Ovülasyon testime bakar mısınız?

Simonzeyy

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
27 Haziran 2021
494
186
53
29
Merhabalar. Geçen regl dönemimde 50. Gün yumurtlama olmuştu. Hamile kalamamıştım. Bu ay 15. Gün yumurtama oldu ama henüz çatlaması bir sorun olabilir mi? 26-27-28-29 eylül yumurta takibi. 29 u sabah ve akşam. İkinci çizgi silikleşmeye başladı. Ama çatlamadı herhalde

Eklentiler

• IMG_20210929_192642.webp
    45,2 KB · Görüntüleme: 84
Çatlamış canım siliklesme başlamış bugün dahil ardindaki iki günü de degerlwmdir

Bi de benden sana öneri olsun test yapmadan önce en az 2 saat sıvı alımını kes o baya etkiliyor testi

Değerlendirdiniz mi?
Evet değerlendirdim. Geçen ay da değerlendirmiştim olmadı bu ayda hwgif kasık ağrım var regl sancısı 8 aylık evliyim 5 aydır istiyoruz. 2 aydır ovülasyon kullanıyorum bir yıla kadar doktora gitmek de istemiyorum

Daha çok yenisiniz sakin olun akışta kalın yoksa sizi çol yorar bu sureç . Yumurtlamaniz ve catlamaniz olmus gozukuyor cokta net cikmis harika
Beyaz akinti bir belirti degil ama onu soyleyim. Fakat adet olacakmis gibi agri evet olabiliyor. Ozellikle regl haftasi oluyor geciktiginde.

Size tavsiyem ovulasyon testiyle 3 ay tam gunleri yakalayip degerlendirdikten sonra halen olmamissa doktora gitmeniz . Belki esiniz gitmez erken diye ama siz en azindan kendi hormon testlerinizi yaptirmalisiniz. Fsh Lh Prolaktin Tsh bunlar önemli .

Allah isinizi zorlastirmadan kolaylikla saglikli bir evlat nasip etsin

Amin çok teşekkür ederim bende hipotriodi var ilaç da kullanıyorum belki değerim de problem de olabilir. Teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…