Ovulasyon testime bakarmisiniz

Busra nur

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Ekim 2019
125
51
48
27
Hanimlar merhaba ağustos 9ndan beri ovulasyon yapıyorum sizce en sondaki bugunki testim yumurtlama var mı sizce ?

Eklentiler

• 20220817_125459.webp
    20220817_125459.webp
    41,2 KB · Görüntüleme: 100
Üstelik pik olmuş 3 gün ilişkiye gir
Pik gibi duruyor ama değil gibi de diğer paylasilanlara bakıyorum t çizgisi daha koyu olmasi lazım benimki daha var gibi yumurtlamaya sanki ama pik gibi de kararsizim işte ben testi başka sayfadan aldım takibini yapmadı çok ilgisiz bir sayfaydı oyuzden kendim de kararsız kalıyorum size sormak istedim şimdi min-nan kurabiyeye yazdım umarım cevap verir

Hanimlar merhaba ağustos 9ndan beri ovulasyon yapıyorum sizce en sondaki bugunki testim yumurtlama var mı sizce ?
yumurtlama olması sılıklestıgınde oluyo.testlerını saat kacta yapıyosun ortadakı buyukce bı grup aynı gıbı cıkmıs ve sondakı de pık degıl? pco yada kıst falan mı var acaba? lh ın mı yuksek ? baktırdın mı adetın 3. gunu yapılan teste. ilişkiye gun aşırı devam et. 3 gun ust uste falan gırme pik degıl. dun olduysa ılıskı bugunu atla. olmadıysa degerlendır yarınki test sılıklesırse pik olacakmıs da cok sıvı almısındır falan dıyebılırz :) yumurtlama oldu derız. bi siliklessın de :)sımdıkı rengı cıdden koyu degıl

Canım daha yumurtlamayı yakalayamamisin ama yarın falan yumurtlama görürsün yada pik görürsün sen degerlendirmelerine devam et ins güzel haberler alırsın

yumurtlama olması sılıklestıgınde oluyo.testlerını saat kacta yapıyosun ortadakı buyukce bı grup aynı gıbı cıkmıs ve sondakı de pık degıl? pco yada kıst falan mı var acaba? lh ın mı yuksek ? baktırdın mı adetın 3. gunu yapılan teste. ilişkiye gun aşırı devam et. 3 gun ust uste falan gırme pik degıl. dun olduysa ılıskı bugunu atla. olmadıysa degerlendır yarınki test sılıklesırse pik olacakmıs da cok sıvı almısındır falan dıyebılırz :) yumurtlama oldu derız. sımdıkı rengı cıdden koyu degıl
Evet pko varda testle ne kakası varki normalde silik çıkar silik çıkınca yumurtlama olmuş olmuyor ki ikiside aynı koyulukta olursa yumurtlama var diye biliyorum ben

yumurtlama olması sılıklestıgınde oluyo.testlerını saat kacta yapıyosun ortadakı buyukce bı grup aynı gıbı cıkmıs ve sondakı de pık degıl? pco yada kıst falan mı var acaba? lh ın mı yuksek ? baktırdın mı adetın 3. gunu yapılan teste. ilişkiye gun aşırı devam et. 3 gun ust uste falan gırme pik degıl. dun olduysa ılıskı bugunu atla. olmadıysa degerlendır yarınki test sılıklesırse pik olacakmıs da cok sıvı almısındır falan dıyebılırz :) yumurtlama oldu derız. bi siliklessın de :)sımdıkı rengı cıdden koyu degıl
12 ila 2 arası yapiyorum genelde

Evet pko varda testle ne kakası varki normalde silik çıkar silik çıkınca yumurtlama olmuş olmuyor ki ikiside aynı koyulukta olursa yumurtlama var diye biliyorum ben
terımler karısmasın:) pık gunun demek koyu demek. yumurtlama 1 gun zaten. o da sılıklestıgı gun .)

lh algılayan test olduguna gore cok alaksı var lh fsh sorunu oluyor zaten pco da . :) pık olup catlamaya da bılır kıste de donusebılır yanı pık catlama demek degıl demek ıstedım. catlama demek yumurtlama demek aynı sey.

Tam bilmiyorum yani testte ne gibi etkisi olabilir peki tam çıkmaz mı testler bilgilendirirseniz sevinirim🥰
yok yok cıkar bende de pko var boyle seyreder koyu koyu gorunur mılletın ovulasyona kadar acaıp sılık cıkar benım koyu cıkar aynı boyle. sonra sılıklesır tam pık olmadan yapmaya devam edıyorum 1 hafta kadar sonra tekrar koyulasıyo bıraz daha fazla oluyo hatta pik goruyorum ve yumurtlama oluyo genelde olmadıgı da oldu da:))

yok yok cıkar bende de pko var boyle seyreder koyu koyu gorunur mılletın ovulasyona kadar acaıp sılık cıkar benım koyu cıkar aynı boyle. sonra sılıklesır tam pık olmadan yapmaya devam edıyorum 1 hafta kadar sonra tekrar koyulasıyo bıraz daha fazla oluyo hatta pik goruyorum ve yumurtlama oluyo genelde olmadıgı da oldu da:))
Yani benim ki pik degilmi devam ediyimi😀

Yani benim ki pik degilmi devam ediyimi😀
bence devam et bı de sey dıycem :) aksam mısal 4 te yap. sabah yapılmaz yanlıs hatırlamıyosam gunduz 10 dan aksam 10 a kadar salgılanan bı hormon sabah yaptıgında yanlıs sonuc verıyomus bı de gece .test yapmadn once su yada sıvı alımına ara verceksın. dıkkat edınce bakalım yarın nasıl cıkcak :) bı kac kısı daha var aynı zmanlarda test takıbı yapmıstık. tam pıkı gormeden catlama oldugunu gormustu. sende de oyle olabılır dıye dusundugumden ornek var cunku onumde sen degerlendırmelere dıkkat et :) bı de ates olcsene sabah yataktan kalkmadan agızdan onu bı oku ınternetten . lh testınden daha basarılıydı. yumurtlama sonrası gozle gorulur artıs oluyo . lh dakı pık gunu vucut ısısı normalden de asagı ınıyodu. 36,3 um hep o gun 36,1 oluyo yumurtlama sonrası 36,6 mısal hamıleysem yerlstıkten sonra 36,9 37::) hem de bedava bu yontem :) becerebılırsen dene bı arastır

bence devam et bı de sey dıycem :) aksam mısal 4 te yap. sabah yapılmaz yanlıs hatırlamıyosam gunduz 10 dan aksam 10 a kadar salgılanan bı hormon sabah yaptıgında yanlıs sonuc verıyomus bı de gece .test yapmadn once su yada sıvı alımına ara verceksın. dıkkat edınce bakalım yarın nasıl cıkcak :) bı kac kısı daha var aynı zmanlarda test takıbı yapmıstık. tam pıkı gormeden catlama oldugunu gormustu. sende de oyle olabılır dıye dusundugumden ornek var cunku onumde sen degerlendırmelere dıkkat et :) bı de ates olcsene sabah yataktan kalkmadan agızdan onu bı oku ınternetten . lh testınden daha basarılıydı. yumurtlama sonrası gozle gorulur artıs oluyo . lh dakı pık gunu vucut ısısı normalden de asagı ınıyodu. 36,3 um hep o gun 36,1 oluyo yumurtlama sonrası 36,6 mısal hamıleysem yerlstıkten sonra 36,9 37::) hem de bedava bu yontem :) becerebılırsen dene bı arastır
Aslında 1 kızım var klomen ile hamile kaldım bu ayda klomen kullandım ama yanında ovulasyon ile takip ediyorum kızım da 12 13 günleri yumurtlama olmuştu belki daha yumurtlamaya zaman var dır yanı ovulastin test ile hamile kalan çok kişi var instgram da oldukça fazla bakalım kısmet işi 🌸🙏

Pko oldugu için koyu çıkıyo ben e daha iki günün
Pko oldugu için koyu çıkıyo ben e daha iki günün var
Bence pko ile alakalı değil pko ile ilgili olsa diğer günlerdeki testlerimde koyuçıkardı diye düşünüyorum 😊klomen kullandım diğer günlere göre dediginiz gibi koyuçıktı sanırım yaklaşıyor olabilir

Pik gibi duruyor ama değil gibi de diğer paylasilanlara bakıyorum t çizgisi daha koyu olmasi lazım benimki daha var gibi yumurtlamaya sanki ama pik gibi de kararsizim işte ben testi başka sayfadan aldım takibini yapmadı çok ilgisiz bir sayfaydı oyuzden kendim de kararsız kalıyorum size sormak istedim şimdi min-nan kurabiyeye yazdım umarım cevap verir
Bak ordaki kadin bu testin ureticisi ben ismi T ile baslayan siteden aldim bu ay erken yumurtladim o kadinin yönlendirmeleri çok güzel pikse pik diyor degilse devam et diyor catladiysa ilişki diyor sonrasinda tamam vucudunu dinlendir iliskiye girme kapağını kapat 14 gun sonra hcg testini yap diyor yani cok ilgili bitişik yazinca ovulasyon takip doye çıkıyor yazinca bi kac saat sonra bile olsa gecede olsa dönüş yapıyor bende beklemedeyim haftaya persembe test yapicam hakkımızda hayırlısı canim benim

Back
X