Ovulasyon testimi yorumlarmısınızz

Kuzum senin 11. Gün pik olmuş 12. Gün çatlamış değerlendirdinmi 11 ve 12 yi benimde pik olmadı hala ama bu akşam yumurta akı gibi akıntım geldi anlamadım
10.gunden beri değerlendiriyoruz boş bırakmadım ama bilemedim yaa inşallah dediğin gibi olmuştur canim.bugun daha yapmadım yapınca ona da bakayım silikse olmuş demrktir . Senin kaçıncı gün?

10.gunden beri değerlendiriyoruz boş bırakmadım ama bilemedim yaa inşallah dediğin gibi olmuştur canim.bugun daha yapmadım yapınca ona da bakayım silikse olmuş demrktir . Senin kaçıncı gün?
Benim bu gün 7. Gün pik gördüm bu gün kuzum dün yapamadım testi annemdeydim bu gün pik şükür değerlendiricem bakalım

Eklentiler

• IMG-20240214-WA0023.webp
    42,1 KB · Görüntüleme: 119
İnşallah bu ay tutunur bebeklerimiz

Benim bu gün 7. Gün pik gördüm bu gün kuzum dün yapamadım testi annemdeydim bu gün pik şükür değerlendiricem bakalım
Hadi hayırlısı olsun inşallah ben bugün doktor kontrolüne gittim ölçebileceğim Bir yumurtam yok dedi acaba çatladı mı görmedi mi of kafam çok karışık şimdi yine ovulasyon testi yapacağım o piklerden sonra hep silik çıktı ama doktor yumurtam Yok henüz dedi pazartesi günü tekrar çağırdı

Sıkıntı yapma kendine çatlaman olmuştur belki

arkadaşlar bende pcos bireyiyim 2 yıllık evliyim ve 2kere aşılama oldu negatifle sonuçlandı şimdi ovulasyon testini denedim ilk defa ama anlayamadım bi bakabilirmisiniz

Merhaba arkadaşlar bu ay bende klomenle ve ovitrelle iğnesini kullanacam avulasyon testi ile takip etsem ölümü sipariş ettim daha hemedi

Bugün de dünden daha silik çıktı anlayamıyorum

Eklentiler

• D9E9B6D3-73B3-4537-B5E5-1473CC23E97C.webp
    28,6 KB · Görüntüleme: 65
Bende yeni denemeye başladım Ovülasyon testi ama her yaptığımda silik çizgi çıkıyor anlamadım yardımcı olur musunuz

Eki Görüntüle 3388750 Bende yeni denemeye başladım Ovülasyon testi ama her yaptığımda silik çizgi çıkıyor anlamadım yardımcı olur musunuz
Kuzum t çizgisi silik olduğunda henüz yumurtlaman olmamış demek t çizgisi c çizgisiyle aynı koyulukta yada daha koyu olursa c den o zaman yumurtan büyüyor yani yumurtlama oluyo bu koyulaşmadan sonra tekrar silindiğinde yumurtan çatlamış oluyo yani çizgi koyulaştığından itibaren tekrar silikleştiği 3 gün dahil değerlendirmelisin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…