Evet canım ama senin daha pik de olmamış o yüzden çatlama sayılmayabilir yumurtlamanı takip edebildin mi öncesinde mi yumurtlama gördün eğer öyleyse çatlamış ama görmediysen daha yumurtlama için pik olmamışKızlar 24 saat arayla yaptığım ovulasyon testim koyu olanı azönce yaptım nasıl bir yol izlemeliyim ?silikleşince mi çatlamış oluyor yumurta ?
Alttaki test pik canım
Geçen ay 13.günde gördüm pik buya 20. Güne denk geldi takviyeler kullanıyorum 3 aydır bilemedim cnm önemli olan koyulaştıgı mı yoksa silikleşmeye başladığı an mı acaba?Evet canım ama senin daha pik de olmamış o yüzden çatlama sayılmayabilir yumurtlamanı takip edebildin mi öncesinde mi yumurtlama gördün eğer öyleyse çatlamış ama görmediysen daha yumurtlama için pik olmamış
Teşekkür ederim bende öyle gördüm yarın tekrarlayacağım aynı saatte testiAlttaki test pik canım
Bundan daha pik olamazdı hattaTeşekkür ederim bende öyle gördüm yarın tekrarlayacağım aynı saatte testi
Her ikisi de önemli ama hangisini yakalarsan o zamanı gün aşırı değerlendir bende yapacam test ama ben bu ay klomen kullanmaya başladım testin nasıl çıkması gerekiyor doğru mu çıkar yanlış mı bilemiyorum yarın sabah kontrolüm varGeçen ay 13.günde gördüm pik buya 20. Güne denk geldi takviyeler kullanıyorum 3 aydır bilemedim cnm önemli olan koyulaştıgı mı yoksa silikleşmeye başladığı an mı acaba?
İnşallah çok teşekkür ederim benim hikayem karışık sebepsiz infertilite var herşeyimiz normalBundan daha pik olamazdı hattabu ay umarım meleğinle tanıştığın aydır
Klomen kullanıyorsan dr kontrolündeysen zaten sana çatladığı zamanı söyler canım kendin mi kullanıyorsun?Her ikisi de önemli ama hangisini yakalarsan o zamanı gün aşırı değerlendir bende yapacam test ama ben bu ay klomen kullanmaya başladım testin nasıl çıkması gerekiyor doğru mu çıkar yanlış mı bilemiyorum yarın sabah kontrolüm var
Koyu olunca pik olmuyor mu acabaHenüz pik değil
Evet evet dr kontrolünde kullanıyorum bugün akşam ilacımın sonu yarın sabaha kontrolüm var bakalım çok heyecanlıyımKlomen kullanıyorsan dr kontrolündeysen zaten sana çatladığı zamanı söyler canım kendin mi kullanıyorsun?
Rabbim nasib etsin inşallah
Canım onlar muhtemelen alttaki testi görmediler. Pik bundan daha Piki olamazdı.. dediğim gibi onlar görmedi muhtemelen üstekini gördüler sadece sanırım. Mutlaka bugün değerlendir. Yarın aynı saatte tekrar yap çatlsma olduysa yine mutlaka değerlendirKoyu olunca pik olmuyor mu acabakafam karıştı yarın tekrar yapıp atarım yine buraya bakalım yarın ne olacak
O sana söyler canım uygun ilişki gününü zaten ovulasyon testine gerek yok yani nasib olsun inşallahEvet evet dr kontrolünde kullanıyorum bugün akşam ilacımın sonu yarın sabaha kontrolüm var bakalım çok heyecanlıyım
Olabilir canım teşekkür ederim bende öyle düşündüm gayet koyu çünkü hatta ilk çizgiden de koyu yarın ve bugünü değerlendireceğim o zamanCanım onlar muhtemelen alttaki testi görmediler. Pik bundan daha Piki olamazdı.. dediğim gibi onlar görmedi muhtemelen üstekini gördüler sadece sanırım. Mutlaka bugün değerlendir. Yarın aynı saatte tekrar yap çatlsma olduysa yine mutlaka değerlendir
İnşallahO sana söyler canım uygun ilişki gününü zaten ovulasyon testine gerek yok yani nasib olsun inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?