Ha tamam o zaman yumurtlamışsınız hatta aynı gün yumurtlamısızBenimde T daha koyu çıktı yarın tekrarlıcam
Günde bir kez yapman yeterli canım yarın yada salı koyulaşır sen gün aşırı değerlendirAtıyorum
Evet hamile olduğumuzu öğrenene kadar buradan karşılaştıralım benceBende tekrarlıcam bakalım ne çıkacak burayada atarım karsılastırırız siliniyor mu diye
Bu ay ben öğrenemicem değerlendirme imkanımız yok eşim yanımdadeğil ben önceden öğrenmek için yaptım acemiliğime gelmesin diye ama gelecek ay olmuş olur inşAllahEvet hamile olduğumuzu öğrenene kadar buradan karşılaştıralım bence
İnşallahBu ay ben öğrenemicem değerlendirme imkanımız yok eşim yanımdadeğil ben önceden öğrenmek için yaptım acemiliğime gelmesin diye ama gelecek ay olmuş olur inşAllah
1 buçuk yıldır evliyiz şu ana kadar düşünmüyorduk okulumdan dolayı ocaktan itibaren başlayacağız İnşAllah sen canımİnşallahsen ne kadardır evlisin ne zamandır düşünüyorsunuz çocuk
5 aydır evliyim bende hiç korunmadık olursa olur dedik ama olmayınca ben istemeye başladım1 buçuk yıldır evliyiz şu ana kadar düşünmüyorduk okulumdan dolayı ocaktan itibaren başlayacağız İnşAllah sen canım
Rabbim vereceği zamanı biliyor herşey belli zaten biz ne kadar düşünsekteama inşAllah o vakit çok yakındır bende istiyordum ama okulumdan dolayı yapamazdım şimdi düşünmeden duramıyorum acaba olur mu nolacak diye5 aydır evliyim bende hiç korunmadık olursa olur dedik ama olmayınca ben istemeye başladımdeniyoruz bakalım hayırlısı inşallah olur
Olucak ya 2020ye hamiş olarak giricez ben inanıyorumRabbim vereceği zamanı biliyor herşey belli zaten biz ne kadar düşünsekteama inşAllah o vakit çok yakındır bende istiyordum ama okulumdan dolayı yapamazdım şimdi düşünmeden duramıyorum acaba olur mu nolacak diye
2020ye hamiş olarak giremeseler 2020nin başlarında hamiş olsam yeter seni geriden takip ederimOlucak ya 2020ye hamiş olarak giricez ben inanıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?