• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovülasyon testimi yorumlar mısınız kafam karışık

catherinehoward

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Ağustos 2023
120
63
28
Kızlar merhaba regl bittiğinden beri test yapıyorum elimdeki testler bitti son üç gün testimiz size atıyorum en sağdaki dün yaptığım sırayla bir gün ara var en sağdaki daha eski
Elimdeki testler bitti diye daha yapamadım bu sabah ama en sağdaki test reglimin üzerinden 18. Gün hala yumurtlamadım sanırım diye düşünüyordum ama dün gece test yaptım tekrar aşırı silik çıktı ben anlamadım akıl verin

Eklentiler

• IMG_AF753A19-05AB-4EF7-B789-82F2B5B5B368.webp
    IMG_AF753A19-05AB-4EF7-B789-82F2B5B5B368.webp
    14,8 KB · Görüntüleme: 25
  • IMG_2889.webp
    IMG_2889.webp
    27,2 KB · Görüntüleme: 23
  • D4885B9B-748D-421F-9BEA-4ED51FF7FCF5.webp
    D4885B9B-748D-421F-9BEA-4ED51FF7FCF5.webp
    65,3 KB · Görüntüleme: 25
Kızlar merhaba regl bittiğinden beri test yapıyorum elimdeki testler bitti son üç gün testimiz size atıyorum en sağdaki dün yaptığım sırayla bir gün ara var en sağdaki daha eski
Elimdeki testler bitti diye daha yapamadım bu sabah ama en sağdaki test reglimin üzerinden 18. Gün hala yumurtlamadım sanırım diye düşünüyordum ama dün gece test yaptım tekrar aşırı silik çıktı ben anlamadım akıl verin
Silik testler canım pik olmamış o zaman devam etmek lazım pik olana kadar

Evet cnm ben de öyle düşündüm işte şansa testlerim bitti yoruldum bu ay daha deneyemeceğim olduğu kadar dedim saldım 🙂↔️ bugün 19. Gün reglin yumurtlamam gerekiyordu çoktan bu ay geç oldu
Olabilir canım havuç ye bol bol yumurtanı geliştirsin çatlama ya da yardımcı ben havuç yemeye başladığım ay gebe kaldım valla

Bu kaset testler yerine çubuk testleri kullanmanızı öneririm bunlarda renkler tam anlaşılmıyor innovita testi daha anlaşılır oluyor bence

Bu kaset testler yerine çubuk testleri kullanmanızı öneririm bunlarda renkler tam anlaşılmıyor innovita testi daha anlaşılır oluyor bence
Tmmdır sağolun daha önceki aylarda pik çok net gözüküyordu ama bu ay gelemedi bir türlğ akıntım bugğn başladı ve bugün 20. Gün bu ay olmazsa dediğiniz gibi yapacağım

Back
X