Ovulasyon testime bakar mısınız

selinn04

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Nisan 2025
45
-3
1
IMG_20250627_124203.webp

Hanımlar ovulasyon testim böyle çıktı birisi silik acaba yumurta çatlamış mıdır

Merhaba canım adetin kaçıncı günü bu gün. Lh hormonu vücudumuzda her zaman vardır o yüzden silik çıkar ama yumurtlama gününde bu değer en yüksek seviyeye ulaşır o zaman da test pik olur o gün yumurtlama günundur testi yapmaya devam et inşallah

Merhaba canım adetin kaçıncı günü bu gün. Lh hormonu vücudumuzda her zaman vardır o yüzden silik çıkar ama yumurtlama gününde bu değer en yüksek seviyeye ulaşır o zaman da test pik olur o gün yumurtlama günundur testi yapmaya devam et inşallah
Merhaba bu gün adet bitiminin 17. Günü diğer ovulasyon testlerinde iki çizgi net kırmızıydı normalde silik görünürse çatlamaymış diye duydum yine de emin olmak için sizin de düşüncelerinizi duymak istedim akıntım çok fazla var yumurta akı gibi gerçekten çok istiyorum inşallah Rabbimin izniyle bana da nasip olur sonra da tüm isteyenlerin kucağını doldursun Rabbim inşallah 🤲😓

Eger bu yaptığınız testten önce çift kırmızı gorduyseniz bu testte çatlama olmuş oluyor canım bu günleri değerlendirin inşallah

Bende bu ay 20.gun pik gördüm ve akşamına çatladı catlarken kimilfanamayacak kadar ağrım ve aşırı derece yumurta akı akıntım vardı o günü degerlendirdim bu gün yumurtlamanin 6.gunu ama catlamadan sonra kasık ağrım geçmedi sızlama sanki adet olacakmışım gibi Ağrı hissi var göğüsümde hafif hassasiyet var belkide psikolojik bilmiyorum 14.gune kadar bekliyorum bende

Bende bu ay 20.gun pik gördüm ve akşamına çatladı catlarken kimilfanamayacak kadar ağrım ve aşırı derece yumurta akı akıntım vardı o günü degerlendirdim bu gün yumurtlamanin 6.gunu ama catlamadan sonra kasık ağrım geçmedi sızlama sanki adet olacakmışım gibi Ağrı hissi var göğüsümde hafif hassasiyet var belkide psikolojik bilmiyorum 14.gune kadar bekliyorum bende
Hayırlısı olur inşallah canım benim

2 gündür 24 saat arayla hala cift koyu cizgi görüyorum. Kac saatte bir ilişki olmali

2 gündür 24 saat arayla hala cift koyu cizgi görüyorum. Kac saatte bir ilişki olmali
Eğer eşinde sperm sorunu varsa 1 gün dolu 1 gün boş degerlndir canım eğer yoksa köyü gördüğün gunleri ve catladigi günü değerlendir canım

Back
X