Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testime bakar mısınız?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Heliyn

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
20 Temmuz 2020
70
10
6
Adet bitimimde başladım sanki çizgi hiç koyulasmiyor giderek koyulasmasi gerekmez mi?

Eklentiler

• IMG_20210903_144936.webp
    21,2 KB · Görüntüleme: 49
Adet bitimimde başladım sanki çizgi hiç koyulasmiyor giderek koyulasmasi gerekmez mi?
Daha yeni yapmaya başlamışsın canım her gün aynı saatte yapmaya devam et kimisi erken yumurtlama görür kimisi geç. Hangi marka aldın güvenilir mi acaba

Daha yeni yapmaya başlamışsın canım her gün aynı saatte yapmaya devam et kimisi erken yumurtlama görür kimisi geç. Hangi marka aldın güvenilir mi acaba
Laboquick marka aldım canım araştırdım güvenilirdi fakat ilk defa yaptığım için heyecanlanıyorum birde adet düzensizliğim var pcos yok ama yumurtlama görmem diye de bir endişeleniyorum ama genelde 30 ile 40 gün arası adet görüyorum. Son adetim 21 günde geldi mesela

Testini ya Öğlen 12:00-16:00 arası ya da akşam 20:00-22:00 saatleri aralığında yapman lazım sabah ilk idrarlada ovu testi yapılmaz bilgin olsun ve son 1-2 saat sıvı almını kesmen lazım. Ben de çok kullandım bu testlerden. Sen her gün aynı saatlerde yapmaya özen göster belki yumurtlaman daha geç tarihlerde oluyodur.

Öyle yapıyorum hep 2 gibi. Teşekkür ederim yine güncellerim

Siz gebelik elde ettiniz mi?

Adet aralığına göre daha erken öyle çıkması merak etme anca belirir rahat ol ,
ayni saatte yapmaya devam edin.

Mayıs ayında oldu ama kimsayalla sonuçlandı maalesef şimdi doktor kontrolunde yumurtlama takibi yapıyorum
İnşallah en kısa zamanda kavuşursunuz Kaç ay deneme sonrası doktora gittiniz peki ben iki aydır ovulasyon ile deniyorum ondan sormak istedim

Benimde bugün adet tarihim kızlar dün de bi ovulasyon yaptım ne çıkacak diye böyle oldu bu sabah hcg yaptım birinin ısrarı üzerine oda negatif di ama erken mi yaptım bilmiyorum TEMMUZUN 19 nda yumurtlama görmüştüm aradan 15 gün geçti ve ben adet olmustum sonra Ağustosun 3 nde adet görmüştüm 9 nda bitti 10 nunda hsg çektirdim ve folik asit kullanmaya başladım ilacım da yarın son bitiyor bugünde adet görmem gerekiyor du ama agrım yok sadece eğilince belim agrıyor birde tabi şişmiş hassaslaşmış göğüslerim var bende suan şaşırdım kan vereyim de kurtulayım bu düşünceden diyorum acaba erken mi daha adetimin gecikmesini beklesem

Eklentiler

• 75A2BEE3-BE15-43F6-B8A2-E6C178852C55.webp
    27,7 KB · Görüntüleme: 38
Bir kac gün daha bekleyin Ovulasyon testi HCG hormonunuzu tespit etmez. Belirtilerinizde adet belirtileriyle de aynı. Negatifi görmek yıkıcı. Ama fazla strese giriyorsaniz bir kan testi verin bence.

İnşallah en kısa zamanda kavuşursunuz Kaç ay deneme sonrası doktora gittiniz peki ben iki aydır ovulasyon ile deniyorum ondan sormak istedim
Amin canım hepimiz kavuşuruz inşaAllah 2 yıllık evliyim 18 aydır deniyoruz. 1 yıl doktora gitmeden denedik olmayınca hem ben hem eşim muayene olduk eşimde sperm sorunu çıktı aşılamayla çocuk sahibi olabileceğimiz söylendi. Bu arada eşimde 3 ay doktorun verdiği vitamini kullandı. vitaminler bittiği ay hamile olduğumu öğrendim ve eşimin değerleride düzelmişti. Kimyasal gebelik oluncada doktor kontrolunde yumurta takibi yapmaya karar verdik 24 ağustosta çatlatma iğnesi oldum 7 eylülü bekliyorum bakalım ne olucak eğer yine gebelik olmazsa aşılamaya geçicez. Bana sorarsanız çok geçmeden muayene olmakta fayda var biz ilk 1 yıl boşuna çabalamıştık çünkü

Geçen ay bende ovu testiyle adetten 2 gün önce test yapmıştım ve hep t çizgisi c kadar koyuydu eşit çıkmıştı ama adet oldum çok güvenme derim canım. Genelde t çizgisi c den çok koyu çıkarsa yani ğik yapmış gibi görünürse gebelik olduğu söyleniyo

Evet haklısın yok zaten Pek bağlamıyorum alıştım artık tek çizgilere negatiflere adetlere

Bir kac gün daha bekleyin Ovulasyon testi HCG hormonunuzu tespit etmez. Belirtilerinizde adet belirtileriyle de aynı. Negatifi görmek yıkıcı. Ama fazla strese giriyorsaniz bir kan testi verin bence.
Belirlemez evet de ne bileyim sağda solda yazmışlar gebelik varsa ovu testi adet gününde koyu çıkar falan filan işde yok gı ne sitres yapması zaten alıştım negatiflere 3 senedir negatif görüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…