Ovulasyon testimi yorumlar mısınız

Peki ovülasyın testlerimde sadece 1 tanesinde t çizgisi koyuydu diğerleri nerdeyse ayni renkteydi ihtimal varmı sence hamileliğe yönelik ?
Benim de sadece t çizgim koyu çıkıyordu c çizgisi silikti hep.. Bişeyler olduğunu anladım idrar testi yaptım pozitif çıktı.. Yani ihtimal olabilir bence neden olmasın.. Adetin geçtiyse eğer bi test yap derim

Evet cnm pco var bende ama hamile kalmaya engel değilmiş bunu anlamış oldum.. Geç oldu ama güç olmasın inşallah 🤗
Çok sevindim adınıza bizede dualarınızda yer verirseniz çok sevinirim bende pcosum 🤲🏻 Ne kadardır istiyordunuz faydalı olduğunu düşündüğünüz şeyler var mı acaba bu süreçte neler yaptınız ?

Benim de sadece t çizgim koyu çıkıyordu c çizgisi silikti hep.. Bişeyler olduğunu anladım idrar testi yaptım pozitif çıktı.. Yani ihtimal olabilir bence neden olmasın.. Adetin geçtiyse eğer bi test yap derim
Benim c de silik değildi ama adrtim bu hafta gösteriyor bormalde bilmiyorum bakıcam

Çok sevindim adınıza bizede dualarınızda yer verirseniz çok sevinirim bende pcosum 🤲🏻 Ne kadardır istiyordunuz faydalı olduğunu düşündüğünüz şeyler var mı acaba bu süreçte neler yaptınız ?
3 sene bekledim canım.. Hiç bişey yapmadım.. Sanırım pes etmiştim artık.. Çok sık ilişki de olmadı ama gebelik gerçekleşti çok şükür

3 sene bekledim canım.. Hiç bişey yapmadım.. Sanırım pes etmiştim artık.. Çok sık ilişki de olmadı ama gebelik gerçekleşti çok şükür
Sanırım Rabbim gerçekten beklediğimizde değilde beklemediğimiz anda nasip ediyor mucizesini. Sağlıkla kucağınıza alın inşallah rabbim banada bizede nasip etsin 🌸🤲🏻

Dün adetimin ilk günüydü normalde ama olmadım gece ise kasığımın sol tarafı çok ağrıdı sırt ve bel kısmım da dahil azönce baktım akıntım var bikaç gündür artış var daha çok sıvı şekilde çook hafif bi lekelenme gördüm internetten baktım hamilelikte ilk haftalarda lekelenme ve buşekil ağrılar olabiliyormuş

Back
X