Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testime bakarmısınz tecrubeli olan hanımlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

hilaldurmu0

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Ocak 2022
7
0
1
36
Adetime bittikten 5 gün sonra ovulasyon testi yaptim 2 gündür hep silik çıkıyor biri net var yanindakide silik beli belirsiz nedeni ne acaba bilgisi olan varmı adetime 21 gün var daha geçen ay Ilkez sol kasigim çok ağırdı normalde hep sağda olurdu ağrı fakat adet oldum geçen ay.

Adetime bittikten 5 gün sonra ovulasyon testi yaptim 2 gündür hep silik çıkıyor biri net var yanindakide silik beli belirsiz nedeni ne acaba bilgisi olan varmı adetime 21 gün var daha geçen ay Ilkez sol kasigim çok ağırdı normalde hep sağda olurdu ağrı fakat adet oldum geçen ay.
Fotoğraf yok canım. Yumurtlama zamanın gelmemiştir daha o yüzden çıkmamış olabilir

Benım yaptıgımda yumurtlama olmadığında silik dahi olsa ikinci çizgi çıkmıyordu...Eğer yumurtlama başlıyorsa çıkmaya başlıyor ve hatta kopkoyu hale gelıyor ikinci çizgi...
Bu arada gebeliğimi ilk ovülasyon testinde öğrenmiştim..Sürekli silik çizgi çıkıyordu...Gebelik testi yaptığımda da pozitif çıkmıştı ve bthcg baktırdıgımda da 3 haftalık çıkmıştı... Geç döllenme olduğunu söylemişti doktor.. Sağlıkla evladınıza kavuşun inşallah :KK24:

Back
X