Gebeliğe Hazırlık Ovülasyon testime bakar mısınız

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

ssschn

Üye
Kayıtlı Üye
1 Eylül 2022
13
2
16
32
Merhabalar 1 yıldır evliyiz bu ay ovülasyon testine başladım ama çok bir şey bilemiyorum dün bu sayfayı gördüm baya başlıklar vardı o yüzden sormak istedim testim Bayadır iki çizgi ama pik olmuyor ya da daha önce oldu 2 gün yapamamıştım testi bilemiyorum yardımcı olur musunuz teşekkürler şimdiden

Eklentiler

• D1FFCDD5-5E1B-4F09-924B-006BCDFB3FEA.webp
    D1FFCDD5-5E1B-4F09-924B-006BCDFB3FEA.webp
    26,3 KB · Görüntüleme: 121
Merhabalar 1 yıldır evliyiz bu ay ovülasyon testine başladım ama çok bir şey bilemiyorum dün bu sayfayı gördüm baya başlıklar vardı o yüzden sormak istedim testim Bayadır iki çizgi ama pik olmuyor ya da daha önce oldu 2 gün yapamamıştım testi bilemiyorum yardımcı olur musunuz teşekkürler şimdiden
Sanki pik olacak gibi geldi bana koyulaşıyo gibi bence testi bırakma yapmaya devam et

1 eylül yazan baya koyulaşıyor banada birkaç güne pik olur gibi geldi devam edin bence

pcos var mı

Ya açıkçası bilmiyorum her ay oluyorum ama bazen 35 bazen 28 bazen 40 bunu tam olarak öğrenebilmek için doktor mu mantıklı
Benimde koyulasıp koyulasıp pik olmuyor çatlamıyor bnimde testlerim hep böyleydi pcos var. Bence bi kan ver hormonlarına yumurtalıklarına bakte canım için rahatlar

İnşallah günlerdir yapıyorum dedim bir hata mı var
Canım bende de oldu aynısı geçen ay adetin 1. Gününden sayarsak 16. Gün yumurtlama görmüştüm 1 gün sonra çatladı. Bu ay ise 23. Ve 24. Gün yumurtlama gördüm. Düzensiz mi adetin

Canım bende de oldu aynısı geçen ay adetin 1. Gününden sayarsak 16. Gün yumurtlama görmüştüm 1 gün sonra çatladı. Bu ay ise 23. Ve 24. Gün yumurtlama gördüm. Düzensiz mi adetin
Evet ya tam olarak şu gün diyemem gün olarak hep şaşıyor ama her ay mutlaka oluyorum bu sebepten test aldım ama hala yumurtlama İçin gereken pik seviyesine ulaşamadı

Evet ya tam olarak şu gün diyemem gün olarak hep şaşıyor ama her ay mutlaka oluyorum bu sebepten test aldım ama hala yumurtlama İçin gereken pik seviyesine ulaşamadı
Sabırla devam et. Geç yumurtlama yaşayabilirsin. Benim de çok düzensiz adetlerim o yüzden yumurtlama günlerimiz de değişebiliyor böyle.

Sabırla devam et. Geç yumurtlama yaşayabilirsin. Benim de çok düzensiz adetlerim o yüzden yumurtlama günlerimiz de değişebiliyor böyle.
Kendimde sıkıntı mı var diye gerilmeye başlamıştım bu destek güzel geldi teşekkür ederim sabırla denicem :)

Yani umutsuzluk yaptı bende nereye kadar devam etmem gerektiğini bilemedim ama destek için çok teşekkür ederim
Umutsuzluk olacak hiçbir şey yok canım bu ay yumurtlama olmasa da dünyanın sonu değil ki her ay olmayabiliyormuş

1 eylül yazan baya koyulaşıyor banada birkaç güne pik olur gibi geldi devam edin bence
Merhaba bugün testim böyle çıktı 30. Gün pik gibi mir duruyor normalde adet takvimimde 12 Eylül de gösteriyor olmam gereken zamanı bu hamilelik durumu da olabilir mi yoksa çatlama Mıdır

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    15,8 KB · Görüntüleme: 49
Merhaba bugün testim böyle çıktı 30. Gün pik gibi mir duruyor normalde adet takvimimde 12 Eylül de gösteriyor olmam gereken zamanı bu hamilelik durumu da olabilir mi yoksa çatlama Mıdır
İkisi de olabilir canım ama sen her ihtimale karşı değerlendir

Teşekkür ederim bakalım kısmet bu ayı baya değerlendirdik bu sona doğru piki görünce hamilelik olabilir mi diye düşündüm ondan yazmak istedim
İnsallah öyledir o şekilde öğrenen çok insan var

Back
X