Ayyy hamilesin galibaaaOvulasyon testime bakar mısınız bugün adet günüm ve t kopkoyuuuuuu
Sabah yaptım silik çıktı yine çok silik hemde bende ovu . Denedim oda git gide gün gün koyulaşıyorAyyy hamilesin galibaaahemen test yappp
Benimde 2 gündür böyle bugün tekrar yapıcam inşallah hamileliltendir eğer bugünde silikleşirse 2. Kez yumurtlama oldu diyeceğim umarım hamileliktirSabah yaptım silik çıktı yine çok silik hemde bende ovu . Denedim oda git gide gün gün koyulaşıyor
İnşallah cnm . Benim gebelik testlerim silik çıkıyor . Beklicem yarın tekrarlicamBenimde 2 gündür böyle bugün tekrar yapıcam inşallah hamileliltendir eğer bugünde silikleşirse 2. Kez yumurtlama oldu diyeceğim umarım hamileliktir
Benimde aşırı aşırı silik çıkıyor gözle zor seçiyorum banada haber verir misiniz heyecanlıyım şuan sizde varsa eğer bir ümit bende de gebelik olabilir çünküİnşallah cnm . Benim gebelik testlerim silik çıkıyor . Beklicem yarın tekrarlicam
Veririm tabi sende bana haber ver amaBenimde aşırı aşırı silik çıkıyor gözle zor seçiyorum banada haber verir misiniz heyecanlıyım şuan sizde varsa eğer bir ümit bende de gebelik olabilir çünkü
Bu ovüyü az önce yaptım idrarı yaptığım yer daha erken çıktı ve daha koyuVeririm tabi sende bana haber ver ama
Hadi inşallahBu ovüyü az önce yaptım idrarı yaptığım yer daha erken çıktı ve daha koyu
Dün test yaptım negatif ama niye böyle oluyor doktora mı çıksamHadi inşallah
33e göre 7 gün 29a göre 3 günüm varAdetine ne kdr var
Bende 4 gün kala yaptığımda negatifti acele etme bekleDün test yaptım negatif ama niye böyle oluyor doktora mı çıksam
İnternete baktım şimdi regl yaklaşınca lh hormonu atarmışBende 4 gün kala yaptığımda negatifti acele etme bekle
Baya baya karışık en iyisi adet gecikmesiİnternete baktım şimdi regl yaklaşınca lh hormonu atarmışama burda o kadar şüpheli kişiler yaptı hiç çizgi çıkmamıştı regl oldular sonra ne karışık işler bunlar ya
BencedeBaya baya karışık en iyisi adet gecikmesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?