dalgalanma olabılıyo degerlerde . pko varsa her ay bıle olur. pik olsa tekrar yumurtlama derdım degıl. ıdrar yogunlugu ıctıgın suyun az olması bıle cok cıkartıyo nasıl cok su ıcersen azalıyor öylee:) bu kadar koyulasma yasadım da bende pko var dıye. pikten sonra sılıklesmeyı gorup yapmayı bırakabılırsın aslında neden devam ettın_? kafan karısır.Ben anlamadım bu durumu ya bugün ve düne bakar mısınız
Normalde 16-17 sinde pik olmuştu dün baya kırmızıydı
Bugün de çok silik değil de silik gösteriyor
Geçen ay bırakmıştım bu ay devam edeyim dedim de kafam karıştı ciddendalgalanma olabılıyo degerlerde . pko varsa her ay bıle olur. pik olsa tekrar yumurtlama derdım degıl. ıdrar yogunlugu ıctıgın suyun az olması bıle cok cıkartıyo nasıl cok su ıcersen azalıyor öylee:) bu kadar koyulasma yasadım da bende pko var dıye. pikten sonra sılıklesmeyı gorup yapmayı bırakabılırsın aslında neden devam ettın_? kafan karısır.
Bende sizin gibi 2.ovulasyon testi denemem de yumurtlamayı gördükten sonra elimde test vardı adete bir hafta kala ovulasyon testi yaptım ve her gün çok koyu çıktı.hamile olduğumu bu şekilde öğrendim sabırsızca adet günüme kadar yaptım çok koyuydu.herhangi bir sorununuz yoksa hamile olabilirsinizBen anlamadım bu durumu ya bugün ve düne bakar mısınız
Normalde 16-17 sinde pik olmuştu dün baya kırmızıydı
Bugün de çok silik değil de silik gösteriyor
İnşallah öyledir keşke öyle olsa da..Bende sizin gibi 2.ovulasyon testi denemem de yumurtlamayı gördükten sonra elimde test vardı adete bir hafta kala ovulasyon testi yaptım ve her gün çok koyu çıktı.hamile olduğumu bu şekilde öğrendim sabırsızca adet günüme kadar yaptım çok koyuydu.herhangi bir sorununuz yoksa hamile olabilirsinizİnş öyledir sizi çok iyi anlıyorum.Adete kaç gününüz var?
Canım bi gebelik testi yap elinde varsa bu durum gebelik olduğunda yada pko sendromu Durumunda oluyorAy delircem kızlar yaa ben yine mi yumurtluyorum bi bakar mısınız bu kaçıncı oluyor nerdeyse 16-17 23-24-26 Haziran da pik oldu
Yine bugünü değerlendireyim mi ya da sabaha mı denesek
Pko olduğumuzda ne gibi sorunlarla karşılaşıyoruz pko değilim diye biliyorumCanım bi gebelik testi yap elinde varsa bu durum gebelik olduğunda yada pko sendromu Durumunda oluyor
Ayrıca bide dün silinti bugün yine böyle anlamadım gitti 16-17 23-24-26 çift çizgi ama dün silikti bakınCanım bi gebelik testi yap elinde varsa bu durum gebelik olduğunda yada pko sendromu Durumunda oluyor
Ayrıca bide dün silinti bugün yine böyle anlamadım gitti 16-17 23-24-26 çift çizgi ama dün siliktiCanım bi gebelik testi yap elinde varsa bu durum gebelik olduğunda yada pko sendromu Durumunda oluyor
Hiç bir belirti de olmayabilir kıllanma kilo adet düzensizliği vs durumları yaşıyor pko olanlar ama herşeyi düzenli giderken hormonlar da sorun olabilir adetin üçüncü günü lh fsh prolaktin e2 hormonlarıma baktırınPko olduğumuzda ne gibi sorunlarla karşılaşıyoruz pko değilim diye biliyorum
Teşekkür ederim bu ay regl olursam ona baktıracağım inşallah gebeyimdir de gerek kalmazHiç bir belirti de olmayabilir kıllanma kilo adet düzensizliği vs durumları yaşıyor pko olanlar ama herşeyi düzenli giderken hormonlar da sorun olabilir adetin üçüncü günü lh fsh prolaktin e2 hormonlarıma baktırın
Bu gun test yaptınız mıTeşekkür ederim bu ay regl olursam ona baktıracağım inşallah gebeyimdir de gerek kalmaz
Ovulaastestim yine pik oldu anlamış değilim dün siliktiBu gun test yaptınız mı
Rica etsem bakar mısın 16-17 23-24 27-28 de pik oldu kopkoyuuEvet pik olmus.
Bazıları ayda iki kez yumurtlayabilirmis. Ikiz gebelik şansı olabilir..
Ah bir de sağlıklı bi kız bi erkek oluyormuş sağlıklı hayırlı huzurlu olsun da daha ne isterimEvet pik olmus.
Bazıları ayda iki kez yumurtlayabilirmis. Ikiz gebelik şansı olabilir..
Bu testlerde de gebelik çıkıyorRica etsem bakar mısın 16-17 23-24 27-28 de pik oldu kopkoyuu
18-25-26 da silikti
Yani silindiği zaman çatlamış oluyor sonuçta dimi
Ama gebelik olsa bi silinip bi çift çiGi olur mu kiBu testlerde de gebelik çıkıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?