Ovülasyon testime bakar mısınız ?

ndresn

Üye
Kayıtlı Üye
22 Ağustos 2023
289
79
13
34
Ovülasyon testime bakar mısınız kızlar ? Çatlama oldu mu pek anlaşılmıyor 🥹

Eklentiler

• IMG_0436.webp
    IMG_0436.webp
    67,8 KB · Görüntüleme: 67
Yumurtan olgunlasmis ama catladigini gormek icin t3stlerin siliklesmesi lazimdi biraz daha bekle

Arkadaşlar merhaba, adetimden sonra ovülasyon testi yapmaya başladım. Yaptığımda hep daha yumurtlama olmadı diyordum ama geçmiş testlere baktığımda ve hala yumurtlama görmediğim için kafam karışmaya başladı sanki 10-11.gün yumurtlama mı olmuş yoksa diyorum. Sizce yumurtlama oldu mu beklemeye devam mı etmeliyim?

Eklentiler

• IMG_6770.webp
    IMG_6770.webp
    69,1 KB · Görüntüleme: 53
Arkadaşlar merhaba, adetimden sonra ovülasyon testi yapmaya başladım. Yaptığımda hep daha yumurtlama olmadı diyordum ama geçmiş testlere baktığımda ve hala yumurtlama görmediğim için kafam karışmaya başladı sanki 10-11.gün yumurtlama mı olmuş yoksa diyorum. Sizce yumurtlama oldu mu beklemeye devam mı etmeliyim?
Pik hiç göremedim. Hiç çatlama göremedim 🙁 bir doktora hiç göründün mü

8-9 ay öncesinde bebek düşünmüyorken kontrol amaçlı gitmiştim hormon testlerimde ultrosonda her şey güzel demişti doktor. 5 aydır deniyoruz bu ay ovülasyon testine başladım.

8-9 ay öncesinde bebek düşünmüyorken kontrol amaçlı gitmiştim hormon testlerimde ultrosonda her şey güzel demişti doktor. 5 aydır deniyoruz bu ay ovülasyon testine başladım.
Yumurta çatlamasına yardımcı yiyecekler , kürler var. İstersen onlardan deneyebilirsin. Forumda araştırırsan çıkar. Havuç çatlatıyormuş mesela, soğan kürü yapanlar var. Ama soğan kürünü gebe olmadığından eminsen yap lütfen. Ovulasyon şuan silik devam et. Koyulaşmaya başladığı zaman havuç tüket ve o günleri değerlendir. Bir süre daha pik göremezsen doktorla görüş. Çatlatma iğnesi birşeyler tedavi edebilir

Back
X