- 3 Temmuz 2021
- 1.129
- 884
- 43
- 28
Bizim daha 2. Ay olduğu için bir ay daha deneyip öyle gidelim dedik . Olmazsam eğer benim adetimin 3. Günü ikimizde gidip test vericez kuzum İnşallah bir sorun yoktur . Rabbim derdi verdiğine dermanını da versin İnşallahAmin canım hepimiz kavuşuruz inşaAllah2 yıllık evliyim 18 aydır deniyoruz. 1 yıl doktora gitmeden denedik olmayınca hem ben hem eşim muayene olduk eşimde sperm sorunu çıktı aşılamayla çocuk sahibi olabileceğimiz söylendi. Bu arada eşimde 3 ay doktorun verdiği vitamini kullandı. vitaminler bittiği ay hamile olduğumu öğrendim ve eşimin değerleride düzelmişti. Kimyasal gebelik oluncada doktor kontrolunde yumurta takibi yapmaya karar verdik 24 ağustosta çatlatma iğnesi oldum 7 eylülü bekliyorum bakalım ne olucak eğer yine gebelik olmazsa aşılamaya geçicez. Bana sorarsanız çok geçmeden muayene olmakta fayda var biz ilk 1 yıl boşuna çabalamıştık çünkü
Merhaba , ben pcos hastasıyım 34. Günüm bugün başından beri takipteyim ilk defa bugün böyle oldu alttaki sabah üstekini şimdi yaptım yumurtlama varmı sizce ?Daha yeni yapmaya başlamışsın canım her gün aynı saatte yapmaya devam et kimisi erken yumurtlama görür kimisi geç. Hangi marka aldın güvenilir mi acaba
Çoğu zaman aniden koyulaşir. Ya da bir gun onceden koyuluk artar. Zaten normal olam da bu. Çunki yumurtlama zamani lh ani olarak yukselişe geçer. Surekli koyulaşmiş çizgi de iyi değil. Sabirla yapmaya devam etAdet bitimimde başladım sanki çizgi hiç koyulasmiyor giderek koyulasmasi gerekmez mi?
T çizgisi c kadar koyu duruyo sanki foto bizi yanıltmıyosa tabi bence sen bugunude değerlendir canım boş geçme. Yarın ki testinde de ya pik yapar ya da çatlama gösterebilir. Çatlama olursa eğer bugun+3 gün değerlendir ama eğer sperm sorununuz varsa gün aşırı yani iki günde bir değerlendir. Bende 7 ay kullandığım tecrube ettiğim kadarıyla anlatıyorum canım yanlışım varsa diğer arkadaşlarda düzeltebilir beniMerhaba , ben pcos hastasıyım 34. Günüm bugün başından beri takipteyim ilk defa bugün böyle oldu alttaki sabah üstekini şimdi yaptım yumurtlama varmı sizce ?
İnşaAllah canımmBizim daha 2. Ay olduğu için bir ay daha deneyip öyle gidelim dedik . Olmazsam eğer benim adetimin 3. Günü ikimizde gidip test vericez kuzum İnşallah bir sorun yoktur . Rabbim derdi verdiğine dermanını da versin İnşallah
Amin kuzum aminnnnİnşaAllah canımmDaha çok erken zaten ilk denemelerde olmaması bi sorun var anlamınada gelmez. Tedbir amaçlı siz yinede bi kontrolden geçersiniz en azından kafanızda soru işareti kalmaz Rabbim tez zamanda hepimize müjdeli haberler almayı nasip etsin inşaAllah
Aslında bir yıl beklemek çok uzun süre yada bağlı 35 yaş üstüne 3 ay diyorlar.. Bence herkez 2 3 daha fazla beklememeli doktora gitmeli.. Allah hicbir annenin kucağını boş bırakmasın amin diyorumAmin canım hepimiz kavuşuruz inşaAllah2 yıllık evliyim 18 aydır deniyoruz. 1 yıl doktora gitmeden denedik olmayınca hem ben hem eşim muayene olduk eşimde sperm sorunu çıktı aşılamayla çocuk sahibi olabileceğimiz söylendi. Bu arada eşimde 3 ay doktorun verdiği vitamini kullandı. vitaminler bittiği ay hamile olduğumu öğrendim ve eşimin değerleride düzelmişti. Kimyasal gebelik oluncada doktor kontrolunde yumurta takibi yapmaya karar verdik 24 ağustosta çatlatma iğnesi oldum 7 eylülü bekliyorum bakalım ne olucak eğer yine gebelik olmazsa aşılamaya geçicez. Bana sorarsanız çok geçmeden muayene olmakta fayda var biz ilk 1 yıl boşuna çabalamıştık çünkü
Aminn canımmAslında bir yıl beklemek çok uzun süre yada bağlı 35 yaş üstüne 3 ay diyorlar.. Bence herkez 2 3 daha fazla beklememeli doktora gitmeli.. Allah hicbir annenin kucağını boş bırakmasın amin diyorum
doktora gitmeden denedik derken de herhangi bi test yaptırmadan denediğim için öyle yazdım yanlış anlatmış olmıyımAslında bir yıl beklemek çok uzun süre yada bağlı 35 yaş üstüne 3 ay diyorlar.. Bence herkez 2 3 daha fazla beklememeli doktora gitmeli.. Allah hicbir annenin kucağını boş bırakmasın amin diyorum
Çok teşekkür ederim cevap verdiğin için ben ne olur ne olmaz dün geceyi değerlendirdim öyle uyudum gece dün geceden beri sol kasığımın için yara gibi acıyor , bu sabah tekrarladım testimi eklerim görüntüye ya yeni yumurtladım ya da pik dediğin bu şekil oluyor canımT çizgisi c kadar koyu duruyo sanki foto bizi yanıltmıyosa tabi bence sen bugunude değerlendir canım boş geçme. Yarın ki testinde de ya pik yapar ya da çatlama gösterebilir. Çatlama olursa eğer bugun+3 gün değerlendir ama eğer sperm sorununuz varsa gün aşırı yani iki günde bir değerlendir. Bende 7 ay kullandığım tecrube ettiğim kadarıyla anlatıyorum canım yanlışım varsa diğer arkadaşlarda düzeltebilir beni
Sen çoktan piki görmüşsünAynı zamanlarda yapmaya başlamışız, benimki bu şekilde aniden pik oldu. Sen de aralıksız devam et birden yükseliyorbenimki de laboquick
Çoğu zaman aniden koyulaşir. Ya da bir gun onceden koyuluk artar. Zaten normal olam da bu. Çunki yumurtlama zamani lh ani olarak yukselişe geçer. Surekli koyulaşmiş çizgi de iyi değil. Sabirla yapmaya devam et
29 ağustosta bitti, 31 ağustosta teste başladım, bugün çatlamayı gördüm. Döngüm 27 gün geneldeSen çoktan piki görmüşsünadet bitimin ne zamandi döngün kaç günde bir
Merhaba. Ben de ovülasyon testi yapıyorum ilk kez. Ayın 19 unda çizgi koyulaştı ama diğeri kadar koyu değildi. Sonra hep silik oldu. Takvime göre bugün yumurtlama günüm ama yine silik. Sıvı alımına hep dikkat ediyorum ama niye böyle oluyot acaba, soldaki test bugüne aitH
Yumurtlama yakindirr. Deyerlendir iyice
Ben de tam anlayamadim. Belki akşam yaptigin içindir? Yeniden koyulaşmaya başliyor bak. Belki bir kaç gune koyulaşir. Umarim 19un degerlendirmişsindir. Yinede test bu tam doğru çalişmaya bilirMerhaba. Ben de ovülasyon testi yapıyorum ilk kez. Ayın 19 unda çizgi koyulaştı ama diğeri kadar koyu değildi. Sonra hep silik oldu. Takvime göre bugün yumurtlama günüm ama yine silik. Sıvı alımına hep dikkat ediyorum ama niye böyle oluyot acaba, soldaki test bugüne ait
19 u değerlendiremedik ama bir gün öncesini ve sonrasını değerlendirdik. İnşallah net koyulaşma görürüm ya böyşe hep acaba sorusu insanın içindeBen de tam anlayamadim. Belki akşam yaptigin içindir? Yeniden koyulaşmaya başliyor bak. Belki bir kaç gune koyulaşir. Umarim 19un degerlendirmişsindir. Yinede test bu tam doğru çalişmaya bilir
Degerlendirdiysen sorun yok. Ben test yapmiyorum. Adet sonrasi gunaşiri ilişki yapiyoruz. Dilalti vucut isimi takip ediyorum edersem. Bence ovulasyon testiyle beraber onu da kullan. Beni hiç yaniltmadi dilalti ateş19 u değerlendiremedik ama bir gün öncesini ve sonrasını değerlendirdik. İnşallah net koyulaşma görürüm ya böyşe hep acaba sorusu insanın içinde
Teşekkür ederim yorumun içinDegerlendirdiysen sorun yok. Ben test yapmiyorum. Adet sonrasi gunaşiri ilişki yapiyoruz. Dilalti vucut isimi takip ediyorum edersem. Bence ovulasyon testiyle beraber onu da kullan. Beni hiç yaniltmadi dilalti ateş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?