Gebeliğe Hazırlık Ovülasyon testimi yorumlarmısınız*

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

irem irem kck

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Şubat 2021
91
39
3
31
Arkadaslar 18 şubatta adet oldum 4gün. 25subat yani adetin 8.günü ovülasyon testine basladım. Ve sonuc hala bu. Ilk defa deniyorum ve asırı stresli üzüntülü birsey yani o silik çizgi:( hala yumurtlayamamısmıyım yoksa yumurtladmmı bılmıyorumkiiii.. benım gıbı kımler var yasamıs olanlar falan tecrübelerinizi dinlerimm:))

Eklentiler

• 9BE93D81-673F-46D8-87C4-C018F401E5ED.webp
    9BE93D81-673F-46D8-87C4-C018F401E5ED.webp
    65 KB · Görüntüleme: 135
Merhaba. Anladığım kadariyla yardımcı olayim. Yumurtlama olmamış henüz. Yapmaya devam edin belki gec yumurtluyorsunuz. Testi yapmadan 2 saat once sıvı alımını kesmeniz gerekiyor ve mumkunse her gun ayni saatlerde yapin testi. Kendinizi strese sokmayın her ay yumurtlama olmayabiliyormuş.

Arkadaslar 18 şubatta adet oldum 4gün. 25subat yani adetin 8.günü ovülasyon testine basladım. Ve sonuc hala bu. Ilk defa deniyorum ve asırı stresli üzüntülü birsey yani o silik çizgi:KK43: hala yumurtlayamamısmıyım yoksa yumurtladmmı bılmıyorumkiiii.. benım gıbı kımler var yasamıs olanlar falan tecrübelerinizi dinlerimm:))
1.3 yazan Günü koyu gibi duruyo ama kaset testler beklediği için anlaşılmıyor

Merhaba. Anladığım kadariyla yardımcı olayim. Yumurtlama olmamış henüz. Yapmaya devam edin belki gec yumurtluyorsunuz. Testi yapmadan 2 saat once sıvı alımını kesmeniz gerekiyor ve mumkunse her gun ayni saatlerde yapin testi. Kendinizi strese sokmayın her ay yumurtlama olmayabiliyormuş.
12de sıvı alımını bırakıyorum 2de testi yapıyorum kurallara uygun bır bıcımde yapıyorum ama olmadıgını görünce insan üzülüyor 3aydır denıyorum ve her ayın 14ü diye hep o gunleri degerlendrdık megerse oyle olmuyormus aylarım bosa gıttı gec yumurtlandıgını veya yumurtlanmıcagını ılk defa bu kadınlar klubunde ögrendım deneyen cok cunku burda herkes bırbırıne yardımcı oluyor

K
1.3 yazan Günü koyu gibi duruyo ama kaset testler beklediği için anlaşılmıy
1.3 yazan Günü koyu gibi duruyo ama kaset testler beklediği için anlaşılmıyor
Evet o gun koyu ama c kadar koyu degıl ve c den de koyu degıl pozıtıf degıl negatıf. Ben o koyulasmadan sonra dahada koyulasır sandım ama dahada sılıklestı ve hala sılık son 3testım kaldı vala

Evet o gun koyu ama c kadar koyu degıl ve c den de koyu degıl pozıtıf degıl negatıf. Ben o koyulasmadan sonra dahada koyulasır sandım ama dahada sılıklestı ve hala sılık son 3testım kaldı vala
Herkesin tam koyulaşmayabiliyor. 2 saat sıvı almadan yapıyorsanız bunu 3 saate çıkartın. Ve ilk kez mi ovülasyon takibi yapıyorsunuz

Arkadaslar 18 şubatta adet oldum 4gün. 25subat yani adetin 8.günü ovülasyon testine basladım. Ve sonuc hala bu. Ilk defa deniyorum ve asırı stresli üzüntülü birsey yani o silik çizgi:KK43: hala yumurtlayamamısmıyım yoksa yumurtladmmı bılmıyorumkiiii.. benım gıbı kımler var yasamıs olanlar falan tecrübelerinizi dinlerimm:))
Eğer elinizde test varsa bir hafta daha yapmaya devam edin, yumurtlama olmamış henüz. Yada olmayacak bu ay.

Ne zamana kadar olmucagını anlarızkıııı.. vala testım son 3 ondan sonrada 2gune bır ılıskı artıkk
Şimdi eğer adetiniz düzenliyse(bir-iki gün sapma olabilir) adet bittikten beş gün sonra teste başlamak daha ideal gibi. Sizin beş gün erken yapmaya başladığınızı var sayarsak, yumurtlama daha olmamış gibi. İnşallah olur. Ama en mantıklısı adet biter bitmez gün aşırı ilişki. Gönlünüze göre olsun☘️

merhaba bende ilk kez bu ay denedim yorumlar mısınız acaba ? 7 martta koyu cıktı 8 marta bi tık daha koyusu cıktı ne anlama geliyor bu

Eklentiler

• 1.webp
    1.webp
    11,6 KB · Görüntüleme: 110
  • 2.webp
    2.webp
    14,8 KB · Görüntüleme: 82
  • 3.webp
    3.webp
    15,3 KB · Görüntüleme: 86
merhaba bende ilk kez bu ay denedim yorumlar mısınız acaba ? 7 martta koyu cıktı 8 marta bi tık daha koyusu cıktı ne anlama geliyor bu
canım senin dün yumurtlaman olmuş yani dün , bugün ve yarını degerlendirmelisin 👍🤗 ama testi bırakma yumurtlamadan sonraki o catlamayı görmelisin tatlım

Arkadaşlar rica etsem benim de testlerime bakar misiniz?

Eklentiler

• 20210309_205448.webp
    20210309_205448.webp
    10,4 KB · Görüntüleme: 66
  • IMG-20210308-WA0005.webp
    IMG-20210308-WA0005.webp
    17,1 KB · Görüntüleme: 59
  • IMG-20210308-WA0004.webp
    IMG-20210308-WA0004.webp
    27,6 KB · Görüntüleme: 95
merhaba ilk defa kullanıyorum 1 mart regli başlangıcı 8 mart cok silikti bugün 10 mart aşagıdaki gibi..galiba yarın veya cuma yumurtlama olur, birlikte olmalıyım dimi

Eklentiler

• ovülasyon.webp
    ovülasyon.webp
    12,2 KB · Görüntüleme: 54
Herkese merhaba ovülasyon testi yeni kullanmaya başladım şimdi nolmuş anlayan biri anlatabilir mi rica etsem şimdiden teşekkürler 🙏🏻🤔

Eklentiler

• 082C5682-916E-4E05-B306-4BE0C1DB35B3.webp
    082C5682-916E-4E05-B306-4BE0C1DB35B3.webp
    28,5 KB · Görüntüleme: 52
Herkese merhaba ovülasyon testi yeni kullanmaya başladım şimdi nolmuş anlayan biri anlatabilir mi rica etsem şimdiden teşekkürler 🙏🏻🤔
yumurtlaman daha olmamış canım yapmaya devam et👍 t çizgisi c ile aynı koyulukta veya daha koyu oldugunda testin pozitif demektir ama test yapmayı bırakmıcaksın yumurtanın catladıgını göreceksin yumurta çatlayınca t çizgisi siliklesiyor onu gördükten sonra testi yapmayı bırakabilirsin. yumurtlama günü ve sonraki catlayana kadar olan günleri değerlendir yumurtlama öncesi 2gün oncesinden de degerlendirmeye başla işini sağlama al cnku spermler 2, 3 gün canlı kalıyorlar👍🙋

Back
X