HavuçKizlar ovulasyon testi yaptım ilk defa pek anlamıyorum. Fakat 2gun önce yani dün değil evvelsi gün pik oldu hâlâ pik ne zaman çatlama oluyor çatlamanin günüde varmı benim hala ikiside kopkoyu cizgi

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
HavuçKizlar ovulasyon testi yaptım ilk defa pek anlamıyorum. Fakat 2gun önce yani dün değil evvelsi gün pik oldu hâlâ pik ne zaman çatlama oluyor çatlamanin günüde varmı benim hala ikiside kopkoyu cizgi
Çatlama oluğu zaman iki çizgide mi siliklesiyor anlamadımHavuççatlamasına yardımcı oluyor diye duymuştum tüketeblrsn
![]()
Yok canımÇatlama oluğu zaman iki çizgide mi siliklesiyor anlamadım
Ben sana atayım geçen ayın bende ilk defa denemiştm,burdan da yardım alarak ögrendmÇatlama oluğu zaman iki çizgide mi siliklesiyor anlamadım
Benkm 3 gün sonra çatlama olduBen sana atayım geçen ayın bende ilk defa denemiştm,burdan da yardım alarak ögrendm
Önce pik oldu 3 eylül- 5 Eylül de çatlama ekliyorum görsele sana da yardımcı olur
Bugün 4. Gün catlamayi net goruyorumBen sana atayım geçen ayın bende ilk defa denemiştm,burdan da yardım alarak ögrendm
Önce pik oldu 3 eylül- 5 Eylül de çatlama ekliyorum görsele sana da yardımcı olur
Yok daha adetime 10 gün vartest yaptınız mı gebelik var mı
Ben 5 gün iki tane test yapmıştm merak edip öglen yaptfm biraz daha koyuydu akşam yaptım silikleşmişti, seninde belki sen test yaptıktan sonra ki bi sürede çatlamış olablr 3. Gün yani olablr herlde onu hiç araştırmadımBugün 4. Gün catlamayi net goruyorum
Amin inşallah sizinde cnm rabbim sizede nasip etsinBen 5 gün iki tane test yapmıştm merak edip öglen yaptfm biraz daha koyuydu akşam yaptım silikleşmişti, seninde belki sen test yaptıktan sonra ki bi sürede çatlamış olablr 3. Gün yani olablr herlde onu hiç araştırmadımnyse bu mübarek günde rabbim kalbine göre versin inşallah
![]()
Amin inşallah Allah razı olsunAmin inşallah sizinde cnm rabbim sizede nasip etsin
Benim 6 eylülde pik oldu 9 eylül bugün yeni silikleşti. 6-7-8 eylük değerlendirdim ama bugün pek mümkün değil. Silikleştiği gün mü önemli yoksa teste pik olduğu gün mü cevap verirseniz çok sevinirim.Ben sana atayım geçen ayın bende ilk defa denemiştm,burdan da yardım alarak ögrendm
Çok geç gördüm girmeştim siteye muhtemelen ya regl ya da bebiş oldu zaman aşımına ugrsşmışız çünkü,sorunun cevabı ise eger hamilelik oluşmadıysa çatladıgı ve sonra ki gün de önemli tabiki ama yumurtlama günleri olursa zaten saglıklı sprem 72 saate kadar canlı kalabiliyormuşBenim 6 eylülde pik oldu 9 eylül bugün yeni silikleşti. 6-7-8 eylük değerlendirdim ama bugün pek mümkün değil. Silikleştiği gün mü önemli yoksa teste pik olduğu gün mü cevap verirseniz çok sevinirim.
teşekkür ederim cevabınız için, inşallah bebiş olmuştur :)Çok geç gördüm girmeştim siteye muhtemelen ya regl ya da bebiş oldu zaman aşımına ugrsşmışız çünkü,sorunun cevabı ise eger hamilelik oluşmadıysa çatladıgı ve sonra ki gün de önemli tabiki ama yumurtlama günleri olursa zaten saglıklı sprem 72 saate kadar canlı kalabiliyormuş
İnşallah beklenen regl tarihiniz ne zaman ?teşekkür ederim cevabınız için, inşallah bebiş olmuştur :)
duphaston kullanıyorum. pazar günü yani 15 ekimde kestim ilacı. ilacı kestikten sonra 10 gün içinde yazıyor regl için. geçen ay dördüncü gün oldum. o yüzden çok da bilemiyorum testi ne zaman yapsam diye. bazen beşinci gün eğer olmazsam test yapsam mı diyorum yada beklesem mi 10 günün dolmasını bilemiyorum.İnşallah beklenen regl tarihiniz ne zaman ?
Çatlamayı gördükten sonra 12 gün beklemek gerekiyormuş. İnşallah olmuştur ama erken yapmayn bence bekleyebilirseniz :)duphaston kullanıyorum. pazar günü yani 15 ekimde kestim ilacı. ilacı kestikten sonra 10 gün içinde yazıyor regl için. geçen ay dördüncü gün oldum. o yüzden çok da bilemiyorum testi ne zaman yapsam diye. bazen beşinci gün eğer olmazsam test yapsam mı diyorum yada beklesem mi 10 günün dolmasını bilemiyorum.
Pcos mu var sizde ?duphaston kullanıyorum. pazar günü yani 15 ekimde kestim ilacı. ilacı kestikten sonra 10 gün içinde yazıyor regl için. geçen ay dördüncü gün oldum. o yüzden çok da bilemiyorum testi ne zaman yapsam diye. bazen beşinci gün eğer olmazsam test yapsam mı diyorum yada beklesem mi 10 günün dolmasını bilemiyorum.
Elimde geldiğince beklicemÇatlamayı gördükten sonra 12 gün beklemek gerekiyormuş. İnşallah olmuştur ama erken yapmayn bence bekleyebilirseniz :)