Ovulasyon testimi yorumlar mısınız kızlar

Anladım canım o yüzden sordum bildiğim kadarıyla pcos olunca tam pik olmuyor. Umarım denemelerin olumlu olur rabbim gönlüne göre versin inşallah.

Kızlar bugun pik mi yorumlarınızı bekliyorum

Eklentiler

• IMG_2981.webp
    64,6 KB · Görüntüleme: 26
  • IMG_2980.webp
    55,7 KB · Görüntüleme: 25
Kızlar bugun pik mi yorumlarınızı bekliyorum
Tam olarak pik mi değil mi bir şey söylenemez duruma göre değişiklik gösterebiliyor çünkü yani normalde T kısmı daha koyu da olabilir C ile aynı renkte olabilir. Sizin bence koyu bugün değerlendirme yapın mutlaka yarın tekrar aynı saatte test yapın bakalım bundan daha mı koyu yoksa daha mı silik olacak eğer daha koyuysa pik yarın sayılır mutlaka yarını da değerlendirin eğer silik çıkarsa pik bugün sayılır yumurtanızda çatlamış olur o zaman da değerlendirme yapın. Gönlünüzce olsun.

Çok teşekkür ederim bende anlayamadım değerlendirmek en mantıklısı

Reactions: Mln
Tamamdır inşallah çabuk geçer canım
Biz aslında çok kafaya takarak hata yapıyoruz ama ne yazık ki elimizde olmuyor bazen… Benim de bat 19 şöyle de ovülasyon testlerimi koyayım çatlamış mı pek emin de olamadım

Eklentiler

• 719DBEC8-878A-457E-8A02-DCB445C55C42.webp
    67,3 KB · Görüntüleme: 21
Biz aslında çok kafaya takarak hata yapıyoruz ama ne yazık ki elimizde olmuyor bazen… Benim de bat 19 şöyle de ovülasyon testlerimi koyayım çatlamış mı pek emin de olamadım
Ala ala çok net canım çözemedim valla pcos var mı sende düzenli mi adetlerin

İki kez yumurtlamışsın gibi çıkmış testlerin canım olabilir mi acaba mümkün mü yakın tarihlerde oda olabilir bak
30 temmuza bak T çizgisi daha koyu o zaman pik olmuş önemli o diye okumuştum ya da aynı koyulukta olması lazımmış ama sonlara doğru pozitif mi veya çatlamış mı pek emin olamadım ondan

30 temmuza bak T çizgisi daha koyu o zaman pik olmuş önemli o diye okumuştum ya da aynı koyulukta olması lazımmış ama sonlara doğru pozitif mi veya çatlamış mı pek emin olamadım ondan
30 temmuzda pik olmuş 31 inde biraz açılmış 1 ağustosta çatlama olmuş gibi canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…