Ovulasyon testime bakarmisiniz

Pik gibi duruyor ama değil gibi de diğer paylasilanlara bakıyorum t çizgisi daha koyu olmasi lazım benimki daha var gibi yumurtlamaya sanki ama pik gibi de kararsizim işte ben testi başka sayfadan aldım takibini yapmadı çok ilgisiz bir sayfaydı oyuzden kendim de kararsız kalıyorum size sormak istedim şimdi min-nan kurabiyeye yazdım umarım cevap verir
IMG20220812150012.webp

Bak bunlarda benim testlerim max cizgisine onem vericeksin lh yazan yerdeki kontrol cizgisiymis bana bunu o sayfadaki kadin dedi

Aslında 1 kızım var klomen ile hamile kaldım bu ayda klomen kullandım ama yanında ovulasyon ile takip ediyorum kızım da 12 13 günleri yumurtlama olmuştu belki daha yumurtlamaya zaman var dır yanı ovulastin test ile hamile kalan çok kişi var instgram da oldukça fazla bakalım kısmet işi 🌸🙏
Ayın kacıydı 14. Gun?

Eki Görüntüle 3115051
Bak bunlarda benim testlerim max cizgisine onem vericeksin lh yazan yerdeki kontrol cizgisiymis bana bunu o sayfadaki kadin dedi
Çizgiye dikkat ediyorum yarışına kadar batırıp 10 ile 15 saniye arası tutuyorum ama bugün ıraz koyu çıktı tam bilmediğim için sizlere sormak istedim ama senin gorselde daha net çizgiler yumurtlama olmuş 😊

Bak ordaki kadin bu testin ureticisi ben ismi T ile baslayan siteden aldim bu ay erken yumurtladim o kadinin yönlendirmeleri çok güzel pikse pik diyor degilse devam et diyor catladiysa ilişki diyor sonrasinda tamam vucudunu dinlendir iliskiye girme kapağını kapat 14 gun sonra hcg testini yap diyor yani cok ilgili bitişik yazinca ovulasyon takip doye çıkıyor yazinca bi kac saat sonra bile olsa gecede olsa dönüş yapıyor bende beklemedeyim haftaya persembe test yapicam hakkımızda hayırlısı canim benim
Hakkında hayırlısı olsun inşallah canm 🌸🙏

Back
X