Ovülasyon testimi yorumlar mısınız ACİL? :’)

BAMBINI38

Üye
Kayıtlı Üye
18 Kasım 2023
55
24
8
31
Hanımlar merhabalar, ben 1 yıldır bebek denemelerindeyim ama eşimle başka şehirlerde çalıştığımız için günleri tutturamıyorduk, bu süreçte bir kez kimyasal gebelik geçirdim. Eşimin yanına gelebilmem için de hamile olmam işimi çok çok kolaylaştırıyor. Bu sebeple ovülasyon testine başladım. Aranızda testimi yorumlayabilecek var mı?
5E0B84EB-676C-4629-8B69-A6C2DC79F2C6.webp

Bugün pik olmuş yarın da muhtemelen çatlar silik görene kadar test yapabilirsin ve değerlendirirsiniz ✨

pik olmuş canım bugünu yarını mutlaka degerlendir

Bugün pik olmuş yarın da muhtemelen çatlar silik görene kadar test yapabilirsin ve değerlendirirsiniz ✨

pik olmuş canım bugünu yarını mutlaka degerlendir

Cevap verdiğiniz için çok teşekkür ederim ☺️.
Peki kaç gün devam etmeliyim, adetim biteli 3 gün oldu, 3 gündür deniyoruz, bu sperm kalitesini azaltır mı

Cevap verdiğiniz için çok teşekkür ederim ☺️.
Peki kaç gün devam etmeliyim, adetim biteli 3 gün oldu, 3 gündür deniyoruz, bu sperm kalitesini azaltır mı
bugün mutlaka degerlendir sonraki günler bir dolu bir boş bi kac gün daha devam edersin teste de devam et tamamen silikleşince testi bırakabilirsin sonrası nasip🙏

bugün mutlaka degerlendir sonraki günler bir dolu bir boş bi kac gün daha devam edersin teste de devam et tamamen silikleşince testi bırakabilirsin sonrası nasip🙏
Tamam inşallah, teşekkür ederim bilginiz ve desteğiniz için. İnşallah pozitif sonuç alırım da sizinle paylaşırım. Bu arada innovita kullanıyorum test için kalitesi hakkında bilginiz var mı

Tamam inşallah, teşekkür ederim bilginiz ve desteğiniz için. İnşallah pozitif sonuç alırım da sizinle paylaşırım. Bu arada innovita kullanıyorum test için kalitesi hakkında bilginiz var mı
hayırlısı olsun bakalım iyi diye biliyorum bende kullanıyorum memnunum 🙏

Merhaba yorumluyabilirmısınız

Eklentiler

• IMG_5069.webp
    IMG_5069.webp
    16,3 KB · Görüntüleme: 27
Back
X