Çok teşekkür ederim ya valla yarında bi yapayım test bakalımBugun de değerlendir sonra gün aşırı yap canım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok teşekkür ederim ya valla yarında bi yapayım test bakalımBugun de değerlendir sonra gün aşırı yap canım
Çok teşekkür ederim ya valla yarında bi yapayım test bakalım
Geçen ay bende yedim canım inşallah tutmuşturBu ay bal tarçın çörekotu yedim arı sütü içtim ama faydası olur inşallah
İnşallah canım sende faydası oldumu çörekotununGeçen ay bende yedim canım inşallah tutmuştur
Bugünde böyle Ovulasyon testim ben hiç anlamıyorum ki bunuGeçen ay bende yedim canım inşallah tutmuştur
Hiç etkisini görmedim canım valla ilk denememizdi belki ondandırİnşallah canım sende faydası oldumu çörekotunun
En sonki çatlamış canımŞimdi hangisi çatlamış ki
Belkide birdaha deneyecem bende bu ay olmazsaHiç etkisini görmedim canım valla ilk denememizdi belki ondandır
Bugün bir daha değerlendirmem gerekiyormu kiEn sonki çatlamış canım
Çatlama bugün se değerlendir canım sonra gün aşırıBugün bir daha değerlendirmem gerekiyormu ki![]()
Artık bi hal oldum değerlendire değerlendire inşallah birinden biri tutmuşturÇatlama bugün se değerlendir canım sonra gün aşırı
Bunları ne icin tükettiniz yumurtlama döneminde mi yoksa yumurtamayi gördükten sonra mi acabaBu ay bal tarçın çörekotu yedim arı sütü içtim ama faydası olur inşallah
İnşallah canım bende geçen ay ovulasyon kullandım insan stres oluyor ya acaba değerlendirsem mi ya tutmazsa diyeArtık bi hal oldum değerlendire değerlendire inşallah birinden biri tutmuştur![]()
Adetimin 2. Günü başladım ben 12. Günü bıraktım bazı günler sabah akşam bazı günle tek öğün tükettim ağrı yaptı kasıklarımda çoğu kişi bununla hamile kalmış bende bir umut diye yaptım ama İnşallah faydası olmuştur çok istiyorum hergün dua ediyorumBunları ne icin tükettiniz yumurtlama döneminde mi yoksa yumurtamayi gördükten sonra mi acaba
Aynen öyle bu stress yüzünden olacağı varsa olmuyor birde şey sorucam ilişkiden sonra ayaklarınını duvara dikip bekliyormusunİnşallah canım bende geçen ay ovulasyon kullandım insan stres oluyor ya acaba değerlendirsem mi ya tutmazsa diye
Adetimin 2. Günü başladım ben 12. Günü bıraktım bazı günler sabah akşam bazı günle tek öğün tükettim ağrı yaptı kasıklarımda çoğu kişi bununla hamile kalmış bende bir umut diye yaptım ama İnşallah faydası olmuştur çok istiyorum hergün dua ediyorum
İnşallah en yakın zamanda sağlıklı bir sekilde bebislerinizi alırsınız kucağınızaAdetimin 2. Günü başladım ben 12. Günü bıraktım bazı günler sabah akşam bazı günle tek öğün tükettim ağrı yaptı kasıklarımda çoğu kişi bununla hamile kalmış bende bir umut diye yaptım ama İnşallah faydası olmuştur çok istiyorum hergün dua ediyorum![]()
Ben denedim geçen ay ama tutmadı canım bu ayda memeleketteydim geçti yumurtlamam yeni döndüm gelecek aya inşallahAynen öyle bu stress yüzünden olacağı varsa olmuyor birde şey sorucam ilişkiden sonra ayaklarınını duvara dikip bekliyormusun
İnşallah sendemi deniyorsunİnşallah en yakın zamanda sağlıklı bir sekilde bebislerinizi alırsınız kucağınıza
Geç olsunda güç olmasın ya içimde hep bi korku varBen denedim geçen ay ama tutmadı canım bu ayda memeleketteydim geçti yumurtlamam yeni döndüm gelecek aya inşallah