Kıyamam yaa, eşinizden de Allah razı olsun. Beylerimiz böyle triplerimize de destekler sağ olsunlar, bizde keyif çata çata trip atmıyoruz ki

Her ay ortalama gebe kalmı şansımız %30 civarında olurmuş. İki günde bir düzenli ilişki ile bu şans artarmış. Ortalama 6 ay ile 12 ay arasında, düzenli ilişki akabinde gebelik oluşurmuş. Şayet oluşmazsa, tüplere, rahme, erkekte sperm durumuna bakılıyor. Bazı insanlar 6 ay yada 1 sene beklemek istemiyorum iş hızlansın dedikleri için doktora gidiyor ve bu tetkikleri yaptırıyor. Ama çoğu doktor ne kadar süredir denediğimizi soruyor.
Her gün cinsel ilişki yaşamanın sperm kalitesini düşürdüğünü söyleyen hekimler var ama aksini söyleyenler de var.
Biraz zaman biraz sabır ve istikrar gerekiyor aslında. Ben bir süre doktora gitmek istemediğim için evde ovulasyona devam ediyorum, ilk kez aldım ama çok araştırmıştım.
Bu ovulasyon olayında püf nokta, kesinlikle sayıca çok olması gerekiyor ki, bir adet bittiğinde hemen başlayıp diğer adete kadar sürdürebilelim. Tabi kiminde adetten çok kısa bir süre sonra yumurtlama oluyor o zaman teste gerek kalmıyor ama bazı insanlar yumurtlamayı gördüğü anda testi bırakmıyor çünkü bir ay içinde farklı zamanlarda yani iki kez yumurtlama da mümkünmüş.
Kendinizi strese sokmayın ne olur. Bedenim hakkında bilgi topluyorum, öğreniyorum diyin bol bol. Bu yola çıktıysak Allah elbette bir gün bir sonuca vardıracaktır. İnanıyorum