- 26 Ağustos 2020
- 1.578
- 789
- 73
- 29
- Konu Sahibi Pembeyuvam
-
Saat hep 3 te yapıyorum fakat akşam sol kaşığımda ağrı olunca bir yapmak istedimHer gun ayni saatte yapmalisiniz. Saatler arasi dalgali cikabiliyor.
Benim doktorum da cok gereksiz oldugunu ve stres yarattigini soyledi.Mesela bende 21mm yumurta varmıs ama silik cıkıyodu ovulasyon testim. Doktora gitmesem kendi kendime bi yumurtam olusamadı diye vahlanıp durucaktım..
Gördüm kuzum onu ben de şok şaşırdım ve strip testlerimiz aynıydı peki ben nasıl anlayacağım yumurtlamamı sadece akıntı gelerek sanırımCanım bu testlere cokta bel bağlama az önce bi baslıkta birisi 2 farklı markayı aynı saatte yapmıs. Birisi senın gibi strip test silik, diğeri pik cıkmıs. Kendini boşa strese sokma akışına bırak sal gitsin.
Peki sizlere ne önerdi acaba doktorunuz öğrenebilir miyimBenim doktorum da cok gereksiz oldugunu ve stres yarattigini soyledi.
Bende yapıyorum inş görürüz yumurtlamaGördüm kuzum onu ben de şok şaşırdım ve strip testlerimiz aynıydı peki ben nasıl anlayacağım yumurtlamamı sadece akıntı gelerek sanırım
2 günde bir ilişki. Ben şu anda bebek planlamıyorum. Ama planlasaydim ateş ölçme yontemini kullanirdim.Peki sizlere ne önerdi acaba doktorunuz öğrenebilir miyim
Kuzum beni adetim 1 sayarsak 20. Gün artık olmadı gerekiyordu diye düşünüyorum tabi biz yine değerlendirdik ama acaba testlerde mis sıkıntı var diyorum çünkü kasık ağrım var akıntı var ama Ovülasyon testi silik çok garipBende yapıyorum inş görürüz yumurtlama
Bak bunu hiç duymamıştım yeni yeni taze bilgiler2 günde bir ilişki. Ben şu anda bebek planlamıyorum. Ama planlasaydim ateş ölçme yontemini kullanirdim.
Şu an olsa olur. Mumkun degil mi şu an?Ovulasyon testi yaptım bugün ama kaç saat içinde birliktelik olması gerekiyor acaba kızlar
Maalesef zamanlama kötü oldu uyudu bizimkiŞu an olsa olur. Mumkun degil mi şu an?
Yarin ayni saatte yapın silikleşmişse gecmis olsun. Ben olsam uyandirirdim.Maalesef zamanlama kötü oldu uyudu bizimki
Silikleşme olursa yumurtlama oldu bitti demek mi acaba yani olmaz mıYarin ayni saatte yapın silikleşmişse gecmis olsun. Ben olsam uyandirirdim.
Silikleşme olursa çatladi demek. Boyle kopkoyu 2 cizgi varsa yumurtladiniz demek. Yumurta tüplere atilir ve 24 saat bekler. Gelen giden yoksa çatlar gider.Silikleşme olursa yumurtlama oldu bitti demek mi acaba yani olmaz mı
Silikleşme olursa çatladi demek. Boyle kopkoyu 2 cizgi varsa yumurtladiniz demek. Yumurta tüplere atilir ve 24 saat bekler. Gelen giden yoksa çatlar gider.
Spermler yumurtaya ulasana kadar belli bir sure geçtiği için spermlerin erkenden gidip beklemesi makbuldüryani şu an çatlama olmadan spermler ulaşır da orada beklerse, çatladigi anda dollenir. Ben olsam uyandiririm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?