- 24 Ağustos 2020
- 248
- 132
- 23
- 31
Tamam çok teşekkür ederim yardımların için öyle yaparım Rabbim isteyen herkese saglıklı bir şekilde nasip etsinÇok güzel yarını da değerlendir ondan sonra bir iki gün bekle ki olacaksa eğer spermler ölmesin diye tutunması için umarım olur
Bunu bugün yaptm sizce yumurtlama varmiTamam çok teşekkür ederim yardımların için öyle yaparım Rabbim isteyen herkese saglıklı bir şekilde nasip etsin
Bu testine göre çok ama çok yakın gibi kuzum sen ne olur olmaz degerlendir bence , bu aksam yaptınmı ?Bunu bugün yaptm sizce yumurtlama varmi
Henuz yumurtlama yok gibi duruyor , pcos varmı bende vardı mesela benimde hep böyle çıkardıEki Görüntüle 2788925 Kızlar testlerim bir silikleşip bir koyulaşıyor yorumlayabilecek biri var mı ? İki kere mi yumurtladım ?
Yaptım dünde yaptımBu testine göre çok ama çok yakın gibi kuzum sen ne olur olmaz degerlendir bence , bu aksam yaptınmı ?
Yaptım dünde yaptım ama çift çizgi yumurtlama bugun değilmi ki
Yok bu testi öğlen yaptım merak etme bugün değerlendirdim akşambu testi bu aksammı yaptın tatlım bu yumurtlama gözün aydın :)) bugünü degerlendirmen gerek ve teste devam etmen gerek :)
Pcos yok canım. 15 ve 18 çok net ikinci çizgi koyuydu.Henuz yumurtlama yok gibi duruyor , pcos varmı bende vardı mesela benimde hep böyle çıkardı
çatlamayıda gördümmü tamamdır bu iş :) darısı gebelik testine diyelim :)Yok bu testi öğlen yaptım merak etme bugün değerlendirdim akşam
Yok bu testi öğlen yaptım merak etme bugün değerlendirdim akşam
Çatlama nasl olcakçatlamayıda gördümmü tamamdır bu iş :) darısı gebelik testine diyelim :)
15 i banada yumurtlama geldi kuzum inşallah öyledir degerlndirdiysen için rahat bekle ,güzel haberler alırsın inşAllahPcos yok canım. 15 ve 18 çok net ikinci çizgi koyuydu.
yarında aynı saatlerde yapman gerek testi eger t çizgisi silinmeye başlarsa çatlamış olucak ,çatlama günü daha önemli o gününde kesin degerlendirmen gerek , yarında yumurtlama devam edebilir o durumdada bir sonraki gün test yapman gerek çatlamayı görene kadar teste ve günleri degerlendirmeye devam :) hatta doktorlar çatlamayı görünce mutlaka iki gün daha degerlendirin diyorlar :)Çatlama nasl olcak
Allah razı olsun kuzum hepimiz güzel haberlerle gelelim İnşaAllah.15 i banada yumurtlama geldi kuzum inşallah öyledir degerlndirdiysen için rahat bekle ,güzel haberler alırsın inşAllah
Rica ederim canımne demekAllah razı olsun kuzum hepimiz güzel haberlerle gelelim İnşaAllah.Çok teşekkür ederim cevap verdiğin için
Çatlama nasl olca
yarında aynı saatlerde yapman gerek testi eger t çizgisi silinmeye başlarsa çatlamış olucak ,çatlama günü daha önemli o gününde kesin degerlendirmen gerek , yarında yumurtlama devam edebilir o durumdada bir sonraki gün test yapman gerek çatlamayı görene kadar teste ve günleri degerlendirmeye devam :) hatta doktorlar çatlamayı görünce mutlaka iki gün daha degerlendirin diyorlar :)
Çatlama nasl olca
Canım bunuda bugün yaptım bak bakalm yumurta catliyormuÇatlama nasl olcak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?