Çatlamış canım siliklesme başlamış bugün dahil ardindaki iki günü de degerlwmdirMerhabalar. Geçen regl dönemimde 50. Gün yumurtlama olmuştu. Hamile kalamamıştım. Bu ay 15. Gün yumurtama oldu ama henüz çatlaması bir sorun olabilir mi? 26-27-28-29 eylül yumurta takibi. 29 u sabah ve akşam. İkinci çizgi silikleşmeye başladı. Ama çatlamadı herhalde
Ne zaman test yapmalıyım hemen yapmak istiyorumÇatlamış canım siliklesme başlamış bugün dahil ardindaki iki günü de degerlwmdir
Regle 6 gün kalaNe zaman test yapmalıyım hemen yapmak istiyorum
Tamam teşekkürlerBi de benden sana öneri olsun test yapmadan önce en az 2 saat sıvı alımını kes o baya etkiliyor testi
Bugün 7 gün var bakalım.Regle 6 gün kala
Yumurtlama dan 10 gün sonra yapmaya başla testiNe zaman test yapmalıyım hemen yapmak istiyorum
Bugün kasık ağrım ve akıntım var bata da 5 gün var yumurtlamaya göre. Galiba buYumurtlama dan 10 gün sonra yapmaya başla testi
Kasıklarım ağrıyor 4 5 güne adet olacağım geneYumurtlama dan 10 gün sonra yapmaya başla testi
Evet değerlendirdim. Geçen ay da değerlendirmiştim olmadı bu ayda hwgif kasık ağrım var regl sancısı 8 aylık evliyim 5 aydır istiyoruz. 2 aydır ovülasyon kullanıyorum bir yıla kadar doktora gitmek de istemiyorumDeğerlendirdiniz mi?
İki gün sonra test yapabilirsn belki olmuşturBugün kasık ağrım ve akıntım var bata da 5 gün var yumurtlamaya göre. Galiba bu
Kasıklarım ağrıyor 4 5 güne adet olacağım gene
Funda hanım hamilelikte kasık ağrısı olur mu ki adet olacakmış gibi tam bir bilginiz var mıİki gün sonra test yapabilirsn belki olmuştur
Ve ara ara beyaz akıntı geliyorİki gün sonra test yapabilirsn belki olmuştur
Test yaptınız mi tekrarVe ara ara beyaz akıntı geliyor
Hiç test yapmadım sadece 2 gün önce ovülasyon yaptım t çok silikti bende değilimdir diye düşündümTest yaptınız mi tekrar
Benim adete 3 gün kala ovulasyon testleri çok koyu olmaya başlamıştıHiç test yapmadım sadece 2 gün önce ovülasyon yaptım t çok silikti bende değilimdir diye düşündüm
Anladım kısmet değilmişBenim adete 3 gün kala ovulasyon testleri çok koyu olmaya başlamıştı
Daha çok yenisiniz sakin olun akışta kalın yoksa sizi çol yorar bu sureç . Yumurtlamaniz ve catlamaniz olmus gozukuyor cokta net cikmis harikaEvet değerlendirdim. Geçen ay da değerlendirmiştim olmadı bu ayda hwgif kasık ağrım var regl sancısı 8 aylık evliyim 5 aydır istiyoruz. 2 aydır ovülasyon kullanıyorum bir yıla kadar doktora gitmek de istemiyorum
Amin çok teşekkür ederim bende hipotriodi var ilaç da kullanıyorum belki değerim de problem de olabilir. TeşekkürlerDaha çok yenisiniz sakin olun akışta kalın yoksa sizi çol yorar bu sureç . Yumurtlamaniz ve catlamaniz olmus gozukuyor cokta net cikmis harika
Beyaz akinti bir belirti degil ama onu soyleyim. Fakat adet olacakmis gibi agri evet olabiliyor. Ozellikle regl haftasi oluyor geciktiginde.
Size tavsiyem ovulasyon testiyle 3 ay tam gunleri yakalayip degerlendirdikten sonra halen olmamissa doktora gitmeniz . Belki esiniz gitmez erken diye ama siz en azindan kendi hormon testlerinizi yaptirmalisiniz. Fsh Lh Prolaktin Tsh bunlar önemli.
Allah isinizi zorlastirmadan kolaylikla saglikli bir evlat nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?