- 5 Mayıs 2020
- 1.867
- 770
- 123
- Konu Sahibi Fatosss_mustafa
-
Yarın öbür gün yapmaya devam edicem inşallah normal seyrinde ilerler herşey inşallahEveeettt bugün o günyumurtlama olmuş yarın da yap silikleşirse çatlamış demektir, çatlamayı görmen lazım bazen 2-3 gün koyu çıkabiliyor
Adetine kaç gün varkızlar ilk kez yaptım bu testlerden bugün geldi kargodan, ayy ne yazacağımı şaştım damlatır damlatmaz 2 çizgi çıktı şimdi bugün yumurtam çatlamış mı demek... 5 yıllık evliyim, pkos var birde bu ay 2 kutu klomen (doktor verdi tabiki) birde ek olarak hayıt içiyorum yani ne demek......
Mmm nasıl desem düzenli ama pek değil yani 29 gündede olabiliyor 35 gündede adetim biteli 8 gün oldu bugün öyle söyleyim canımAdetine kaç gün var
O zaman yumurtluyo sun canımMmm nasıl desem düzenli ama pek değil yani 29 gündede olabiliyor 35 gündede adetim biteli 8 gün oldu bugün öyle söyleyim canım
Ayyy hadi inşallah yaa tutarda güzel haberi vermek de nasip olur inşallahO zaman yumurtluyo sun canım
İnşallah canım sende pxomu varAyyy hadi inşallah yaa tutarda güzel haberi vermek de nasip olur inşallah
Eveeettt bugün o günyumurtlama olmuş yarın da yap silikleşirse çatlamış demektir, çatlamayı görmen lazım bazen 2-3 gün koyu çıkabiliyor
Evet 4 sene önce koydu doktor teşhisi ama hayıtla ve tabiki Allah'ın izniyle normal hormonlar sende de mi varİnşallah canım sende pxomu var
Evet bende pco yum cok korkuyordum rabbim nasip ettiEvet 4 sene önce koydu doktor teşhisi ama hayıtla ve tabiki Allah'ın izniyle normal hormonlar sende de mi var
Yaa tanımıyorum seni ama o kadar sevindim ki hiç tanımadığın bir evden dua aldın Rabbim en güzel haberleri sağlıkla doğmayı büyümeyi nasip etsin inşallahEvet bende pco yum cok korkuyordum rabbim nasip ettiinşallah güzel ilerler yarın tekrar kan vericem
Sen sürecini paylaşır mısın bişeler yaptın mı kür yada ilaç yada başka birşey öğrenme süreci vsEvet bende pco yum cok korkuyordum rabbim nasip ettiinşallah güzel ilerler yarın tekrar kan vericem
Cok sağol canım Allah razı olsun ben klomen kullandım bu ay ama klomenle birlkte adetm 2. Günü başladım. Çörek otu kürü ne 12 gün devam ettm canm doktor yumurtalar çok inatcı inşallah tepki verir ilaca demişti 2 yumurtam oluşmuş bende çok sevindim 14. Gün adetimin ovitrelle vuruldum bugünde iğnemin 17. Günü adetime 3 gün kala öğrendim testte çıktı inanamadım kan verdim 184 çıktı sence iyimi betaYaa tanımıyorum seni ama o kadar sevindim ki hiç tanımadığın bir evden dua aldın Rabbim en güzel haberleri sağlıkla doğmayı büyümeyi nasip etsin inşallah
Ben bu ay ilk defa çörekotu yağı kullandım yerine geçermi etkisi olur mu bimem 1 hafta kadar 2 yada 3 kere bir çay kaşığı içtimCok sağol canım Allah razı olsun ben klomen kullandım bu ay ama klomenle birlkte adetm 2. Günü başladım. Çörek otu kürü ne 12 gün devam ettm canm doktor yumurtalar çok inatcı inşallah tepki verir ilaca demişti 2 yumurtam oluşmuş bende çok sevindim 14. Gün adetimin ovitrelle vuruldum bugünde iğnemin 17. Günü adetime 3 gün kala öğrendim testte çıktı inanamadım kan verdim 184 çıktı sence iyimi beta
Bende küre çörek otu yağı da kattım şifalıdır rabbim vesile etsin inşallah canımÇörekotu yağı nı diğerlerine ek olarak kullandım yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?