Ben adet bitiminde başladım çunku adet ken yumurta gelıstırıcı ilaç kullandım kaçırmak istemedımKaç gün sonra başladın canım teste ben adet bitimşnden 3 gün sonra başladım
O zaman erken mi yumurtlama oluyor canımBen adet bitiminde başladım çunku adet ken yumurta gelıstırıcı ilaç kullandım kaçırmak istemedım
Olması gerektıgı zaman da oldu benımde bazılarının erken olabılıyomuşO zaman erken mi yumurtlama oluyor canım
Anladım canım o yüzden sordum bildiğim kadarıyla pcos olunca tam pik olmuyor. Umarım denemelerin olumlu olur rabbim gönlüne göre versin inşallah.Canım bende pcos var ben doktor takıplıydım 23 ünde ultrasona gittiğimde doktor 25 mm yumurtan var çatlamak üzere dedi ertesi gunu çatladı zaten ben hala takıp yapıyorum bu arada ıkıncı yumrtlama olur belkı dıye ama olmadı
Güzel haberlerini bekliyorumBeklıyorum bakalım inşallah 5 gun var adete
İnşallah hepimizin güzel sonuçları olsun inşallahGüzel haberlerini bekliyorum
Tam olarak pik mi değil mi bir şey söylenemez duruma göre değişiklik gösterebiliyor çünkü yani normalde T kısmı daha koyu da olabilir C ile aynı renkte olabilir. Sizin bence koyu bugün değerlendirme yapın mutlaka yarın tekrar aynı saatte test yapın bakalım bundan daha mı koyu yoksa daha mı silik olacak eğer daha koyuysa pik yarın sayılır mutlaka yarını da değerlendirin eğer silik çıkarsa pik bugün sayılır yumurtanızda çatlamış olur o zaman da değerlendirme yapın. Gönlünüzce olsun.Kızlar bugun pik mi yorumlarınızı bekliyorum
Çok teşekkür ederim bende anlayamadım değerlendirmek en mantıklısıTam olarak pik mi değil mi bir şey söylenemez duruma göre değişiklik gösterebiliyor çünkü yani normalde T kısmı daha koyu da olabilir C ile aynı renkte olabilir. Sizin bence koyu bugün değerlendirme yapın mutlaka yarın tekrar aynı saatte test yapın bakalım bundan daha mı koyu yoksa daha mı silik olacak eğer daha koyuysa pik yarın sayılır mutlaka yarını da değerlendirin eğer silik çıkarsa pik bugün sayılır yumurtanızda çatlamış olur o zaman da değerlendirme yapın. Gönlünüzce olsun.
Değerlendir mutlaka bazen 7 gün sürebiliyorKızlar bugun pik mi yorumlarınızı bekliyorum
Tamamdır inşallah çabuk geçer canımDeğerlendir mutlaka bazen 7 gün sürebiliyor
Biz aslında çok kafaya takarak hata yapıyoruz ama ne yazık ki elimizde olmuyor bazen… Benim de bat 19 şöyle de ovülasyon testlerimi koyayım çatlamış mı pek emin de olamadımTamamdır inşallah çabuk geçer canım
Ala ala çok net canım çözemedim valla pcos var mı sende düzenli mi adetlerinBiz aslında çok kafaya takarak hata yapıyoruz ama ne yazık ki elimizde olmuyor bazen… Benim de bat 19 şöyle de ovülasyon testlerimi koyayım çatlamış mı pek emin de olamadım
Herhangi bir şey yok. Tüm tetkikler yapıldı anlam veremedimAla ala çok net canım çözemedim valla pcos var mı sende düzenli mi adetlerin
İki kez yumurtlamışsın gibi çıkmış testlerin canım olabilir mi acaba mümkün mü yakın tarihlerde oda olabilir bakHerhangi bir şey yok. Tüm tetkikler yapıldı anlam veremedim
30 temmuza bak T çizgisi daha koyu o zaman pik olmuş önemli o diye okumuştum ya da aynı koyulukta olması lazımmış ama sonlara doğru pozitif mi veya çatlamış mı pek emin olamadım ondanİki kez yumurtlamışsın gibi çıkmış testlerin canım olabilir mi acaba mümkün mü yakın tarihlerde oda olabilir bak
30 temmuzda pik olmuş 31 inde biraz açılmış 1 ağustosta çatlama olmuş gibi canım30 temmuza bak T çizgisi daha koyu o zaman pik olmuş önemli o diye okumuştum ya da aynı koyulukta olması lazımmış ama sonlara doğru pozitif mi veya çatlamış mı pek emin olamadım ondan
15 günü beklicem artık30 temmuzda pik olmuş 31 inde biraz açılmış 1 ağustosta çatlama olmuş gibi canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?