Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testime bakar mısınız

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

buluut8

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Mayıs 2021
260
190
53
31
Ben anlamadım bu durumu ya bugün ve düne bakar mısınız
Normalde 16-17 sinde pik olmuştu dün baya kırmızıydı
Bugün de çok silik değil de silik gösteriyor

Eklentiler

• CB8472AB-6F9F-4139-8101-08C41FF36955.webp
    26,7 KB · Görüntüleme: 122
  • 421C4C70-7417-4F98-B156-1E77524B080D.webp
    23,1 KB · Görüntüleme: 108
dalgalanma olabılıyo degerlerde . pko varsa her ay bıle olur. pik olsa tekrar yumurtlama derdım degıl. ıdrar yogunlugu ıctıgın suyun az olması bıle cok cıkartıyo nasıl cok su ıcersen azalıyor öylee:) bu kadar koyulasma yasadım da bende pko var dıye. pikten sonra sılıklesmeyı gorup yapmayı bırakabılırsın aslında neden devam ettın_? kafan karısır.

Geçen ay bırakmıştım bu ay devam edeyim dedim de kafam karıştı cidden pko değilim de artık böyle gördükçe şüphelenmeye başlıyorum hoş doktora gitmiştim hiç öyle bir şey denmedi
Su da çok içiyorum minimum 2.5- 3 arası
Biraz sabırsız davranıyorum aslında rabbim çok bekletmeden sağlıkla verse

Bende sizin gibi 2.ovulasyon testi denemem de yumurtlamayı gördükten sonra elimde test vardı adete bir hafta kala ovulasyon testi yaptım ve her gün çok koyu çıktı.hamile olduğumu bu şekilde öğrendim sabırsızca adet günüme kadar yaptım çok koyuydu.herhangi bir sorununuz yoksa hamile olabilirsiniz İnş öyledir sizi çok iyi anlıyorum.Adete kaç gününüz var?

İnşallah öyledir keşke öyle olsa da..
16-17 si pik olmuştu sonra 23-24 pik oldu iki gün koyu oldu dün silikleşmişti.
23-24 deneyemedik de dün silikleşmişti ama bu sabah yinede denemiş olduk
Ay keşke öyle olsa ama siz her gün yaptım her gün koyuydu diyorsunuz
Benim dün silikleşmişti bugün yine yapcam
İnşallah gebeyimdir dua edin nolur sizin ne kadarlık oldu bu arada

Ay delircem kızlar yaa ben yine mi yumurtluyorum bi bakar mısınız bu kaçıncı oluyor nerdeyse 16-17 23-24-26 Haziran da pik oldu
Yine bugünü değerlendireyim mi ya da sabaha mı denesek

Eklentiler

• 56B477C8-C5D6-4A18-B415-6C8D4C6A335B.webp
    29,2 KB · Görüntüleme: 86
  • 47FDCE61-D1AE-4105-BF61-91BCA0B137AA.webp
    30,7 KB · Görüntüleme: 72
Ay delircem kızlar yaa ben yine mi yumurtluyorum bi bakar mısınız bu kaçıncı oluyor nerdeyse 16-17 23-24-26 Haziran da pik oldu
Yine bugünü değerlendireyim mi ya da sabaha mı denesek
Canım bi gebelik testi yap elinde varsa bu durum gebelik olduğunda yada pko sendromu Durumunda oluyor

Pko olduğumuzda ne gibi sorunlarla karşılaşıyoruz pko değilim diye biliyorum
Hiç bir belirti de olmayabilir kıllanma kilo adet düzensizliği vs durumları yaşıyor pko olanlar ama herşeyi düzenli giderken hormonlar da sorun olabilir adetin üçüncü günü lh fsh prolaktin e2 hormonlarıma baktırın

Teşekkür ederim bu ay regl olursam ona baktıracağım inşallah gebeyimdir de gerek kalmaz

Evet pik olmus.
Bazıları ayda iki kez yumurtlayabilirmis. Ikiz gebelik şansı olabilir..

B buluut8 gebelik yaptınız mı ? Gerçekten ilginç çünkü dalgalanma olsa bu kadsr koyu olmazdı sanırım artıyor ama ilk defa böylr koyuluk görüyorum dalgalanma ise de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…