• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testime bakarmısınız ????

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

eddagokhan

Üye
Kayıtlı Üye
24 Ağustos 2020
248
132
23
31
Arkadaşlarr herkeseee iyi akşamlarrr 🌸 Ben 40. Gün yumurtlama gördüm sanırım bir bakarmısınızz yumurtlama olmuşmu bu aksam yoksa yarınmı olur :):)

Eklentiler

• FDEADF84-293D-4A0B-8CBD-BD0411181B66.webp
    FDEADF84-293D-4A0B-8CBD-BD0411181B66.webp
    28 KB · Görüntüleme: 45
Yumurtlama canim sen bugunde testini yap yine catlamayi goresiye kadar ve degerlendir gunleride hayirlisiyla olur insallah Rabbim tez nasip etsin

Yumurtlama canim sen bugunde testini yap yine catlamayi goresiye kadar ve degerlendir gunleride hayirlisiyla olur insallah Rabbim tez nasip etsinm
Mesajınızı yeni gördüm çokk teşekkür ederim pcos hastasıyım 6 aydır deniyorum kaç kere yumurtlama galiba denedim ama olmadı , gecen ay regl bitince sogan suyu yaptım ve 6 aydır ilk defa 40. Günde piki gördüm az önce test yaptım ek olarak ekliyorum onuda tatlım 🌸😊😍

Eklentiler

• FA84FE86-A48A-4BB6-9EC3-EC01BD271C1D.webp
    FA84FE86-A48A-4BB6-9EC3-EC01BD271C1D.webp
    43,4 KB · Görüntüleme: 36
Arkadaşlarr herkeseee iyi akşamlarrr 🌸 Ben 40. Gün yumurtlama gördüm sanırım bir bakarmısınızz yumurtlama olmuşmu bu aksam yoksa yarınmı olur :):)
Evet burada yumurtlama görünüyor. adet başlangıcından 40 gün sonra mı? Değerlendirin mutlaka derim inşallah güzel olur sonucu :)

Evet burada yumurtlama görünüyor. adet başlangıcından 40 gün sonra mı? Değerlendirin mutlaka derim inşallah güzel olur sonucu :)
Evet canım adetin birinci günü itibariyle 40. Gün , ümit her zaman var anlıcagın 🙏🏻 İnşAllah kuzum degerlendiriyoruz gerisi Allaha kalmış artık , sağlıkla gelsin yeter 🤲🏻😊🥰 bugünde pik gördüm , çatlamasını beklicez artık bir iki güne 😍

Mesajınızı yeni gördüm çokk teşekkür ederim pcos hastasıyım 6 aydır deniyorum kaç kere yumurtlama galiba denedim ama olmadı , gecen ay regl bitince sogan suyu yaptım ve 6 aydır ilk defa 40. Günde piki gördüm az önce test yaptım ek olarak ekliyorum onuda tatlım 🌸😊😍
Evet bugun cok daha yukselmis super. hayirli haberler alirsiniz insallah bir gebenin gunlugunden almissin testleri sanirim ordaki rahim tersliginde kullanilan iliski pozisyonuyla cok kisi hamile kaldi bir bak istersen bugun onemli gun senin icin

Evet bugun cok daha yukselmis super. hayirli haberler alirsiniz insallah bir gebenin gunlugunden almissin testleri sanirim ordaki rahim tersliginde kullanilan iliski pozisyonuyla cok kisi hamile kaldi bir bak istersen bugun onemli gun senin icin
Evet canım ordan aldım , dün o pozisyonu denedik bugün düz yarında ters denicem zaten çatlama evresine girmedik henüz , Allahım hepimize güzel haberler vermeyi nasip etsin 🙏🏻❤️

Evet canım adetin birinci günü itibariyle 40. Gün , ümit her zaman var anlıcagın 🙏🏻 İnşAllah kuzum degerlendiriyoruz gerisi Allaha kalmış artık , sağlıkla gelsin yeter 🤲🏻😊🥰 bugünde pik gördüm , çatlamasını beklicez artık bir iki güne 😍
Nasil durumlar catlamayi gordun mu canim

Back
X