Teşekkürler cevabınız için12.05 te yumurtlama olmuş 13.05 te çatlamış gibi canım. Ama ilk 5 dklık hallerini görseydik daha net olurdu yorumlar da. Sonra kuruyor o zaman yanıltıcı olabilir.
Olmamış canım devam et hiç birinde aynı koyuluk yok şuanMerhaba kızlar . Ovulasyon testimi yorumlayabilir misiniz ? Yumurtlama olmuş mu sizce ? Teşekkürler Eki Görüntüle 2848456
12.05 tarihli testi 15:00 de yapmıştım . İlerleyen saatlerde pik olup sonraki gün silikleşmiş olma ihtimali yok mudur ? Çünkü birkaç ay öncede bu şekilde olmuştu ve 14 gün sonra regl olmuştum . Bu da yum anlamına gelmez miOlmamış canım devam et hiç birinde aynı koyuluk yok şuan
Öyleyse olmamış gibi canım.T daha koyu olcak. Bak kendiminkini atayım sanaTeşekkürler cevabınız içinBu fotoğraftaki 12.05 ilk 5 dk da çekilmiş
Daha olmamış cnm aynı koyulukta olmadı lazım C ileMerhaba kızlar . Ovulasyon testimi yorumlayabilir misiniz ? Yumurtlama olmuş mu sizce ? Teşekkürler Eki Görüntüle 2848456
Evet yumurtlama olmuş gibi duruyor 12.05 inşallah değerlendirmişsinizdirTeşekkürler cevabınız içinBu fotoğraftaki 12.05 ilk 5 dk da çekilmiş
Sizinki gayet ne anlaşılıyor . İnşallah olumlu sonuçlanırÖyleyse olmamış gibi canım.T daha koyu olcak. Bak kendiminkini atayım sana
Teşekkürler devam edeyim öyleyse testlereDaha olmamış cnm aynı koyulukta olmadı lazım C ile
Gayet net . İnşallah olumlu sonuçlanırBenimkini atayım sana
Değerlendirdim emin olmasamda. Umarım olmuştur . Testlere de devam edeceğim .Evet yumurtlama olmuş gibi duruyor 12.05 inşallah değerlendirmişsinizdir
Olumlu sonuçlandı çok şükür canımSizinki gayet ne anlaşılıyor . İnşallah olumlu sonuçlanır
Olumlu sonuçlandı çok şükür canım
İnşallah cmmGayet net . İnşallah olumlu sonuçlanır
Hangi günleri değerlendirdiniz cnm belirtilerin oldu mu? Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallahOlumlu sonuçlandı çok şükür canımgebeyim şimdi
Bence de en mantıklısıDeğerlendirdim emin olmasamda. Umarım olmuştur . Testlere de devam edeceğim .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?