ovulasyon testime bakar misiniz?

tugbaa0

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2022
335
112
53
29
Bugun son adetimin 12. gunu. Adetlerim bazen 27 bazen 28 bazen 26 gunde bir oluyor o yuzden tam yumurtlama gunumu bilemedim. Ilk kez test aldim bugun kasiklarimda agri vardi ve boyle cikti simdi buna gore yumurtlama gerceklesti mi oluyor? Veya simdi degerlendirmeye baslamam mi lazim? Sanki tam koyu degil gibi geldi bana. Ne dusunuyorsunuz insAllah isteyen hepimize nasip olur hayirli evlatlar gercekten testlerdir odur budur hep bi arastirma icindeyiz

Eklentiler

• C1941AF0-62B3-4F12-A850-3EDE1E79AED0.webp
    199,3 KB · Görüntüleme: 48
Yumurtlama gerçekleşmemiş ama gerçekleşmek üzere denebilir ya da yumurtlama olmuş çatlama başlamış da denebilir. Tek testten anlaşılmaz canım birkaç gün öncesini ve sonrasını da bilmek gerekiyor
Yumurtlama günü 2 çizgi aynı şekilde veya çok benzer şekilde olur yumurtladıktan sonra ise çatlama olur ve silikleşme tekrar başlar.
Yumurtlama çatlama harici günlerde ise 2. Çizgi senin şuan attığından biraz daha silik olur

Testi yapmadan önce sıvı perhizine ve testi aynı saat aralıklarında yapmaya devam et ve test yapsan da yapmasan da mümkünse en az 2 güne bir ilişkiye devam et

Testi yapmadan önce sıvı perhizine ve testi aynı saat aralıklarında yapmaya devam et ve test yapsan da yapmasan da mümkünse en az 2 güne bir ilişkiye devam et
Cevap icin tesekkur ederim oyle yapacagim yinede. Gercekten kafa karisiyor insanin her ihtimale karsi degerlendirecegim bu gunleri olursa olur olmazsa nasip degilmis ne yapalim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…