Ovuslasyon testleri gebeligi gösteriyor c silik t kopkoyu oluyor.. yine sen 16 17 gunu bekle umitlenmeyelim ilaçların etkiside olabilir canm .. havuç suyu catlamayi erkenlestiriyor . Herseyi dusunebilmelisin ins hamilesindir.. ümide kapılıp uzulme cnm . Beklemeni tavsiye ederim..Ama gebelik olsa bi silinip bi çift çiGi olur mu ki
Hayır gebelik testi yapmadım da bende yeniden yumurtluyorum sandım da 2 gün olup tekrar silinip tekrar çıkıyor anlamadım
Yok C de koyuydu buradaki gibiOvuslasyon testleri gebeligi gösteriyor c silik t kopkoyu oluyor.. yine sen 16 17 gunu bekle umitlenmeyelim ilaçların etkiside olabilir canm .. havuç suyu catlamayi erkenlestiriyor . Herseyi dusunebilmelisin ins hamilesindir.. ümide kapılıp uzulme cnm . Beklemeni tavsiye ederim..
Ayyy inanın çok dua ediyorum.belki de sizin 2 defa çatladı bir problem yoksa ben Şuan 3 aylık hamileyim darısı tüm isteyenlereİnşallah öyledir keşke öyle olsa da..
16-17 si pik olmuştu sonra 23-24 pik oldu iki gün koyu oldu dün silikleşmişti.
23-24 deneyemedik de dün silikleşmişti ama bu sabah yinede denemiş olduk
Ay keşke öyle olsa ama siz her gün yaptım her gün koyuydu diyorsunuz
Benim dün silikleşmişti bugün yine yapcam
İnşallah gebeyimdir dua edin nolursizin ne kadarlık oldu bu arada
Ya çokk teşekkür ederim inşallah hamileyimdir yaAyyy inanın çok dua ediyorum.belki de sizin 2 defa çatladı bir problem yoksa ben Şuan 3 aylık hamileyim darısı tüm isteyenlere
Adetinize kaç gün var.bence hamilesiniz böyle çıkmıştı bnmki deYa çokk teşekkür ederim inşallah hamileyimdir yaDualarınızı eksik etmeyin bakın dün de test yaptım iki gündür de pik yine
Sizin bu gönderdiğiniz sonucunda mı hamile olduğunuzu öğrendinizAdetinize kaç gün var.bence hamilesiniz böyle çıkmıştı bnmki deRabbim nasip etsin inş Bana haber verin.hatta bnmkini atim bakın
Evet bu sonuçta hamile olduğumu öğrendim Ramazan ayında oruç da tutuyordum.Troid ilacı bnde kullanıyorum.ovulasyon testlerini bu şekilde bitirdim en son 32.gün yaptım yine böyleydi.Gebelik testini adetten 5gün sonra yaptım bilerek beklemek istedim.Eğer hayırlıysa rabbim sağlıklı gebelik nasip etsin size zamanı var Rabbim en hayırlısını veriyorSizin bu gönderdiğiniz sonucunda mı hamile olduğunuzu öğrendiniz
Normalde 1-2 Temmuz olmam gerekiyor
Tiroid ilacı kullanmaya başladığımdan beri bir hafta geçebiliyor 7-8 Temmuz da regl gelebilir bilemedimyaaa ne güzel söylüyorsunuz inşallah hamileyimdir yaa
Öğrenince size de yazayirım tabi ki
Bu arada siz bu sonucun üstüne ne zaman test yaptınız
Bana herkes test yap dedi ama korktum 5gün bekledim geçikti öyle yaptımEvet bu sonuçta hamile olduğumu öğrendim Ramazan ayında oruç da tutuyordum.Troid ilacı bnde kullanıyorum.ovulasyon testlerini bu şekilde bitirdim en son 32.gün yaptım yine böyleydi.Gebelik testini adetten 5gün sonra yaptım bilerek beklemek istedim.Eğer hayırlıysa rabbim sağlıklı gebelik nasip etsin size zamanı var Rabbim en hayırlısını veriyor
Yaaa ne güzel duygudur tatmışsınızEvet bu sonuçta hamile olduğumu öğrendim Ramazan ayında oruç da tutuyordum.Troid ilacı bnde kullanıyorum.ovulasyon testlerini bu şekilde bitirdim en son 32.gün yaptım yine böyleydi.Gebelik testini adetten 5gün sonra yaptım bilerek beklemek istedim.Eğer hayırlıysa rabbim sağlıklı gebelik nasip etsin size zamanı var Rabbim en hayırlısını veriyor
İçime hamileymişsiniz diye doğuyor bu kadar net görmemiştim T çizgisi çok koyu.. bence sabah test yapmalısınız ben bile sabırsızlandımYaaa ne güzel duygudur tatmışsınız
Rabbim benle birlikte isteyen herkese hayırlısıyla versin inşallah
Bende beklemek istiyorum biraz daha bakalım
Şimdi yine ovulasyon yaptım yine pik ama c de görünüyor sonuçta siz de C çok silikti
Yaaaa çok heyecanlandım da içimde bi hissizliği oluşuyor niyeyse bilmiyorum hiç test yapasım yok sanki regl olacakmışım gibi geliyor hamile gibi hissetmiyorumİçime hamileymişsiniz diye doğuyor bu kadar net görmemiştim T çizgisi çok koyu.. bence sabah test yapmalısınız ben bile sabırsızlandım
Yarın yapsanız zaten çıkar artık bat gelmiş. Regl belirtileri ile aynı olduğu için hamile de olabilirsiniz bence. İyi enerjiler yayın iyi olsunYaaaa çok heyecanlandım da içimde bi hissizliği oluşuyor niyeyse bilmiyorum hiç test yapasım yok sanki regl olacakmışım gibi geliyor hamile gibi hissetmiyorum
Anlık bi ya evet hamileyim galiba diyorum sonra hemen anlık geçiveriyor
Ama C nin daha silik olması gerekmez mi öyle olduğunda burda o da biraz koyu çok silik değil
Bide regl sancım da vardı bugün sabah baya normalde yaarın bat günüm
Eğer ilaç etkisi olursa da 7-8 Temmuz oluyor olacağım hayırlısı ya bakalım
Dün de doğum günümdü öğrensem doğum günü hediyem olurdu aslında
Bugün de beklemek istedim yaYarın yapsanız zaten çıkar artık bat gelmiş. Regl belirtileri ile aynı olduğu için hamile de olabilirsiniz bence. İyi enerjiler yayın iyi olsun
Çok dua ediyorum isteyenlereYaaa ne güzel duygudur tatmışsınız
Rabbim benle birlikte isteyen herkese hayırlısıyla versin inşallah
Bende beklemek istiyorum biraz daha bakalım
Şimdi yine ovulasyon yaptım yine pik ama c de görünüyor sonuçta siz de C çok silikti
Evet ya 30. Gün oldu hala koyu akşama ovulasyon yapacağım yine bakalımÇok dua ediyorum isteyenlereRabbim nasip etsin.ama önemli olan t çizgisinin çok koyu olması baktım sizinki 30. Gün yine koyu çıkmış hadi inşallah hayırlı haberi alırsınız.
Bence öncekinde yumurtan çatlamış galiba hamilesin çok heycanlandım bnde senin içinVeeee işte yine ovulasyon sonucum pik oldu ayy yumurtalıklarım çatlamıyor olabilir mi acaba
Ya acaba yumurtam çatlayamıyo olabilir mi kiiBence öncekinde yumurtan çatlamış galiba hamilesin çok heycanlandım bnde senin için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?