Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testimi yorumlar mısınız

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin . Pikten kaç gün sonra nasıl öğrendiniz . Belirtiniz oldu mu
Hangi günleri değerlendirdiniz cnm belirtilerin oldu mu? Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah
Amin amin kızlar. Allah en kısa zamanda sizlere de nasip etsin Pikten tam iki hafta sonra öğrendim canım belirtilerim adetle aynıydı o zamanlar hatta bu ay olmadı demiştim hep. Belirti aramayın yani boşuna yanıltıyor. Biz pikten bi gün önce pik ve pikten bi sonraki günü değerlendirdik. Geçen ayda bu şekildeydi ama farklılıkların hepsini yazıcam şu kalp atışlarını bi duyayım da Bi konu açıp hepsini anlatıcam

Aynen cnm belirti aramamak lazım ben geçen ay bütün belirtileri yaşadım ama kırmızlar geldi bu ay tutar inşallah hayırlısıysa Kalp atışlarını duyarsın inşallah cnm Sağlıkla ilerlesin

Aynen cnm belirti aramamak lazım ben geçen ay bütün belirtileri yaşadım ama kırmızlar geldi bu ay tutar inşallah hayırlısıysa Kalp atışlarını duyarsın inşallah cnm Sağlıkla ilerlesin
Geçen ay kahverengi leke bile gelmişti benden düşün. O kadar yani. hayırlı haberlerinizi bekliyorum yazın bana da

Olsa 24 saat en az pik kalır elbet testte görürdün. Yumurtaların yeterince olgunlaşmadan çatlıyor olabilir pik görmeden adet olabilirsin bu yüzden

Açılmadı sen konuya gidip @ işaretinden sonra benim kullanıcı adını yaz ben bakarım

Eklentiler

• 66657717-B4CF-4CC7-B07A-8DF02BE10C4C.webp
    18,1 KB · Görüntüleme: 30
B boncukma 12si pik gibi görünüyor ama bu ay olmazsa bir sonraki ay testin ilk beş dkdaki halini çekip at olur mu? Sonrasında uçuyor pek belli olmuyor. Snlamak zorlaşıyor ama pik gibi 12si dün de devam etmiş bugün ne alemde?

Tamam bir dahaki aya öyle yaparım daha yeni yapmaya başladım tecrübesizliğime denk geldi :) şimdi bir test daha yapıp atıyım mı ? Bu yaptığım dündü. Alttaki bugün sabah yaptım. Ama şimdi bi tane daha yapıcam size atıcam:)

Canım bir fotoğraf daha attım bunu yeni yaptım.5 dk oldu hemen çektim bi bakar mısın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…