- 9 Ekim 2023
- 218
- 182
- 23
- 29
Evet maalesef varPcos mu var sizde ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet maalesef varPcos mu var sizde ?
Sonucu bana da haber verinElimde geldiğince beklicem![]()
benim regl düzenslzigm vs yok hormon testim biraz sıkıntılı olduğu için bana da pcos dedi ama yarın özele gideceğim net bilgi almak içinEvet maalesef var
TabiiSonucu bana da haber verin![]()
Benim hormon değerlerimde bir şey çıkmadı. Ama Yumurtalıklarımda var. Şekil itibariyle pcos dedi doktorbenim regl düzenslzigm vs yok hormon testim biraz sıkıntılı olduğu için bana da pcos dedi ama yarın özele gideceğim net bilgi almak için
Sizin hormon degerleriniz nedir ? Karşılaştrmak için soruyorum
anladım. Umarım en kısa sürede bebiş haberi alırsınız bunlar bi etken olmazBenim hormon değerlerimde bir şey çıkmadı. Ama Yumurtalıklarımda var. Şekil itibariyle pcos dedi doktor
İnşallah, isteyen herkese içindede bizlere nasip oluranladım. Umarım en kısa sürede bebiş haberi alırsınız bunlar bi etken olmaz![]()
Aminnnİnşallah, isteyen herkese içindede bizlere nasip olur
Sizin bat ne zaman bu aradaAminnn![]()
İnşallah Allah gönlünüze göre versinBenim daha çok var9 kasım
Geçen ay başka bir rahatsızlıktan dolayı ilaç kullandm boş geçti bu ay yeniden işte nasipse
Pik ya da pike yakın duruyor yarın testi tekrarlayınMerhaba maalesef geçen ay regl oldum. Bu ayki testim bu şekilde bugün yumurtlama olmuş mu sizce ?
Bugün tekrarladım silikleşmiş gibi geldi banaPik ya da pike yakın duruyor yarın testi tekrarlayın
Daha silik duruyor düne göreBugün tekrarladım silikleşmiş gibi geldi bana
Merhaba tekrar 8 kasım pik gibi geldi sonraki iki gün silikleşti gibi ama bugün tekrar koyulaşmış gibi geldi bana anlayamadım yorum yaparsanız sevinirimDaha silik duruyor düne göre
Her gün aynı saatte sıvı alımına dikkat ederek mi yapıyorsunuzMerhaba tekrar 8 kasım pik gibi geldi sonraki iki gün silikleşti gibi ama bugün tekrar koyulaşmış gibi geldi bana anlayamadım yorum yaparsanız sevinirim
Evet iş çıkış saatime göre ayarlıyorum iki saat sıvı almıyorumHer gün aynı saatte sıvı alımına dikkat ederek mi yapıyorsunuz
Koyu gibi duruyor fotoğrafa bakıncaEvet iş çıkış saatime göre ayarlıyorum iki saat sıvı almıyorum
Anlayamadım ben de hayırlısı artıkKoyu gibi duruyor fotoğrafa bakınca