10.gunden beri değerlendiriyoruz boş bırakmadım ama bilemedim yaa inşallah dediğin gibi olmuştur canim.bugun daha yapmadım yapınca ona da bakayım silikse olmuş demrktir . Senin kaçıncı gün?Kuzum senin 11. Gün pik olmuş 12. Gün çatlamış değerlendirdinmi 11 ve 12 yi benimde pik olmadı hala ama bu akşam yumurta akı gibi akıntım geldi anlamadım
Benim bu gün 7. Gün pik gördüm bu gün kuzum dün yapamadım testi annemdeydim bu gün pik şükür değerlendiricem bakalım10.gunden beri değerlendiriyoruz boş bırakmadım ama bilemedim yaa inşallah dediğin gibi olmuştur canim.bugun daha yapmadım yapınca ona da bakayım silikse olmuş demrktir . Senin kaçıncı gün?
İnşallah bu ay tutunur bebeklerimiz10.gunden beri değerlendiriyoruz boş bırakmadım ama bilemedim yaa inşallah dediğin gibi olmuştur canim.bugun daha yapmadım yapınca ona da bakayım silikse olmuş demrktir . Senin kaçıncı gün?
Hadi hayırlısı olsun inşallah ben bugün doktor kontrolüne gittim ölçebileceğim Bir yumurtam yok dedi acaba çatladı mı görmedi mi of kafam çok karışık şimdi yine ovulasyon testi yapacağım o piklerden sonra hep silik çıktı ama doktor yumurtam Yok henüz dedi pazartesi günü tekrar çağırdıBenim bu gün 7. Gün pik gördüm bu gün kuzum dün yapamadım testi annemdeydim bu gün pik şükür değerlendiricem bakalım
Sıkıntı yapma kendine çatlaman olmuştur belkiHadi hayırlısı olsun inşallah ben bugün doktor kontrolüne gittim ölçebileceğim Bir yumurtam yok dedi acaba çatladı mı görmedi mi of kafam çok karışık şimdi yine ovulasyon testi yapacağım o piklerden sonra hep silik çıktı ama doktor yumurtam Yok henüz dedi pazartesi günü tekrar çağırdı
Yok canım t nin c kadar koyu olması gerekiyorDaha yumurtlama olmamış değil mi kızlar
Eki Görüntüle 3387759
Yok canım t nin c kadar koyu olması gerekiyor
Silikleşince yumurtan çatlamış oluyorEki Görüntüle 3388109
Ya silikleşmiş bu sanki niye böyle oldu ki
Ama hiç koyulaşmamıstı ki yani c den koyu olmadı yada aynı renk olmadıSilikleşince yumurtan çatlamış oluyor
Bilemedim kuzum varsa elinde testin devam et adete 5 gün kala çatlama gören bile oluyorAma hiç koyulaşmamıstı ki yani c den koyu olmadı yada aynı renk olmadı
Olur tabiMerhaba arkadaşlar bu ay bende klomenle ve ovitrelle iğnesini kullanacam avulasyon testi ile takip etsem ölümü sipariş ettim daha hemedi
Var canım devam edeyim biraz daha bariBilemedim kuzum varsa elinde testin devam et adete 5 gün kala çatlama gören bile oluyor
Kuzum t çizgisi silik olduğunda henüz yumurtlaman olmamış demek t çizgisi c çizgisiyle aynı koyulukta yada daha koyu olursa c den o zaman yumurtan büyüyor yani yumurtlama oluyo bu koyulaşmadan sonra tekrar silindiğinde yumurtan çatlamış oluyo yani çizgi koyulaştığından itibaren tekrar silikleştiği 3 gün dahil değerlendirmelisinEki Görüntüle 3388750 Bende yeni denemeye başladım Ovülasyon testi ama her yaptığımda silik çizgi çıkıyor anlamadım yardımcı olur musunuz
Bende anlayamadım kuzum bunuBugün de dünden daha silik çıktı anlayamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?