Ovulasyon testimi yorumlar mısınız ?

Biraz daha bekle canım akşam ve yarın yine aynı saatlerde yap testi yarın falan daha da netleşir daha tam pik olmamış

Alttaki fotoğrafa göre pik gözüküyor canım, yapmaya devam et silikleştiğinde çatlamış demektir. Bugünse eğer pik bugünü ve 3 gün üst üste değerlendir inşallah pozitif olur

Kızlar 24 saat arayla yaptığım ovulasyon testim koyu olanı azönce yaptım nasıl bir yol izlemeliyim ?silikleşince mi çatlamış oluyor yumurta ?

Altta ki testte bariz bir koyuluk var ama bilemedim yarın yine tekrarlayacağım testi kızlar
Zaten afedersiniz akıntı mevcut çok hafif ara ara olan kasık ağrıları da oluyor

Kızlar 24 saat arayla yaptığım ovulasyon testim koyu olanı azönce yaptım nasıl bir yol izlemeliyim ?silikleşince mi çatlamış oluyor yumurta ?
Evet canım ama senin daha pik de olmamış o yüzden çatlama sayılmayabilir yumurtlamanı takip edebildin mi öncesinde mi yumurtlama gördün eğer öyleyse çatlamış ama görmediysen daha yumurtlama için pik olmamış

Geçen ay 13.günde gördüm pik buya 20. Güne denk geldi takviyeler kullanıyorum 3 aydır bilemedim cnm önemli olan koyulaştıgı mı yoksa silikleşmeye başladığı an mı acaba?

Geçen ay 13.günde gördüm pik buya 20. Güne denk geldi takviyeler kullanıyorum 3 aydır bilemedim cnm önemli olan koyulaştıgı mı yoksa silikleşmeye başladığı an mı acaba?
Her ikisi de önemli ama hangisini yakalarsan o zamanı gün aşırı değerlendir bende yapacam test ama ben bu ay klomen kullanmaya başladım testin nasıl çıkması gerekiyor doğru mu çıkar yanlış mı bilemiyorum yarın sabah kontrolüm var

Bundan daha pik olamazdı hatta bu ay umarım meleğinle tanıştığın aydır
İnşallah çok teşekkür ederim benim hikayem karışık sebepsiz infertilite var herşeyimiz normal
Tüp bebekle bi kızım var takviyeler kullanıyorum doğal yolu zorluyorum yani
Rabbim herkese nasib etsin canım inşallah

Klomen kullanıyorsan dr kontrolündeysen zaten sana çatladığı zamanı söyler canım kendin mi kullanıyorsun?
Rabbim nasib etsin inşallah

Klomen kullanıyorsan dr kontrolündeysen zaten sana çatladığı zamanı söyler canım kendin mi kullanıyorsun?
Rabbim nasib etsin inşallah
Evet evet dr kontrolünde kullanıyorum bugün akşam ilacımın sonu yarın sabaha kontrolüm var bakalım çok heyecanlıyım

Koyu olunca pik olmuyor mu acaba kafam karıştı yarın tekrar yapıp atarım yine buraya bakalım yarın ne olacak
Canım onlar muhtemelen alttaki testi görmediler. Pik bundan daha Piki olamazdı.. dediğim gibi onlar görmedi muhtemelen üstekini gördüler sadece sanırım. Mutlaka bugün değerlendir. Yarın aynı saatte tekrar yap çatlsma olduysa yine mutlaka değerlendir

Olabilir canım teşekkür ederim bende öyle düşündüm gayet koyu çünkü hatta ilk çizgiden de koyu yarın ve bugünü değerlendireceğim o zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…