Amin canım inşallah bakalım bekliyelim haber ver mutlaka15 günü beklicem artıkBakalım nasip inşallah Rabbim bize nasip eder
Tabi ki 2,3 aydır tüm marka testlerde yalancı pozitif gördüm gecikme olmadığı sürece test yapmıcam sen de haber ver mutlaka dua edelimm bizim gibi isteyenlere deAmin canım inşallah bakalım bekliyelim haber ver mutlaka
Aynen canım geçen ay bende pozitif gördüm inşallah bu aya nasip olur güzel haberlerini bekliyorumTabi ki 2,3 aydır tüm marka testlerde yalancı pozitif gördüm gecikme olmadığı sürece test yapmıcam sen de haber ver mutlaka dua edelimm bizim gibi isteyenlere de
Evet canım inşallah bakalım değerlendircezpik ve çatladıktan sonra da değerlendir yani bugün
1 ay kullandım canım yeniden kullancam ama doktor 3 ay dediFolik asit kullanıyor musun
Ne kullandın mesela1 ay kullandım canım yeniden kullancam ama doktor 3 ay dedi
Markası ne acaba türlü türlü markalar varFarklı bi markaydı sanırım özel devlet ödemiyor galiba eltim öyle dedi aile doktoruna gidicem bu hafta tekrar isticem kullandığımın 600 gibi bir fiyatı vardı
Markasını hatırlamıyorum canım baya oldu kullandım attım ama pembe kaplıydıMarkası ne acaba türlü türlü markalar var
Amaan neyseMarkasını hatırlamıyorum canım baya oldu kullandım attım ama pembe kaplıydı
En iyisi galiba akışına bırakmakAmaan neysegünlerde geçmek bilmiyor biz bekleyenler için
KesinlikleEn iyisi galiba akışına bırakmak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?