- 12 Şubat 2023
- 203
- 28
- 13
- 27
- Konu Sahibi esleminannesi
-
C tarafı t gibi koyu olması lazım ki yumurtlama olsun canım aynı koltukta oldugu zaman yumurtlama oluyor devam et testeKızlar Perşembe cuma Pazar akşamı günleri ovuyorsun testi yaptım şimdiki yaptığım silik çıkmış yumurtlma olmuş mu anlamına geliyor
Eki Görüntüle 3216597
Takvime göre bugün yumurtalama günüm ama silik çıktı düne bakarakC tarafı t gibi koyu olması lazım ki yumurtlama olsun canım aynı koltukta oldugu zaman yumurtlama oluyor devam et teste
Koyu olması gerekiyor . Teste devam et canım sıvı alımına da dikkat etTakvime göre bugün yumurtalama günüm ama silik çıktı düne bakarak
Adetiniz düzenliyse eğer takvimde ki doğrudur ama her zaman takvime göre yumurtlama olmaz bende mesela 30 günde bir adet oluyorum takvime göre 15. Günde yumurtlamam lazım ama bu ay ovulasyon testi yaptım ve 24. Günde yumurtladım o yüzden testinize devam edin ve iki çizgi de koyu olması lazım örnek olarak koyuyorumTakvime göre bugün yumurtalama günüm ama silik çıktı düne bakarak
Benimde aynı 29 30 31 günlerde oluyor genelde takvime göre 15.dongum ama yumurtlama olması lazım ama silik ve çizgi hemn çıkmıyor 5 dk dan sonra belli olmaya başlıyor hergun akşam 8 de yapıyorum testimeAdetiniz düzenliyse eğer takvimde ki doğrudur ama her zaman takvime göre yumurtlama olmaz bende mesela 30 günde bir adet oluyorum takvime göre 15. Günde yumurtlamam lazım ama bu ay ovulasyon testi yaptım ve 24. Günde yumurtladım o yüzden testinize devam edin ve iki çizgi de koyu olması lazım örnek olarak koyuyorum
Daha yumurtalama yok canım devam et ikiside aynı renkte koyu olucakBenimde aynı 29 30 31 günlerde oluyor genelde takvime göre 15.dongum ama yumurtlama olması lazım ama silik ve çizgi hemn çıkmıyor 5 dk dan sonra belli olmaya başlıyor hergun akşam 8 de yapıyorum testime
o zaman daha yumurtlama olmamıştır olsaydı ben şu alımına hiç dikkat etmeden yaptığımda koyu çıktı 2 gün devam edinkoyulaşır inşallahBenimde aynı 29 30 31 günlerde oluyor genelde takvime göre 15.dongum ama yumurtlama olması lazım ama silik ve çizgi hemn çıkmıyor 5 dk dan sonra belli olmaya başlıyor hergun akşam 8 de yapıyorum testime
o zaman daha yumurtlama olmamıştır olsaydı ben şu alımına hiç dikkat etmeden yaptığımda koyu çıktı 2 gün devam edinkoyulaşır inşallah
Evet devam et canım adetlerim düzenli miEki Görüntüle 3217331
Yükselme var dimi
Evet düzenli gelir bazen bı gün önce bazen bir gün sonra değişiyorEvet devam et canım adetlerim düzenli mi
Bu çizgiye göre tahminin kaç gün sonra yunurtlama olur cnm tecrübeliysen anlatır mısınEvet devam et canım adetlerim düzenli mi
Tam kesin bieşy diyemem canım inşallah 1 haftaya kalmaz birden de yükselebilir yavaş yavaştaBu çizgiye göre tahminin kaç gün sonra yunurtlama olur cnm tecrübeliysen anlatır mısın
Anladım cnmTam kesin bieşy diyemem canım inşallah 1 haftaya kalmaz birden de yükselebilir yavaş yavaşta
Yarın pik görürsünEki Görüntüle 3217331
Yükselme var dimi
OlmamışEki Görüntüle 3217969
Pik olmuşmu cnm bakarmısınız
Yakın diyebilirim yarın kesin olur amaEki Görüntüle 3217969
Pik olmuşmu cnm bakarmısınız
Biz bugünü degerlendirsek faydası olur mu yoksa yarın mi degerlendirsekYakın diyebilirim yarın kesin olur ama
Bugünde yarında olsun büyük ihtimal bugün pik olur bugünü ve çatlamayı da değerlendirmelisinizBiz bugünü degerlendirsek faydası olur mu yoksa yarın mi degerlendirsek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?