• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovulasyon testime bakarmısınız

Bu ay bal tarçın çörekotu yedim arı sütü içtim ama faydası olur inşallah

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    7,5 KB · Görüntüleme: 51
Şimdi hangisi çatlamış ki

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    52,1 KB · Görüntüleme: 52
Bunları ne icin tükettiniz yumurtlama döneminde mi yoksa yumurtamayi gördükten sonra mi acaba
Adetimin 2. Günü başladım ben 12. Günü bıraktım bazı günler sabah akşam bazı günle tek öğün tükettim ağrı yaptı kasıklarımda çoğu kişi bununla hamile kalmış bende bir umut diye yaptım ama İnşallah faydası olmuştur çok istiyorum hergün dua ediyorum 🥹

İnşallah canım bende geçen ay ovulasyon kullandım insan stres oluyor ya acaba değerlendirsem mi ya tutmazsa diye
Aynen öyle bu stress yüzünden olacağı varsa olmuyor birde şey sorucam ilişkiden sonra ayaklarınını duvara dikip bekliyormusun

Adetimin 2. Günü başladım ben 12. Günü bıraktım bazı günler sabah akşam bazı günle tek öğün tükettim ağrı yaptı kasıklarımda çoğu kişi bununla hamile kalmış bende bir umut diye yaptım ama İnşallah faydası olmuştur çok istiyorum hergün dua ediyorum

Adetimin 2. Günü başladım ben 12. Günü bıraktım bazı günler sabah akşam bazı günle tek öğün tükettim ağrı yaptı kasıklarımda çoğu kişi bununla hamile kalmış bende bir umut diye yaptım ama İnşallah faydası olmuştur çok istiyorum hergün dua ediyorum 🥹
İnşallah en yakın zamanda sağlıklı bir sekilde bebislerinizi alırsınız kucağınıza

Aynen öyle bu stress yüzünden olacağı varsa olmuyor birde şey sorucam ilişkiden sonra ayaklarınını duvara dikip bekliyormusun
Ben denedim geçen ay ama tutmadı canım bu ayda memeleketteydim geçti yumurtlamam yeni döndüm gelecek aya inşallah

Back
X