16.gün testini görmek gerekMerhaba ovülasyon ile hamile kalmaya çalışıyorum ama bu ay ilk defa aldım tecrübesizim bu konuda yardımcı olur musunuz? 12.13 gün silikti biliyorum ama yaklaştıgını düşünerek yumurtlama öncesi diye ilişki oldu 14. Gün pozitif olarak yorumladım yine ilişki oldu 15 gün de testim pozitif gibi yorumlar mısınız sizce pozitif mi bugün de olmamlı mı ?
Pik olmaya çok yakın. 15.günün testi bugünse eğer yarın pik olabilirMerhaba ovülasyon ile hamile kalmaya çalışıyorum ama bu ay ilk defa aldım tecrübesizim bu konuda yardımcı olur musunuz? 12.13 gün silikti biliyorum ama yaklaştıgını düşünerek yumurtlama öncesi diye ilişki oldu 14. Gün pozitif olarak yorumladım yine ilişki oldu 15 gün de testim pozitif gibi yorumlar mısınız sizce pozitif mi bugün de olmamlı mı ?
Ben başka bir markanın testini kullanıyorum geçtiğimiz ay bu koyuluğu gördüm ertesi gün daha silikti ben bu koyuluğu pik olarak algılamıştım. Sen bugünü pik olarak değerlendir istersen, yarın daha koyu çıkarsa pik diye kabul edersin ama eğer silik çıkarsa bu koyuluğu pik alırsın. Herkeste ikinci çizgi çok koyu çıkmıyor mesela ben kendimde kopkoyu ikinci çizgi yakalayamadım. Yarın tekrar test yap mutlaka15.Gün evet bugün akşam tekrarladım şimdi yüklüyorum Eki Görüntüle 3295406
16.gün testini görmek gerek
Daha pik olmamış
Silik çıkarsa çatlamış demektir
Tamamdır teşekkürlerBen başka bir markanın testini kullanıyorum geçtiğimiz ay bu koyuluğu gördüm ertesi gün daha silikti ben bu koyuluğu pik olarak algılamıştım. Sen bugünü pik olarak değerlendir istersen, yarın daha koyu çıkarsa pik diye kabul edersin ama eğer silik çıkarsa bu koyuluğu pik alırsın. Herkeste ikinci çizgi çok koyu çıkmıyor mesela ben kendimde kopkoyu ikinci çizgi yakalayamadım. Yarın tekrar test yap mutlaka
Merhaba kızlar bgün testim bu şeklde daha koyulaşmış anladgm kadarıyla yumurtlama bugün,şunu merak ediyorum yumurtlama gününü degerlendirmek mi çatlamayı değerlendirmk daha mantıklı ? 16. Gün ovülaysnum16.gün testini görmek gerek
Daha pik olmamış
Silik çıkarsa çatlamış demektir
Bu pikin de piki kuzum bu 3-4 günü muhakkak bolbol değerlendirMerhaba kızlar bgün testim bu şeklde daha koyulaşmış anladgm kadarıyla yumurtlama bugün,şunu merak ediyorum yumurtlama gününü degerlendirmek mi çatlamayı değerlendirmk daha mantıklı ? 16. Gün ovülaysnum
Bugün pik, muhtemelen yarın ya da sonraki gün çatlama olur. Bu günler önemli mutlaka değerlendirin. Hatta çatlamadan sonraki iki günü de değerlendirinMerhaba kızlar bgün testim bu şeklde daha koyulaşmış anladgm kadarıyla yumurtlama bugün,şunu merak ediyorum yumurtlama gününü degerlendirmek mi çatlamayı değerlendirmk daha mantıklı ? 16. Gün ovülaysnum
Bu pikin de piki kuzum bu 3-4 günü muhakkak bolbol değerlendir
İnşallah rabbim tez zamanda güzel haber almayı nasip etsin bende piki bekliyorum bakalımbu mesajlar aşırı motive ediyor teşekkür ederim umarım gebelik testini de bu şekilde koyu görebilirim dualarınızı eksik etmeyin canım
Pik olmuş çatlamak üzere.Merhaba kızlar bgün testim bu şeklde daha koyulaşmış anladgm kadarıyla yumurtlama bugün,şunu merak ediyorum yumurtlama gününü degerlendirmek mi çatlamayı değerlendirmk daha mantıklı ? 16. Gün ovülaysnum
Çok açıklayıcı olmuşPik olmuş çatlamak üzere.
Çatlamayı değerlendirmeniz önemli tabi ki de. Yumurtlama günü aslında çatlama günü demektir. Aynı şey. Çatladığı an yumurta döllenmeye hazır olur. Fakat pik günü ve çatlama günü peşpeşe ilişki yapsanız daha iyi. Ben öyle yapmıştım.
Çatlamış mıdır bilmiyorum ama benim de yumurtlama döneminde hafif kasık agrılarım oluyor,yani yumurtlma döneminde normalmiş rabbim inşallah nasip ederkizlar bir şey soracağım size yumurta akı kıvamında serviks mukus salgilandi uzayan sumuksu şeffaf bişi. az önce gördüm. bu ne demek oluyor yumurta çatlamış mi yani yoksa çatlamak uzere mi. değişiklik olarak sağ ve sol kasık ara ara ağrılar giriyor alt karın da oyle. bu ay hamile kalmak istiyorum insallah
Bu arada bu geceyi degerlendiremedik,ama moodumu düşürmek istemiyorum çnk dün de test koyulaşmıştı dün birliktelk oldu, spremde en az 24 saat canlı kalıyor ise bu gece de döllenme oluşabilir herlde, muhtemelen yarın silik çizgi yani çatlamayı görücem gündüzü degerlendrsem de verimli olmaz mı sizce bu şeklde fikir yürüttüm benPik olmuş çatlamak üzere.
Çatlamayı değerlendirmeniz önemli tabi ki de. Yumurtlama günü aslında çatlama günü demektir. Aynı şey. Çatladığı an yumurta döllenmeye hazır olur. Fakat pik günü ve çatlama günü peşpeşe ilişki yapsanız daha iyi. Ben öyle yapmıştım.
Pik olmuş çatlamak üzere.
Çatlamak üzere demek oluyo cnm bende de yumurtlama pik olduğu gün geldi o akıntı ertesi gün de çatlama oldukizlar bir şey soracağım size yumurta akı kıvamında serviks mukus salgilandi uzayan sumuksu şeffaf bişi. az önce gördüm. bu ne demek oluyor yumurta çatlamış mi yani yoksa çatlamak uzere mi. değişiklik olarak sağ ve sol kasık ara ara ağrılar giriyor alt karın da oyle. bu ay hamile kalmak istiyorum insallah
Çok da silinmemiş yakızlarrr günaydınnnnn bugün merak edip erken yaptım testi çatlamış mı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?