğer yeterli testin varsa canım her gün aynı saatlerde yapmaya özen göster ve sıvı tüketimini en az 1 saat önce bitirmiş ol
Canım senin gibi oldu benim teste silikleşip birden ertesi günü böyle oldu şuan pik demi?Bak ben de catladi sandim sonra birden pik oldu sağdaki gibi olursa pik olur
Evet pik olmuş canım fakat pik durumu bazen - bazen 2 bazen 3 bile sürdüğü olabiliyor. O yüzden çatlamayı görene kadar test yap derimCanım senin gibi oldu benim teste silikleşip birden ertesi günü böyle oldu şuan pik demi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?