- 22 Nisan 2021
- 1.771
- 2.591
- 53
Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin . Pikten kaç gün sonra nasıl öğrendiniz . Belirtiniz oldu mu
Amin amin kızlar. Allah en kısa zamanda sizlere de nasip etsinHangi günleri değerlendirdiniz cnm belirtilerin oldu mu? Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah
Aynen cnm belirti aramamak lazım ben geçen ay bütün belirtileri yaşadım ama kırmızlar geldiAmin amin kızlar. Allah en kısa zamanda sizlere de nasip etsinPikten tam iki hafta sonra öğrendim canım belirtilerim adetle aynıydı o zamanlar hatta bu ay olmadı demiştim hep. Belirti aramayın yani boşuna yanıltıyor. Biz pikten bi gün önce pik ve pikten bi sonraki günü değerlendirdik. Geçen ayda bu şekildeydi ama farklılıkların hepsini yazıcam şu kalp atışlarını bi duyayım da Bi konu açıp hepsini anlatıcam
Geçen ay kahverengi leke bile gelmişti benden düşün. O kadar yani.Aynen cnm belirti aramamak lazım ben geçen ay bütün belirtileri yaşadım ama kırmızlar geldibu ay tutar inşallah hayırlısıysa Kalp atışlarını duyarsın inşallah cnm Sağlıkla ilerlesin
Benim testime bi bakar mısınız kimse yazmıyor banaOlumlu sonuçlandı çok şükür canımgebeyim şimdi
Aaa görmedim ben hiç. Nerde canımBenim testime bi bakar mısınız kimse yazmıyor banabugün yaptım ben de ama anlamadım
Canım kendi sayfamda konu açtım burda yeniyim pek bilmiyorum burayı. Bi bakar mısın profilime sana zahmetAaa görmedim ben hiç. Nerde canım
Olsa 24 saat en az pik kalır elbet testte görürdün. Yumurtaların yeterince olgunlaşmadan çatlıyor olabilir pik görmeden adet olabilirsin bu yüzden12.05 tarihli testi 15:00 de yapmıştım . İlerleyen saatlerde pik olup sonraki gün silikleşmiş olma ihtimali yok mudur ? Çünkü birkaç ay öncede bu şekilde olmuştu ve 14 gün sonra regl olmuştum . Bu da yum anlamına gelmez mi
Canım bakmaya çalıştım da kapatmışsın galiba konularını göremiyorumCanım kendi sayfamda konu açtım burda yeniyim pek bilmiyorum burayı. Bi bakar mısın profilime sana zahmet
Hemen açıyorum bi dkCanım bakmaya çalıştım da kapatmışsın galiba konularını göremiyorum
Canım bakmaya çalıştım da kapatmışsın galiba konularını göremiyorum
Canım bakmaya çalıştım da kapatmışsın galiba konularını göremiyorum
Evet bu sorunu yaşıyorum maalesef pcos dan dolayı . Cevabın için teşekkür ederimOlsa 24 saat en az pik kalır elbet testte görürdün. Yumurtaların yeterince olgunlaşmadan çatlıyor olabilir pik görmeden adet olabilirsin bu yüzden
Hemen açıyorum bi dk
Rica ederim pko nun basit tedavileri var doktor kontrolünde ilaç kullanarak büyür yumurtalar. İyi bayramlarEvet bu sorunu yaşıyorum maalesef pcos dan dolayı . Cevabın için teşekkür ederim
Bu arada 4 aydır korunmuyoruz. Bu ayda tutmazsa 5 aydır gebe kalamıyorumAttım foto geldi mi acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?