- 30 Mart 2022
- 6.565
- 4.232
- 123
Çatlamayı gördüğünüzde değerlendirin nasibi varsa bu ay tutacaktırBu arada bu geceyi degerlendiremedik,ama moodumu düşürmek istemiyorum çnk dün de test koyulaşmıştı dün birliktelk oldu, spremde en az 24 saat canlı kalıyor ise bu gece de döllenme oluşabilir herlde, muhtemelen yarın silik çizgi yani çatlamayı görücem gündüzü degerlendrsem de verimli olmaz mı sizce bu şeklde fikir yürüttüm ben
Evet hamileyimÇok açıklayıcı olmuşteşekkür ederim, siz hamile misiniz peki şu an
Evet hamileyim
Çatlamayı gördüğünüzde değerlendirin nasibi varsa bu ay tutacaktı
Çok da silinmemiş ya
İlk idrarla yapmadınız dimi
İnşaAllah teşekkür ederim darısı size herkese olsun inşaAllahAa hayırlı olsunn sağlıkla gelsin inşallah
Merhaba bu ay ben de aynısını yaşadım adetten 3 Gün sonra test yaptım koyu çıktı hep silik çıkardı. Ne olur ne olmaz diye devam ettim adetten sonraki 9.gün tam pik gördüm .. ikisini de değerlendirdimAdetim 3 gün önce bitti bu kadar hızlı yumurtlama görmüş olabilir mi sizce ? Bilgisi olan var mı ?
Bende öyle olacağını düşünüyorumMerhaba bu ay ben de aynısını yaşadım adetten 3 Gün sonra test yaptım koyu çıktı hep silik çıkardı. Ne olur ne olmaz diye devam ettim adetten sonraki 9.gün tam pik gördüm .. ikisini de değerlendirdim
Kızlaaaar, Bugün çizgi iyice silikleşmiş anladıgım kadarıyla çatladı sizce?İnşaAllah teşekkür ederim darısı size herkese olsun inşaAllah
Hayırlı olaunKızlaaaar, Bugün çizgi iyice silikleşmiş anladıgım kadarıyla çatladı sizce?
Erken gebelk testini ne zaman yapablirim ?
Peki bugün de birliktelik olmalı mı ?Hayırlı olaunben 12 gün sonra öğrendim çoooookk silik çizgiyle
Çatladığı günden ertesi gün saymaya başlıyorsun
Çatlama günü de ilişki olmalı tabi ki.Peki bugün de birliktelik olmalı mı ?
12 gün beklemeliysem, bgün döngümün 18.günü reglma da 11 gün var, zaten regl gecikmesi olmuş olur o zamanakötü ihtimal de regl olmuş olurum, normlde 28 günde oluyor ama son iki aydır 25 oluyordu
Evet 14 gün sonra deniyor ama bilmiyorum,ilk defa bu ay Ovülasyon testi denedim,regl periyodum 11 gün oldugunu gösteriyor tabi bilemiyorum bu ay deneyimlicegim.Çatlama günü de ilişki olmalı tabi ki.
Çatlamadan 14 gün sonra regl gelir. 11 gün olamaz. Yani kişiden kişiye değişir ama genelde çatlama sonrası gebelik yoksa 14 gün sonra regl başlar.
MerhabaBende ilk defa bu ay ovülasyn testi yapmaya başladım buradan da yardım alarak ögrnedim,evet yüksek ihtimalle dün pik olmuş test bugün de çatlama, normlde çatlama oldugu gün de ilişki öneriyorlar ama kısmet tabi ki ya sperm canlı kalırsa hamilelik oluşabilirKızlar üstteki bir gün önce olduğu için kurumuş ve rengi soluk duruyor dün yumurtlama gibiydi ve bugün silik çıktı.Bu yumurtlama gerçekleşti mi demek oluyor. İkisinide 12.00da ve sıvı alımına dikkat ederek yaptım.
Bir de yumurtlama günü oldu sadece ilişki (yani dün)Bugün eşim şehir dışında malesef olamayacak. İhtimal düşük mü
Cevabınız için teşekkür ederim. 72 saat canlı kalabiliyormuş spermler. Nasipte varsa olurMerhabaBende ilk defa bu ay ovülasyn testi yapmaya başladım buradan da yardım alarak ögrnedim,evet yüksek ihtimalle dün pik olmuş test bugün de çatlama, normlde çatlama oldugu gün de ilişki öneriyorlar ama kısmet tabi ki ya sperm canlı kalırsa hamilelik oluşabilir
İnşallah olur rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallahCevabınız için teşekkür ederim. 72 saat canlı kalabiliyormuş spermler. Nasipte varsa olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?