Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testime bakar mısınız?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bizim daha 2. Ay olduğu için bir ay daha deneyip öyle gidelim dedik . Olmazsam eğer benim adetimin 3. Günü ikimizde gidip test vericez kuzum İnşallah bir sorun yoktur . Rabbim derdi verdiğine dermanını da versin İnşallah

Daha yeni yapmaya başlamışsın canım her gün aynı saatte yapmaya devam et kimisi erken yumurtlama görür kimisi geç. Hangi marka aldın güvenilir mi acaba
Merhaba , ben pcos hastasıyım 34. Günüm bugün başından beri takipteyim ilk defa bugün böyle oldu alttaki sabah üstekini şimdi yaptım yumurtlama varmı sizce ?

Eklentiler

• FE538C55-A309-49AF-A7F2-12C42E2D3142.webp
    32,5 KB · Görüntüleme: 32
Adet bitimimde başladım sanki çizgi hiç koyulasmiyor giderek koyulasmasi gerekmez mi?
Çoğu zaman aniden koyulaşir. Ya da bir gun onceden koyuluk artar. Zaten normal olam da bu. Çunki yumurtlama zamani lh ani olarak yukselişe geçer. Surekli koyulaşmiş çizgi de iyi değil. Sabirla yapmaya devam et

Merhaba , ben pcos hastasıyım 34. Günüm bugün başından beri takipteyim ilk defa bugün böyle oldu alttaki sabah üstekini şimdi yaptım yumurtlama varmı sizce ?
T çizgisi c kadar koyu duruyo sanki foto bizi yanıltmıyosa tabi bence sen bugunude değerlendir canım boş geçme. Yarın ki testinde de ya pik yapar ya da çatlama gösterebilir. Çatlama olursa eğer bugun+3 gün değerlendir ama eğer sperm sorununuz varsa gün aşırı yani iki günde bir değerlendir. Bende 7 ay kullandığım tecrube ettiğim kadarıyla anlatıyorum canım yanlışım varsa diğer arkadaşlarda düzeltebilir beni

İnşaAllah canımm Daha çok erken zaten ilk denemelerde olmaması bi sorun var anlamınada gelmez. Tedbir amaçlı siz yinede bi kontrolden geçersiniz en azından kafanızda soru işareti kalmaz Rabbim tez zamanda hepimize müjdeli haberler almayı nasip etsin inşaAllah

Amin kuzum aminnnn

Aynı zamanlarda yapmaya başlamışız, benimki bu şekilde aniden pik oldu. Sen de aralıksız devam et birden yükseliyor benimki de laboquick

Eklentiler

• IMG_20210903_181207.webp
    15,2 KB · Görüntüleme: 35
Aslında bir yıl beklemek çok uzun süre yada bağlı 35 yaş üstüne 3 ay diyorlar.. Bence herkez 2 3 daha fazla beklememeli doktora gitmeli.. Allah hicbir annenin kucağını boş bırakmasın amin diyorum

Aslında bir yıl beklemek çok uzun süre yada bağlı 35 yaş üstüne 3 ay diyorlar.. Bence herkez 2 3 daha fazla beklememeli doktora gitmeli.. Allah hicbir annenin kucağını boş bırakmasın amin diyorum
Aminn canımm Evet 1 yıl beklemek tamamen hata bencedeiki kez doktora gittim 4. ve 8. ayımda ama ikiside 1 yıl dolsun daha 28 yaşındasın şuan için normal diyip hiç bişey yapmadılar sadece ultrasondan baktılar bu işin üstüne gitmemekle hata etmişim keşke ısrarcı olsaydımda 1 yılım çöp olmasaydı diyorum ama her işte bi hayır vardır daha zamanı gelmedi demekki

doktora gitmeden denedik derken de herhangi bi test yaptırmadan denediğim için öyle yazdım yanlış anlatmış olmıyım

Çok teşekkür ederim cevap verdiğin için ben ne olur ne olmaz dün geceyi değerlendirdim öyle uyudum gece dün geceden beri sol kasığımın için yara gibi acıyor , bu sabah tekrarladım testimi eklerim görüntüye ya yeni yumurtladım ya da pik dediğin bu şekil oluyor canım

Eklentiler

• 8D5C7657-D535-48FA-AAFD-16A84FC4D062.webp
    69,7 KB · Görüntüleme: 22
Aynı zamanlarda yapmaya başlamışız, benimki bu şekilde aniden pik oldu. Sen de aralıksız devam et birden yükseliyor benimki de laboquick
Sen çoktan piki görmüşsün adet bitimin ne zamandi döngün kaç günde bir

Çoğu zaman aniden koyulaşir. Ya da bir gun onceden koyuluk artar. Zaten normal olam da bu. Çunki yumurtlama zamani lh ani olarak yukselişe geçer. Surekli koyulaşmiş çizgi de iyi değil. Sabirla yapmaya devam et
bugün ki sonucumda bu şekilde

Sen çoktan piki görmüşsün adet bitimin ne zamandi döngün kaç günde bir
29 ağustosta bitti, 31 ağustosta teste başladım, bugün çatlamayı gördüm. Döngüm 27 gün genelde

Eklentiler

• IMG_20210904_134342.webp
    17,9 KB · Görüntüleme: 24
H

Yumurtlama yakindirr. Deyerlendir iyice
Merhaba. Ben de ovülasyon testi yapıyorum ilk kez. Ayın 19 unda çizgi koyulaştı ama diğeri kadar koyu değildi. Sonra hep silik oldu. Takvime göre bugün yumurtlama günüm ama yine silik. Sıvı alımına hep dikkat ediyorum ama niye böyle oluyot acaba, soldaki test bugüne ait

Eklentiler

• IMG_20210922_163653.webp
    4,1 KB · Görüntüleme: 19
  • IMG_20210921_162136.webp
    16,9 KB · Görüntüleme: 19
Ben de tam anlayamadim. Belki akşam yaptigin içindir? Yeniden koyulaşmaya başliyor bak. Belki bir kaç gune koyulaşir. Umarim 19un degerlendirmişsindir. Yinede test bu tam doğru çalişmaya bilir

Ben de tam anlayamadim. Belki akşam yaptigin içindir? Yeniden koyulaşmaya başliyor bak. Belki bir kaç gune koyulaşir. Umarim 19un degerlendirmişsindir. Yinede test bu tam doğru çalişmaya bilir
19 u değerlendiremedik ama bir gün öncesini ve sonrasını değerlendirdik. İnşallah net koyulaşma görürüm ya böyşe hep acaba sorusu insanın içinde

19 u değerlendiremedik ama bir gün öncesini ve sonrasını değerlendirdik. İnşallah net koyulaşma görürüm ya böyşe hep acaba sorusu insanın içinde
Degerlendirdiysen sorun yok. Ben test yapmiyorum. Adet sonrasi gunaşiri ilişki yapiyoruz. Dilalti vucut isimi takip ediyorum edersem. Bence ovulasyon testiyle beraber onu da kullan. Beni hiç yaniltmadi dilalti ateş

Degerlendirdiysen sorun yok. Ben test yapmiyorum. Adet sonrasi gunaşiri ilişki yapiyoruz. Dilalti vucut isimi takip ediyorum edersem. Bence ovulasyon testiyle beraber onu da kullan. Beni hiç yaniltmadi dilalti ateş
Teşekkür ederim yorumun için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…