• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovülasyon testimi yorumlar mısınız

Kizlar ovulasyon testi yaptım ilk defa pek anlamıyorum. Fakat 2gun önce yani dün değil evvelsi gün pik oldu hâlâ pik ne zaman çatlama oluyor çatlamanin günüde varmı benim hala ikiside kopkoyu cizgi
Havuç 🥕 çatlamasına yardımcı oluyor diye duymuştum tüketeblrsn ☺️

Çatlama oluğu zaman iki çizgide mi siliklesiyor anlamadım
Ben sana atayım geçen ayın bende ilk defa denemiştm,burdan da yardım alarak ögrendm ☺️
Önce pik oldu 3 eylül- 5 Eylül de çatlama ekliyorum görsele sana da yardımcı olur

Eklentiler

• C1119816-ED00-465D-8593-494646C04C83.webp
    C1119816-ED00-465D-8593-494646C04C83.webp
    6,8 KB · Görüntüleme: 45
  • 0B61386E-6557-4749-9BBA-04D3A1FF15BD.webp
    0B61386E-6557-4749-9BBA-04D3A1FF15BD.webp
    8,8 KB · Görüntüleme: 47
Ben sana atayım geçen ayın bende ilk defa denemiştm,burdan da yardım alarak ögrendm ☺️
Önce pik oldu 3 eylül- 5 Eylül de çatlama ekliyorum görsele sana da yardımcı olur
Benkm 3 gün sonra çatlama oldu 🤔 4 gün tam siliklesti
Bu çatlama bende neden uzun sürdü acaba 😄

Bugün 4. Gün catlamayi net goruyorum

Eklentiler

• 16957188277031878496993203546748.webp
    16957188277031878496993203546748.webp
    7,3 KB · Görüntüleme: 44
Bugün 4. Gün catlamayi net goruyorum
Ben 5 gün iki tane test yapmıştm merak edip öglen yaptfm biraz daha koyuydu akşam yaptım silikleşmişti, seninde belki sen test yaptıktan sonra ki bi sürede çatlamış olablr 3. Gün yani olablr herlde onu hiç araştırmadım ☺️ nyse bu mübarek günde rabbim kalbine göre versin inşallah 🤍

Ben 5 gün iki tane test yapmıştm merak edip öglen yaptfm biraz daha koyuydu akşam yaptım silikleşmişti, seninde belki sen test yaptıktan sonra ki bi sürede çatlamış olablr 3. Gün yani olablr herlde onu hiç araştırmadım ☺️ nyse bu mübarek günde rabbim kalbine göre versin inşallah 🤍
Amin inşallah sizinde cnm rabbim sizede nasip etsin

Benim 6 eylülde pik oldu 9 eylül bugün yeni silikleşti. 6-7-8 eylük değerlendirdim ama bugün pek mümkün değil. Silikleştiği gün mü önemli yoksa teste pik olduğu gün mü cevap verirseniz çok sevinirim.

Benim 6 eylülde pik oldu 9 eylül bugün yeni silikleşti. 6-7-8 eylük değerlendirdim ama bugün pek mümkün değil. Silikleştiği gün mü önemli yoksa teste pik olduğu gün mü cevap verirseniz çok sevinirim.
Çok geç gördüm girmeştim siteye muhtemelen ya regl ya da bebiş oldu zaman aşımına ugrsşmışız çünkü,sorunun cevabı ise eger hamilelik oluşmadıysa çatladıgı ve sonra ki gün de önemli tabiki ama yumurtlama günleri olursa zaten saglıklı sprem 72 saate kadar canlı kalabiliyormuş

Çok geç gördüm girmeştim siteye muhtemelen ya regl ya da bebiş oldu zaman aşımına ugrsşmışız çünkü,sorunun cevabı ise eger hamilelik oluşmadıysa çatladıgı ve sonra ki gün de önemli tabiki ama yumurtlama günleri olursa zaten saglıklı sprem 72 saate kadar canlı kalabiliyormuş
teşekkür ederim cevabınız için, inşallah bebiş olmuştur :)

İnşallah beklenen regl tarihiniz ne zaman ?
duphaston kullanıyorum. pazar günü yani 15 ekimde kestim ilacı. ilacı kestikten sonra 10 gün içinde yazıyor regl için. geçen ay dördüncü gün oldum. o yüzden çok da bilemiyorum testi ne zaman yapsam diye. bazen beşinci gün eğer olmazsam test yapsam mı diyorum yada beklesem mi 10 günün dolmasını bilemiyorum.

duphaston kullanıyorum. pazar günü yani 15 ekimde kestim ilacı. ilacı kestikten sonra 10 gün içinde yazıyor regl için. geçen ay dördüncü gün oldum. o yüzden çok da bilemiyorum testi ne zaman yapsam diye. bazen beşinci gün eğer olmazsam test yapsam mı diyorum yada beklesem mi 10 günün dolmasını bilemiyorum.
Çatlamayı gördükten sonra 12 gün beklemek gerekiyormuş. İnşallah olmuştur ama erken yapmayn bence bekleyebilirseniz :)

Pcos mu var sizde ?

Back
X